0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 566 тиражу

До вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Істанбул (Туреччина) – Шахтар (Донецьк, Україна), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Істанбул робить лише перші кроки в своїй єврокубковій історії. До Ліги Європи команда потрапляє 2-ий рік поспіль, але якщо минулого разу стамбульці вилетіли одразу, то нині їм вдалося пробитися до раунду плей-офф, здолавши хорватську Рієку. Але наступний суперник турків – значно сильніший. Навесні цього року донеччани дісталися до півфіналу Ліги Європи і цього разу налаштовуються виступити принаймні не гірше. Чи зуміє Істанбул нав’язати боротьбу «помаранчево-чорним» на власному полі?

2. Динамо (Тбілісі, Грузія) – ПАОК (Греція), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Обидві команди розпочинали нинішній єврокубковий сезон в Лізі чемпіонів, але пройти далеко в цьому турнірі їм не судилося. Тбіліське Динамо виявилося слабшим за своїх одноклубників із Загреба, а ПАОК не зумів нічого вдіяти проти нідерландського Аяксу. Лише минулих вихідних грузинам вдалося перервати свою 4-матчеву безвиграшну серію, перемігши в поєдинку внутрішнього чемпіонату. Чи допоможе це «біло-синім» здобути сприятливий результат у грі з ПАОКом, адже чемпіонат Греції ще не розпочався?

3. Сендерюске (Данія) – Спарта (Прага, Чехія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Для Сендерюске нинішній сезон – особливий, адже, ставши срібним призером чемпіонату Данії, «блакитно-білі» вперше здобули право виступати в єврокубках. І хлопчиками для биття в Лізі Європи представники Хадерслева зовсім не виглядають. Вони пройшли таких досвідчених суперників, як норвезький Стремсгодсет та польське Заглембе. На черзі – празька Спарта, яка минулого сезону дісталася 1/8 фіналу 2-го за престижністю єврокубка. Чи впораються «червоні» з нахабним дебютантом?

4. Славія (Прага, Чехія) – Андерлехт (Бельгія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Нічийна епідемія ніяк не полишає празьку Славію. Команда розходиться миром уже з 4-им своїм суперником поспіль. 2 з цих матчів припали на попередній раунд Ліги Європи, де «червоно-білі», за рахунок більшої кількості голів, забитих в гостях, пройшли португальський Ріу Аве. А от Андерлехт в Європі поки лише розчаровує. Нещодавно «пурпурово-білі» завершили свої виступив  Лізі чемпіонів, поступившись російському Ростову. На що очікувати бельгійцям у Празі?

5. АЄК (Ларнака, Кіпр) – Слован (Ліберець, Чехія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Розпочавши свої виступи в нинішньому сезоні Ліги Європи з першого кваліфікаційного раунду, АЄЛ вже встиг вибити зі змагань 3-х суперників, опинившись за крок до потрапляння до основної сітки турніру. Особливо кіпріоти здивували в попередньому раунді, коли виявилися сильнішими за московський Спартак. Зупинити «жовто-зелених» спробує постійний учасник групового турніру Ліги Європи – ліберецький Слован. Чи варто очікувати на чергову сенсацію від АЄЛа?

6. Аустрія (Австрія) – Русенборг (Норвегія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Справжній камбек вдалося здійснити Аустрії в 3-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи. Поступившись на власному полі чеському Словану – 0:1, австрійці перемогли в гостях з таким же рахунком, після чого були сильнішими і в серії післяматчевих пенальті. У той же час Русенборг вилетів з Ліги чемпіонів, зазнавши поразки від кіпрського АПОЕЛа. Щоправда, після цієї невдачі «маленькі тролі» видали серію з 3-х поспіль перемог в чемпіонаті Норвегії. Чи зупинить Аустрія «чорно-білих»?

7. Гетеборг (Швеція) – Карабах (Азербайджан), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

На своєму шляху до групового турніру Ліги Європи Гетеборг вже встиг здолати 3-х суперників. І якщо представників Уельсу та Польщі «ангели» обіграли без проблем, то з фінським ХІКом вони вирвали перемогу після домашньої поразки в першому матчі. Що ж стосується Карабаху, то «скакунам» не вистачило зовсім трохи, щоб пробитися до раунду плей-офф Ліги чемпіонів. Але й від групового турніру Ліги Європи, де вони виступали рік тому, азербайджанці теж не відмовляться. Чим завершиться ця дуель?

8. Войводина (Сербія) – АЗ Алкмаар (Нідерланди), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Войводина у відмінному стилі розпочала нинішній сезон. «Червоно-білі» видали серію з 10-ти матчів без поразок, пройшовши, між іншим, і 3 кваліфікаційні етапи Ліги Європи. Таким чином, як і рік тому, команда з Нови-Саду опинилася в раунді плей-офф, на чому не збирається зупинятися. От тільки АЗ Алкмаар також має не менш серйозні наміри. Розпочали свої виступи в єврокубках «сирні фермери» з 2-х перемог над грецькою Яніною. Яким буде продовження? 

9. Локомотива (Загреб, Хорватія) – Генк (Бельгія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Перемігши українську Ворсклу, Локомотива вперше у своїй історії дісталася раунду плей-офф Ліги Європи. Але успіх в протистоянні з полтавчанами відібрав надто багато сил у «синьо-білих». Як наслідок Локомотива програла 2 попередні матчі чемпіонату Хорватії. Бракує стабільності поки і Генку, який не без проблем впорався з чорногорською Будучностю, після чого пройшов і ірландський Корк Сіті. Хто вийде переможцем з хорватсько-бельгійського протистояння?

10. Астра (Румунія) – Вест Хем (Англія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Лише минулих вихідних Астрі вдалося перервати 5-матчеву безвиграшну серію в усіх турнірах. Що стосується єврокубків, то розпочинали «чорні дракони» в Лізі чемпіонів, але надовго там затриматися не зуміли, поступившись данському Копенгагену. Тепер на румунів очікує побачення з Вест Хемом, який вже встиг подолати один раунд Ліги Європи. Рік тому жереб також зводив Астру та Вест Хем у відборі 2-го за престижністю єврокубка. Тоді сильнішими були румуни. Чи спроможуться «молотобійці» на реванш? 

11. Арука (Португалія) – Олімпіакос (Греція), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Арука вперше в своїй історії здобула право виступати в єврокубках. Але однією лише участю «жовто-сині» обмежуватися не збираються. Вони вже встигли здолати міцний нідерландський Хераклес і тепер поміряються силами з Олімпіакосом. Для пірейців нинішній сезон розпочався не так успішно. Команда зазнала фіаско в Лізі чемпіонів, поступившись ізраїльському Хапоелю з Беєр-Шеви. Чи вдасться «червоно-білим» реабілітуватися перед власними уболівальниками, здолавши Аруку?

12. Тренчин (Словаччина) – Рапід (Відень, Австрія), Ліга Європи, раунд плей-офф, перший матч

Діючий чемпіон Словаччини Тренчин переживає не найкращі часи. З 9-ти офіційних матчів нинішнього сезону «біло-червоні» програли 5, вилетівши за цей час з Ліги чемпіонів та значно погіршивши своє становище у внутрішньому чемпіонаті. Інша річ – віденський Рапід. «Зелено-білим» вдається успішно виступати на усіх фронтах. Рік тому австрійський клуб не лише дістався до групового турніру Ліги Європи, але й посів перше місце у своєму квартеті. Чи здобудуть віденці сприятливий результат у Тренчині?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 18 серпня. 

Ми у Viber!