0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 569 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Рома – Порту, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, матч-відповідь

Порту не зумів реалізувати свою ігрову перевагу в домашній зустрічі проти Роми. «Дракони» тривалий час поступалися в рахунку, і усе, на що вони спромоглися – це зіграти унічию – 1:1. За таких умов, фаворитами пари стали римляни. На «Стадіо Олімпіко» «вовків» влаштує навіть нульова нічия, але можна не сумніватися, що налаштовуватимуться італійці на перемогу. Чи здобудуть «жовто-червоні» максимальний результат у зустрічі з дуже серйозним суперником?

2. Монако – Вільярреал, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, матч-відповідь

Обігравши на попередньому етапі змагань за сумою 2-х матчів турецький Фенербахче, Монако продовжив тішити своїх прихильників і в раунді плей-офф. У першій грі «червоно-білі» засмутили в гостях Вільярреал – 2:1. Тож «жовтій субмарині», яка в нинішньому сезоні ще не перемагала, доведеться постаратися, аби відігратися. Рік тому «монегасків» не пустив до групового турніру Ліги чемпіонів інший іспанський клуб – Валенсія. Чи виступлять французи успішніше цього разу?

3. Вікторія (Плзень) – Лудогорець, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, матч-відповідь

Плзенська Вікторія переживає не найкращі часи. «Червоно-сині» здобули лише одну перемогу в 5-ти попередніх матчах усіх турнірів, а тиждень тому зазнали болючої гостьової поразки від Лудогорця в першій грі плей-офф Ліги чемпіонів. Натомість чемпіон Болгарії знаходиться за крок від 2-го в своїй історії потрапляння до групового турніру головного єврокубка. «Зелено-білі» вже встигли розібратися з чемпіонами Чорногорії та Сербії. Чи продовжить Лудогорець свою переможну ходу?

4. Хапоель (Беер-Шева) – Селтик, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, матч-відповідь

Вибивши зі змагань грізний грецький Олімпіакос, Хапоель з Беер-Шеви вперше у своїй історії пробився до раунду плей-офф Ліги чемпіонів. Щоправда, у першій грі цієї стадії змагань «червоні» розгромно поступилися в гостях Селтику – 2:5. «Кельти» не надто стабільно проводять нинішній єврокубковий сезон, але у вирішальний момент зуміли мобілізуватися і продемонструвати усі свої найкращі якості. Чи втримають шотландці здобуту на власному полі перевагу?

5. АПОЄЛ – Копенгаген, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, матч-відповідь

Усі раунди нинішнього відбору Ліги чемпіонів АПОЄЛ розпочинав на виїзді. Як і Русенборгу на 3-му кваліфікаційному етапі, Копенгагену кіпріоти також програли – 0:1. Але «легенда» вже продемонструвала, що здатна на власному полі відіграти будь-яке відставання в рахунку. От тільки «леви» також не збираються поступатися. Копенгаген не програв ще жодного зі своїх 11-ти матчів усіх турнірів нинішнього сезону. Чи під силу АПОЄЛу зупинити данців?

6. Зальцбург – Динамо (Загреб), Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, матч-відповідь

Тиждень тому нинішні суперники зіграли унічию в Загребі – 1:1. Такий рахунок робить Зальцбург фаворитом пари. Австрійці не програють вже впродовж 7-ми матчів різних змагань і налаштовані довести свою перевагу над «синіми» за підтримки рідних трибун. Загребське Динамо, у свою чергу, вже пробивалося до групового турніру Ліги чемпіонів рік тому і зараз зовсім не проти повторити те досягнення. Хто вийде переможцем із протистояння чемпіонів Австрії та Хорватії?

7. Ростов – Аякс, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, матч-відповідь

Ростов кинув усі сили на вирішення головного завдання – здобуття путівки до групового турніру Ліги чемпіонів. Заради цього команда навіть пожертвувала стартом чемпіонату Росії. А от в головному єврокубку «жовто-сині» вже встигли пройти грізний бельгійський Андерлехт і зіграти унічию з Аяксом у Амстердамі – 1:1. Що стосується нідерландців, то вони не можуть перемогти впродовж 3-х матчів різних змагань, але мають значно більший досвід, ніж суперник. Хто виявиться сильнішим у Ростові?

8. Марибор – Габала, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Марибор вже встиг пройти 2 раунди Ліги Європи в нинішньому сезоні. Але гра команди залишала бажати кращого. А от у виїзному поєдинку проти Габали словенці відверто розчарували, зазнавши поразки – 1:3. Азербайджанці дуже близько підібралися до того, щоб 2-ий рік поспіль потрапити до групового турніру Ліги Європи. На попередній стадії змагань Габала вибила з турніру французький Лілль, що уже є неабияким досягненням. Чи зуміє Марібор нав’язати боротьбу команді Романа Григорчука?

9. Црвена Звезда – Сассуоло, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Після розгромної поразки від Сассуоло в гостях – 0:3, у Црвени Звезди лишилися лише теоретичні шанси на продовження боротьби. Не так давно «червоно-білі» припинили свої виступи в Лізі чемпіонів, а нині, схоже, розпрощаються і з менш престижною Лігою Європи. Натомість Сассуоло, яке в нинішньому сезоні ще не пргравало, може з першого разу потрапити до групового турніру 2-го за престижністю єврокубка. Чи вдасться Црвені Звезді гримнути дверима на прощання?

10. Хайдук – Маккабі (Тель-Авів), Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Вдало розпочавши нинішній сезон, далі Хайдук серйозно пригальмував. Команда не може виграти вже впродовж 4-х матчів різних змагань, 3 з них програвши і ще раз зігравши унічию. Щоправда, мінімальна поразка з рахунком 1:2 в Тель-Авіві від Маккабі залишає хорватам хороші шанси на продовження боротьби. Але й «жовті», які минулого сезону виступали в груповому турнірі Ліги чемпіонів, налаштовані рішуче. Чи втримають ізраїльтяни здобуту раніше мінімальну перевагу?

11. Грассхопперс – Фенербахче, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Якщо у 2-х попередніх раундах Ліги Європи Грассхопперсу щастило з суперниками, то вже перший матч проти Фенербахче в гостях «коники» провалили – 0:3. Тепер лише диво може врятувати швейцарців від дострокового завершення боротьби в єврокубках. У той же час «жовті канарки» болюче переживають виліт від Монако в Лізі чемпіонів, тож прагнуть хоча б в Лізі Європи виступити більш успішно. Чи зуміє Фенербахче ще раз обіграти «коників»?

12. Брондбю – Панатінаїкос, Ліга Європи, раунд плей-офф, матч-відповідь

Перемога за сумою 2-х матчів над німецькою Гертою в попередньому раунді Ліги Європи відібрала чимало сил у Брондбю. Тож у виїзній зустрічі проти Панатінаїкоса «жовто-сині» виступили нижче своїх можливостей, зазнавши нищівної поразки – 0:3. Що стосується «зелених», то вони взагалі відмінно розпочали нинішній сезон, вигравши усі свої офіційні матчі та не пропустивши у них жодного м’яча. Наскільки успішним виявиться візит Панатінаїкоса до Брондбю?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 23 серпня.

Ми у Viber!