0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 568 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Реал Сосьєдад – Реал Мадрид, Іспанія, 1 тур

У минулому сезоні мадридський Реал став тріумфатором Ліги чемпіонів, а ось у Прімері «вершкові» не бачили чемпіонства з 2012-ого року. В новій кампанії «королівський клуб» всерйоз налаштований виграти «золото», тож до Сан-Себастьяна їде виключно за перемогою. Втім, виїзні матчі проти Сосьєдаду легкими не бувають ніколи. Чи вдасться команді Зінедіна Зідана розпочати сезон з перемоги?

2. Спортинг Хіхон – Атлетик Більбао, Іспанія, 1 тур

Востаннє Спортинг перемагав Атлетик ще 7 років тому. Відтоді команди встигли зіграти 8 матчів, 3 з яких виграли баски і ще 5-ть поєдинків завершились миром. Високими шанси на нічию виглядають і цього разу. Чи все ж хіхонцям вдасться перервати безвиграшну серію в дуелях проти «левів»?

3. К’єво – Інтер, Італія, 1 тур

Літнє міжсезоння видалося для Інтера не простим. Команду не без скандалу залишив Роберто Манчіні, а новим наставником «синьо-чорних» став Франк де Бур. На що очікувати від міланців під керівництвом голландця поки що питання без відповіді, але в контрольних матчах Інтер, відверто, не вразив. Чи вдасться «зміям» підтвердити статус фаворита у виїзній зустрічі проти К’єво, розпочавши сезон із перемоги?

4. Аталанта – Лаціо, Італія, 1 тур

Останнім часом вояжі до Бергамо даються Лаціо не просто. Подужати Аталанту на її поля римлянам не вдається з 2012-ого року, а це 3 матчі поспіль, 2 з яких були програні. Не просто, вочевидь, «орлам» доведеться і цього разу, адже в рідних стінах бергамці, традиційно, грають з особливим завзяттям і від очок точно не відмовляться. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

5. Палермо – Сассуоло, Італія, 1 тур

Минулий сезон видався для Палермо далеко не кращим. Сицилійці виглядали вкрай нестабільно, за що мало не поплатилися вильотом у Серію «Б», але пронесло. Цього разу «орли» налаштовані позатикати роти критикам і, як мінімум, уникнути боротьби за виживання. Натомість, Сассуоло прагне знову завоювати путівку в єврокубки. Чиї амбіції будуть вищі в очній дуелі?

6. Емполі – Сампдорія, Італія, 1 тур

Історично Сампдорія – вкрай незручний суперник для Емполі. З 10-ти останніх матчів проти генуезців тосканці виграли лише один при 6-ти поразках. Щоправда, 3 останні очні дуелі між суперниками завершились миром. На що очікувати від команд у стартовому турі нового сезону?

7. Хераклес – Фейеноорд, Нідерланди, 3 тур

На старті сезону Фейеноорд зносить всіх на своєму шляху. Роттердамці виграли два перші матчі Ередвізії із загальним рахунком 7:0 і у виїзному протистоянні із Хераклесом налаштовані продовжити переможну серію. Втім, «геркулеси» поки що також йдуть без поразок, а в 2-ох останніх домашніх матчах проти «гордості Півдня» зуміли не програти – перемога та нічия. Чи по зубам Фейеноорду такий суперник?

8. Утрехт – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 3 тур

У новому сезоні Ередвізії Утрехт та АЗ Алкмаар поки що йдуть без перемог, тож на очну дуель як одні, так і інші покладають особливі надії. Господарський статус говорить на користь Утрехта. До того ж, гості можуть відчувати втому після поєдинку у кваліфікації Ліги Європи, який був зіграний лише у четвер. Чи зіграють усі ці фактори проти алкмаарців, чи все ж їм, як і в минулому сезоні, вдасться привезти з Утрехта 3 очки?

9. Спарта Роттердам – Гоу Ехед Іглз, Нідерланди, 3 тур

Протистояння потенційних борців за виживання в Ередвізії. Спарта, зважаючи на господарський статус, виглядає фаворитом зустрічі. До того ж, останні 3 домашні дуелі проти Гоу Ехед Іглз роттердамці виграли. Чи вдасться Спарті вчетверте поспіль подужати «орлів» у рідних стінах?

10. Генгам – Марсель, Франція, 2 тур

Новий сезон Генгам розпочав достатньо вдало. «Червоно-чорні» на виїзді зустрічалися з Монако і зуміли зіграти внічию – 2:2. Як мінімум не програти команда Антуана Комбуаре прагне і в домашній зустрічі проти Марселя. Тим більше, що в минулому сезоні Генгам у 2-ох матчах проти провансальців набрав 4 очки. Як усе складеться цього разу?

11. Вольфсбергер – Рапід Відень, Австрія, 5 тур

Після 4-ох турів Рапід має в своєму доробку 3 перемоги при одній поразці і нині є одним з лідерів БундесЛіги. Перемога у виїзній зустрічі проти Вольфсбергера може вивести віденців на перше місце в турнірній таблиці, але подужати «вовків», та ще й у їхньому лігві, завдання не з простих. Чи впораються з ним футболісти Рапіду?

12. Локерен – Генк, Бельгія, 4 тур

На старті сезону Генк, відверто, не вражає. Після перемоги в першому турі далі «магістри» не вигравали – поразка та нічия. Надолужити згаяне команда Петера Маса спробує у виїзній дуелі проти Локерена, але подужати цього опонента на його полі Генку не вдається з 2012-ого року, а це – 4-ри матчі поспіль. Чи до снаги «магістрам» перервати безвиграшну серію у виїзних дуелях проти Локерена?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 21-ого серпня.

Ми у Viber!