0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 570 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Карабах – Гетеборг, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

За останні два роки Карабах з маловідомого клубу з незрозумілими перспективами перетворився на постійного учасника групових етапів Ліги Європи. Втім, у нинішньому сезоні команда з Агдаму ризикує пропустити другий за престижністю євротурнір. Принаймні, мінімальна поразка від Гетеборга в першому матчі залишає азербайджанцям не так уже й багато шансів на підсумкову перемогу. Втім, вони все ж є. Чи скористається Карабах фактором переваги власного поля, щоб покласти шведів на лопатки?

2. Грассхопперс – Фенербахче, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Тиждень тому у Туреччині Фенербахче, схоже, зняв усі питання щодо переможця дуелі. Перемога 3:0, фактично, гарантує «канаркам» путівку в груповий етап Ліги Європи. Втім, Грассхопперс без бою не здасться і, як мінімум, битиметься за власний престиж. Але чи вистачить цього для реваншу?

3. Брондбю – Панатінаїкос, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Поразка 0:3 на виїзді залишає Брондбю мінімум шансів на продовження боротьби в Лізі Європи. Втім, у характері данцям не відмовиш і в рідних стінах, поза сумнівом, вони докладуть максимум зусиль, аби переломити хід дуелі. Та чи погодиться з цим Панатінаїкос, який у першому матчі подужав свого опонента легко та невимушено?

4. Русенборг – Аустрія, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

У першому матчі Аустрія володіла відчутною перевагою і вже на початку другого тайму перемагала з різницею в 2 голи. Здавалося, Русенборг «попливе», проте на останніх хвилинах зустрічі трондхеймці зуміли один м’яч відквитати – поразка 1:2. Такий результат, фактично, вирівнює шанси команд на вихід у груповий етап Ліги Європи. Тепер «маленьких тролів», які гратимуть у рідних стінах, влаштує навіть мінімальна перемога. Та чи вдасться її здобути?

5. Партизани (Албанія) – Краснодар, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Уже після жеребкування раунду плей-офф стало зрозуміло, що шансів у Партизани проти Краснодара обмаль. І перший матч між командами це лиш підтвердив. Команда Олега Кононова, не особливо напружуючись, розгромила албанців – 4:0. Питання з виходом у груповий етап росіяни, фактично, вирішили, а тиранцям залишається хіба що грюкнути дверима на прощання з єврокубками. Чи до снаги це Партизани?

6. БАТЕ – Астана, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

У нинішньому євросезоні БАТЕ, відверто, розчаровує. Спершу борисовці безславно вилетіли з кваліфікації Ліги чемпіонів, поступившись скромному ірландському Дандолку, а тепер ризикують залишитися і без Ліги Європи. Принаймні, після поразки 0:2 у Казахстані шансів у «трактористів» не так уже й багато. Чи до снаги чемпіону Білорусі переломити хід дуелі проти Астани і таки відсвяткувати загальну перемогу, чи все ж казахи доведуть справу до кінця?

7. Шкендія – Гент, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Неймовірно, але в першому матчі у Бельгії Шкендія була близькою до того, аби не програти. До 90-ої хвилини матчу на табло був нічийний рахунок, проте вже в доданий арбітром час Гент зумів забити вирішальний м’яч і перемогти – 2:1. Втім, такий результат – надзвичайно слизький, а албанців влаштує навіть мінімальна перемога. Щоправда, поки що, враховуючи рівень суперників, для Шкендії це лише мрії. Чи стануть вони реальністю?

8. Османлиспор – Мідтьюлланн, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

У Данії Мідтьюлланн володів беззаперечною перевагою, проте всі атаки данців розбивалися об захисні мури турків. А ось Османлиспор своїм шансом скористався сповна і здобуту перевагу зумів захистити – перемога 1:0. Тепер Османлиспор, який гратиме вдома, абсолютний фаворит дуелі, але «вовки» битимуться до останнього. Та чи вистачить цього для перемоги?

9. Марибор – Габала, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Габала в нинішній кваліфікації Ліги Європи вже встигла піднести низку сюрпризів. Головний з них стався в попередньому раунді, коли азербайджанці залишили за бортом турніру міцний французький Лілль. Свої високі амбіції команда Романа Григорчука підтвердила і в першому матчі проти Марибору, здобувши впевнену перемогу – 3:1. Чи знайдуться у словенців гідні контраргументи, аби зупинити нестримну Габалу?

10. Црвена Звєзда – Сассуоло, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Нещодавно Црвена Звезда припинила свої виступи в Лізі чемпіонів, а тепер, схоже, розпрощається і з Лігою Європи. Принаймні, після розгромної поразки від Сассуоло на виїзді – 0:3, у белградців лишилися лише теоретичні шанси на продовження боротьби. Чи скористається ними чемпіон Сербії?

11. Хайдук – Маккабі (Тель-Авів), Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Нинішній сезон Хайдук розпочав надзвичайно успішно, проте останнім часом справи у команди йдуть не кращим чином. Хлопці зі Спліту в різних турнірах не можуть виграти вже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Щоправда, поразка з першому матчі проти Маккабі з рахунком 1:2 залишає хорватам достатньо високі шанси на продовження боротьби. Але й ізраїльтяни, які минулого сезону відчули смак Ліги чемпіонів, налаштовані рішуче. Чи зможе команда з Тель-Авіву втримати здобуту раніше перевагу?

12. Дніпро – Зоря, Україна, 6 тур

Дніпро у стартовому турі УПЛ ефектно розгромив Волинь – 5:0. Здавалося, далі дніпряни лише прогресуватимуть, але поки що та перемога залишається для команди єдиною в сезоні. Нині безвиграшна серія команди Дмитра Михайленка нараховує вже 5-ть матчів і перервати її в дуелі із Зорею буде дуже не просто. Чи до снаги Дніпру подужати амбітну команду Юрія Вернидуба?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 четверга, 25-ого серпня.

Ми у Viber!