0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 567 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лестер – Арсенал, Англія, 2 тур

Протистояння чемпіона та срібного призера останнього сезону англійської Прем’єр-Ліги. Щоправда, новий чемпіонат і Лестер, і Арсенал почали з поразок. Набрати перші залікові бали як одні, так і інші налаштовані в очній дуелі. Шанси суперників на перемогу приблизно рівні, але не варто забувати, що в минулому сезоні «каноніри» стали єдиними, хто зумів подужати «лис» як вдома, так і на виїзді. Чи зможе команда Клаудіо Раньєрі помститися за ті невдачі?

2. Уотфорд – Челсі, Англія, 2 тур

За підсумками минулого сезону Уотфорд з традиційного аутсайдера Прем’єр-Ліги перетворився на міцного середняка. І в новій кампанії «шершні» налаштовані підтвердити цей статус. Утім, амбіції Челсі будуть куди вищі. «Аристократи», яких нині очолює Антоніо Конте, всерйоз налаштовані повернути чемпіонський титул на «Стемфорд Брідж». У виїзній зустрічі проти Уотфорда лондонці, звісно, розраховують виключно на 3 пункти, та чи до снаги їм перемогти на «Вікерейдж Роуд»?

3. Вест Бромвіч – Евертон, Англія, 2 тур

Новий сезон Вест Бромвіч розпочав з перемоги у виїзній зустрічі проти Крістал Пелас і в домашньому протистоянні з Евертоном «дрозди» не проти знову розжитись 3 очками. Втім, подужати «ірисок» вдома Вест Бромвічу не вдається з 2012-ого року, а це 3 матчі поспіль, 2 з яких були програні. Чи до снаги команді Тоні Пьюдіса перервати безвиграшну домашню серію в дуелях проти мерсисайдців?

4. Дербі Каунті – Астон Вілла, Англія, Чемпіоншип, 4 тур

Астон Вілла в нинішньому сезоні декларує мету виграти Чемпіоншип і повернутися в еліту англійського футболу. Втім, поки що результати бірмінгемців залишають бажати кращого – в 3-ох турах «віллани» здобули лише одну перемогу. І виїзна дуель проти Дербі Каунті легкою прогулянкою для команди Роберто Ді Матео також не стане. «Барани» в рідних стінах грають на перемогу проти будь-якого опонента і Астон Вілла – не виключення. Хто вийде переможцем з цього протистояння?

5. Фулхем – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 4 тур

Фулхему, схоже, набридло прозябати в Чемпіоншипі. Принаймні, на старті сезону «дачники» доводять, що боротимуться за квиток до Прем’єр-Лігу. У 3-ох перших турах лондонці набрали 7 очок і нині перебувають серед лідерів дивізіону. У домашньому протистоянні з Кардиффом Фулхем прагне здобути чергову «вікторію» і закріпитись на вершині Чемпіоншипу, та чи погодяться з цим горді валлійці?

6. Рединг – Брайтон, Англія, Чемпіоншип, 4 тур

У минулому сезоні Брайтон був надзвичайно близьким до виходу в Прем’єр-Лігу, але у вирішальний момент на фініші турнірної дистанції удача від «чайок» відвернулася. Та осічка, схоже, підкосила «альбіон». Принаймні, на старті нинішнього чемпіонату Брайтон виглядає вже не так переконливо, як рік тому. Не обіцяє легкого життя «чайкам» і статистика очних дуелей. Із 7-ми останніх матчів проти Рединга «альбіон» виграв лише 2, а ось нічия була зафіксована одразу в 4-ох поєдинках. Чи варто очікувати на мирову і цього разу?

7. Ротерхем – Брентфорд, Англія, Чемпіоншип, 4 тур

В останні роки протистояння Роттерхема та Брентфорда вирізняються неабиякою безкомпромісністю. Внічию команди не грають вже 6-ть очних протистоянь поспіль – по 3 перемоги в кожної з команд. Можливо, настав час для мирової?

8. Нант – Монако, Франція, 2 тур

Востаннє Нант перемагав Монако 4-ри року тому. Відтоді суперники зіграли 7 матчів, 5-ть з яких виграли монегаски і ще 2 зустрічі завершились миром. Цього разу «канарки» всерйоз налаштовані перервати безвиграшну серію в дуелях із «червоно-білими», та чи погодиться з цим команда Леонарду Жардіма, яка є одним з головних фаворитів сезону в Лізі 1?

9. Анжер – Ніцца, Франція, 2 тур

Ніцца після яскравого минулого сезону, за підсумками якого завоювала путівку в Лігу Європи, виглядає фаворитом у виїзному протистоянні із Анжером. Тим більше, що в стартовому турі «орлам» вдалося записати до свого активу 3 пункти після перемоги в домашній дуелі проти Ренна. Втім, вдома Анжер ще ніколи не програвав команді з Лазурового побережжя – одна перемога та 2 нічиї. Чи до снаги Ніцці вперше в історії подужати Анжер у його лігві?

10. Тулуза – Бордо, Франція, 2 тур

У минулому сезоні Тулуза дивом врятувалася від вильоту, тож у новій компанії «тефес» прагнуть будь-що уникнути виснажливої та нервової боротьби за виживання. Початок був вдалим – у стартовому турі «фіолетові» зуміли не програти на виїзді Марселю – нічия 1:1. Тепер на Тулузу чекає побачення із Бордо. Два останніх домашніх матчі проти цього суперника «тефес» виграли. Чи вдасться «фіолетовим» знову покласти «жирондинців» на лопатки в рідних стінах?

11. Гранада – Вільяреал, Іспанія, 2 тур

Посеред тижня Вільяреал розчарував. У першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти Монако «жовта субмарина» зазнали поразки в рідних стінах – 1:2. Хоча б трохи реабілітуватися за ту невдачу «підводники» налаштовані в стартовому турі Прімери. Тим більше, що 3 останні очні дуелі проти Гранади вони виграли. Чи вдасться Вільяреалу знову подужати «насрідів»?

12. Олімпік – Олександрія, Україна, 5 тур

Старт сезону видався для Олександрії вкрай не простим. Команда Володимира Шарана встигла безславно вилетіти з кваліфікації Ліги Європи, а в чемпіонаті України – зустрітись із Динамо, Шахтарем, Зорею та Ворсклою. Подужати «жовто-чорним» вдалося лише полтавчан, а ось решта матчів була програна. Чи вдасться Олександрії поповнити очковий багаж у дуелі проти Олімпіка, який на початку сезону виглядає вкрай нестабільно?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 20-ого серпня.

Ми у Viber!