0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 571 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лаціо – Ювентус, Італія, 2 тур

Проваливши минулий сезон, нині Лаціо намагається повернутися до числа лідерів італійського футболу. У стартовому турі нового чемпіонату в Серії «А» «орли» розібралися в гостях з міцною Аталантою. Тепер же на римлян очікує побачення з чемпіоном країни 5-ти останніх років – Ювентусом. Туринці також розпочали з перемоги, на власному полі обігравши Фіорентину. «Стара синьйора» вигравала у Лаціо в 7-ми попередніх особистих матчах різних змагань. Чи вдасться «орлам» дати бій Ювентусу цього разу?

2. Наполі – Мілан, Італія, 2 тур

Срібний призер попереднього чемпіонату Італії Наполі у стартовому турі розчарував. «Партенопеї» з великими труднощами вирвали нічию у виїзному матчі проти дебютанта Серії «А» Пескари, поступаючись по ходу зустрічі. Наступний же суперник неаполітанців – значно серйозніший. Мілан, на відміну від «блакитних», розпочав з перемоги, виявившись сильнішим на власному полі за Торино. Чого очікувати від «червоно-чорних» в завжди негостинному Неаполі?

3. Ейбар – Валенсія, Іспанія, 2 тур

Всього кілька хвили не вистачило Ейбару, щоб здобути очки в Ла-Коруньї у зустрічі першого туру проти Депортиво. Пропустивши вирішальний гол наприкінці поєдинку, «зброярі» поступилися, продовживши свою безвиграшну серію з урахуванням минулого сезону до 6-ти матчів. Ще гірше минулого понеділка виступила Валенсія, яку продовжує лихоманити. На власному полі «кажани» нічого не зуміли вдіяти проти Лас-Пальмаса, програвши цей матч за усіма статтями. Чи під силу Валенсії у її нинішньому стані здолати Ейбар?

4. Осасуна – Реал Сосьєдад, Іспанія, 2 тур

Після 2-річної перерви Осасуна повернулася до Прімери. І вже у стартовому турі памплонці справили досить приємне враження, зігравши в гостях унічию з Малагою. Тривалий час поступаючись, «червоні» вирівняли становище наприкінці гри. Не менш серйозним випробуванням для дебютантів буде домашня зустріч проти Реал Сосьєдада. Баски у своєму прем’єрному поєдинку розгромно поступилися вдома мадридському Реалу і тепер прагнуть реабілітуватися перед уболівальниками. Чим завершиться протистояння у Памплоні?

5. Уотфорд – Арсенал, Англія, 3 тур

На старті нового сезону ще не так давно міцний середняк Прем’єр-ліги Уотфорд здебільшого засмучує власних прихильників. У 2-х перших турах чемпіонату «шершні» здобули лише одне очко, після чого передчасно вилетіли і з Кубка ліги. Важко буде розраховувати на позитивний результат Уотфорду і в поєдинку проти Арсеналу. «Каноніри», які в минулому сезоні здобули «срібло», також мають у своєму активі жалюгідне одне очко і всерйоз налаштовані здобути першу перемогу. Чи дозволять їм це зробити «шершні»?

6. Саутгемптон – Сандерленд, Англія, 3 тур

Саутгемптон, який минулої весни боровся за найвищі місця в Прем’єр-лізі, нині несподівано опинився в числі аутсайдерів. «Святі» здобули очко в домашній зустрічі проти Уотфорда, після чого поступилися Манчестер Юнайтеду. А от Сандерленду не звикати перебувати на самому дні турнірної таблиці. В попередньому сезоні «чорні коти» лише дивом врятувалися від пониження в класі. З 2-х поразок вони розпочали і новий чемпіонат. Чи вдасться Саутгемптону повернутися на шлях перемог?

7. Борусія (Менхенгладбах) – Байер, Німеччина, 1 тур

Менхенгладбахська Борусія однією з перших в Німеччині розпочала новий сезон. Двічі обігравши швейцарський Янг Бойз, «жеребці» стали 4-ю командою Бундесліги, яка виступатиме в груповому турнірі нинішньої Ліги чемпіонів. Що ж стосується німецького чемпіонату, то менхенгладбахці стартують домашнім поєдинком проти Байера. «Фармацевти» за підсумками минулого сезону посіли 3-тє місце турнірної таблиці і зараз розраховують виступити не гірше. Чим завершиться ця гра?

8. Аугсбург – Вольфсбург, Німеччина, 1 тур

Минулий сезон став для Аусгсбурга одним з найгірших за останні роки. «Фуггери» посіли місце в нижній частині турнірної таблиці, фінішувавши 12-ми. У прем’єрній грі нового чемпіонату їм протистоятиме Вольфсбург. «Вовки» минулої весни пожертвували Бундеслігою заради успішних виступів у Лізі чемпіонів. Як наслідок, «зелено-білі» посіли лише 8-ме підсумкове місце, взагалі лишившись без єврокубків. Хто з суперників виявиться краще готовим до нового сезону?

9. Айнтрахт – Шальке, Німеччина, 1 тур

Кілька місяців тому Айнтрахт з великими труднощами зберіг прописку в першій Буедеслізі. Франкфуртці врятувалися завдяки перемозі над Нюрнбергом в перехідних матчах. Важким обіцяє бути для «орлів» і нинішній сезон. Принаймні, в Кубку Німеччини Айнтрахт лише в серії пенальті здолав третьоліговий Магдебург. Значно вищі турнірні завдання ставить перед собою Шальке. Гельзенкірхенці мріють після кількарічної перерви знову пробитися в Лігу чемпіонів. Чи вдасться «кобальтовим» розпочати змагання з перемоги?

10. Монпельє – Ренн, Франція, 3 тур

Обидві команди вважаються середняками французького чемпіонату і саме так нестабільно вони і розпочали новий сезон – здобувши по домашній перемозі та поступившись в гостях. Монпельє обіграв Анжер, але нічого не зумів вдіяти проти Сент-Етьєна. У той же час Ренн поступився Ніцці, але був сильнішим за Нансі. «Червоно-чорні» програли 4 свої попередні виїзні зустрічі, не забивши у них жодного м’яча. Чи зуміють футболісти Ренна перервати цю гнітючу серію у Монпельє?

11. Мец – Анжер, Франція, 3 тур

Дебютант Ліги 1 Мец непогано розпочав свої виступи у класі найсильніших. У першому турі «темно-бордові» на власному полі здолали Лілль, змусивши себе поважати. Щоправда, вже потім Мец зазнав розгромної поразки від ПСЖ в гостях, що не дивує. А от одне з головних відкриттів попереднього сезону Анжер нині не вражає. Команда стартувала з 2-х поразок з однаковим рахунком 0:1 – від Монпельє та Ніцци. Чи під силу новачкові найвищого французького дивізіону здобути ще одну домашню перемогу?

12. Нансі – Генгам, Франція, 3 тур

Посівши в минулому сезоні перше місце в Лізі 2, Нансі після 3-річної перерви повернувся до еліти. Але стартували «червоно-білі» найгірше за усіх. Поступившись спочатку Ліону, а потім і Ренну, Нансі після 2-х турів опинився на останньому місці таблиці. Здобути свої перші очки команда спробує у протистоянні Генгамом. От тільки бретанці нині знаходяться на підйомі. Здобувши 4 пункти в матчах з Монако та Марселем, вони опинилися неподалік від групи лідерів. Чи продовжить Генгам дивувати усіх своїми впевненими виступами?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 27 серпня. 

Ми у Viber!