0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 572 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Вільяреал – Севілья, Іспанія, 2 тур

Старт сезону у Вільяреала не склався. Посеред тижня «жовта субмарина» вдруге програла Монако, попрощавшись з мріями зіграти в Лізі чемпіонів, а в 1-ому турі Прімері обмежилась лише нічиєю у виїзній дуелі зі скромною Гранадою. Не легко, вочевидь, «підводникам» доведеться і в зустрічі проти Севільї, яка нині демонструє надзвичайну результативність. Тиждень тому усю міць атаки «норвіонців» на собі відчув Еспаньол – каталонці отримали в свої ворота одразу 6 м’ячів. На що очікувати від андалусців на «Ель Мадригалі»?

2. Лас-Пальмас – Гранада, Іспанія, 2 тур

У стартовому турі Прімери Лас-Пальмас приголомшив на виїзді Валенсію – 4:2, а тепер збирається розвинути успіх у домашній дуелі проти Гранади. Тим більше, що в минулому сезоні канарці в рідних стінах не залишили «насрідам» жодних шансів – 4:1. Чи реалізують «острівяни» свої плани, чи все ж андалусці помстяться за минулорічне фіаско?

3. Алавес – Спортинг Хіхон, Іспанія, 2 тур

Алавес тільки повернувся в Прімеру, але вже встиг створити гучну сенсацію. У стартовому турі чемпіонату баски зустрічалися на виїзді з мадридським Атлетико. «Славні» тримались увесь матч, але вже в доданий арбітром час пропустили. Здавалося, поразки Алавесу не уникнути, але на останній хвилині гри горді баски вирвали нічию – 1:1. Після такого у команди Маурісіо Пеллегріно можуть вирости крила. Чи все ж хіхонський Спортинг їх обріже?

4. Кальярі – Рома, Італія, 2 тур

Рома після принизливої домашньої поразки від Порту – 0:3 та вильоту з Ліги чемпіонів їде гостювати на Сардинію. Від «вовків», які не приховують своїх амбіцій виграти Серію «А», очікують лише на перемогу. Тим більше, що 3 останні очні дуелі проти Кальярі римляни виграли. Втім, сардинійці бути хлопчиками для биття не хочуть і спробують взяти приклад з Порту. Чи вдасться Ромі уникнути втрати очок у протистоянні з «острів’янами»?

5. Торино – Болонья, Італія, 2 тур

Останнім часом Болонья – улюблений суперник для Торино. Із 7-ми останніх матчів проти «червоно-синіх» туринці виграли 4-ри при одній поразці. На перемогу «бики» налаштовуються і цього разу. От тільки чи вдасться їм підтвердити статус фаворита на футбольному полі?

6. Кротоне – Дженоа, Італія, 2 тур

Історія протистоянь Кротоне та Дженоа нараховує 8 матчів і всі вони були зіграні в рамках Серії «Б». Перевага за «грифонами», які мають 3 перемоги при стількох же нічиїх і одній поразці. Втім, цього разу «акули» налаштовані дещо підправити статистику. Чи погодяться на це генуезці?

7. Спортинг Лісабон – Порту, Португалія, 3 тур

Після 2-ох турів у Прімейрі-Лізі Спортинг та Порту – єдині команди, які не втратили ще жодного очка. Втім, в очній дуелі хтось обов’язково зазнає перших втрат. Лісабонці, зважаючи на господарський статус, фаворити зустрічі. До того ж, у минулому сезоні «леви» подужали «драконів» як вдома, так і на виїзді. Проти Порту може зіграти і фактор втоми, адже посеред тижня команду Ешпіріту Санту зіграла не простий поєдинок проти Роми в рамках кваліфікації Ліги чемпіонів. Чи знайдуться у Порту сили на вояж до Лісабону?

8. Мойрененсе – Марітіму, Португалія, 3 тур

Мойрененсе в нинішньому сезоні ще не знало гіркоти поразок і в протистоянні з Марітіму спробує продовжити свою безпрограшну серію. Тим більше, що «леви Мадейри» поки що лише розчаровують, зазнавши в 2-ох турах 2-ох поразок. Чи станеться 3-тя?

9. Рапід Відень – Зальцбург, Австрія, 6 тур

Посеред тижня Зальцбург зазнав свого найбільшого розчарування на старті сезону. «Бики» програли домашню зустріч загребському Динамо і вже вкотре попрощалися з мріями зіграти на груповому етапі Ліги чемпіонів. Реабілітуватися за ту невдачу «червоно-білі» спробують у дуелі проти Рапіду, але віденці, схоже, всерйоз налаштовані вклинитись у боротьбу за чемпіонство, тож без бою здаватися точно не будуть. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

10. Рід – Аустрія, Австрія, 6 тур

Неймовірно, але перемога в протистоянні зі Штурмом, який нині лідирує в чемпіонській гонці, залишається для Ріда єдиною в нинішньому сезоні. А ось решту 5-ть матчів «зелено-чорні» програли і, як наслідок, окупували останнє місце в турнірній таблиці. Перемога в дуелі проти Аустрії може змінити ситуацію, але чи до снаги Ріду подужати гостей зі столиці?

11. Хоффенхайм – Лейпциг, Німеччина, 1 тур

Історичний момент для Лейпцига. Команда, яка була заснована лише 7 років тому, дебютує в БундесЛізі. Втім, у своїй стартовій зустрічі фаворитами будуть аж ніяк не «бики», а Хоффенхайм, який має куди більше досвіду. Чи зможуть «селяни» підтвердити свій статус і тим самим зіпсувати дебют Лейпцигу?

12. Монако – ПСЖ, Франція, 3 тур

Монако – одна з небагатьох команд французької Ліги 1, здатна кинути виклик грізному ПСЖ. Це підтверджує і статистика, адже з 14-ти останніх матчів між суперниками парижани виграли лише 2. Не легко, вочевидь, «шейхам» доведеться і цього разу, адже монегаски на старті сезону демонструють феноменальну форму і зовсім не проти зупинити чемпіона Франції останніх років. Чи до снаги команді Леонардо Жардіма пригальмувати ПСЖ?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.25 неділі, 29-ого серпня.

Ми у Viber!