0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 565 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Порту – Рома, Ліга чемпіонів, раунд плей-офф, перший матч

Посівши лише 3-тє місце за підсумками попереднього чемпіонату Португалії, Порту тепер змушений пробиватися до групового турніру Ліги чемпіонів через кваліфікацію. Але у раунді плей-офф «драконам» дуже не пощастило із суперником. На цій стадії змагань «синьо-білі» поміряються силами з Ромою. Минулий сезон видався для «вовків» дуже вдалим, адже за його підсумками італійці пробилися до 1/8 фіналу головного єврокубка. Чи здобуде Рома сприятливий результат в Португалії?

2. Янг Бойз – Борусія (Менхенгладбах), раунд плей-офф, перший матч

Янг Бойз вже встиг створити одну гучну сенсацію в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів. На попередній стадії відбору «жовто-чорні» вибили із турніру український Шахтар. Програвши перший матч з рахунком 0:2, швейцарці знайшли в собі сили відігратися та перемогти в серії пенальті. Тепер «молодим хлопцям» потрібно здійснити ще один подвиг, адже їм протистоятиме менхенгладбахська Борусія, що вже має досвід виступів у груповому турнірі. Чи зуміють німці зупинити «жовто-чорних»?

3. Копенгаген – АПОЄЛ, раунд плей-офф, перший матч

Ні північно ірландський Крусейдерс, ні румунська Астра не зуміли зупинити Копенгаген в нинішній Лізі чемпіонів. В матчах з цими командами «леви» здобули 3 перемоги і ще раз зіграли унічию. До групового турніру залишилося зробити лише один крок, але не менше за данців туди хоче потрапити і АПОЄЛ, жертвами якого стали валлійський ТНС та норвезький Русенборг. 7 років тому ці ж клуби вже зустрічалися між собою у відборі Ліги чемпіонів. Тоді далі пройшли кіпріоти. Як буде цього разу?

4. Динамо (Загреб) – Зальцбург, раунд плей-офф, перший матч

Рік тому загребському Динамо пощастило пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів, що є хорошим досягненням для хорватського клубу. Не менш успішно «сині» розраховують виступити зараз, але для цього потрібно перемагати Зальцбург. «Бики» цілком провалили минулий єврокубковий сезон і нині прагнуть реабілітуватися. Зальцбург перемагав загребське Динамо в 3-х попередніх особистих єврокубкових зустрічах. Чи вдасться «синім» вперше в історії обіграти «биків» на офіційному рівні?

5. Лудогорець – Вікторія (Плзень), раунд плей-офф, перший матч

Здолавши 2 відбірних раунди Ліги чемпіонів, Лудогорець тепер всерйоз претендує на вихід до групового турніру найпрестижнішого єврокубка, де «зелено-білі» вже виступали 2 роки тому. Завадити планам болгар спробує плзенська Вікторія. Чемпіони Чехії ще не програвали в новому сезоні, хоча вже провели 5 офіційних поєдинків, а в попередньому раунді Ліги чемпіонів пройшли азербайджанський Карабах. Чим завершиться болгаро-чеське протистояння?

6. Дандолк – Легія, раунд плей-офф, перший матч

Дандолк здивував багатьох вперше в свій історії пробившись до раунду плей-офф Ліги чемпіонів. Завадити ірландцям встановити подібне досягнення не зуміли ні ісландський Хафнарфьордур, ні білоруський БАТЕ. Наступним суперником ірландців стане Легія. «Армійці» також встигли подолати 2 раунди Ліги чемпіонів, але не перемагають вже впродовж 4-х матчів різних змагань. Чи перерве Легія свою безвиграшну серію в Дандолці?

7. Лідс – Фулхем, Англія, Чемпіоншип, 3 тур

Програвши обидва стартові матчі Чемпіоншипа, раніше благополучний Лідс несподівано опинився в компанії головних аутсайдерів ліги. Свої перші очки в новому чемпіонаті «білі» спробують набрати у зустрічі з Фулхемом. Лондонці, на відміну від свого нинішнього суперника, кожен зі своїх 2-х перших поєдинків виграли, що дозволяє їм знаходитися у верхній частині турнірної таблиці. Чи зуміє Лідс завершити власну смугу невдач у зустрічі проти «дачників»?

8. Брентфорд – Ноттінгем Форест, Англія, Чемпіоншип, 3 тур

Програвши 2 прем’єрні матчі різних турнірів нового сезону, Бентфорд лише кілька днів тому зумів здобути свою першу перемогу. На власному полі «бджоли» розібралися з Іпсвічем, що дозволило їм посісти звичне місце в середині турнірної таблиці. 3 очки після 2-х турів має в своєму активі і Ноттінгем Форест. «Лісівники» розпочали чемпіонат з домашньої перемоги, але потім розгромно поступилися в гостях Брайтону. Чи зуміє Брентфорд втретє поспіль обіграти Ноттінгем Форест?

9. Вулверхемптон – Іпсвіч, Англія, Чемпіоншип, 3 тур

За кілька останніх років Вулверхемптон змирився з долею середняка Чемпіоншипа. Але 4 очки, здобуті командою в 2-х стартових турах нового сезону, вселяють надію в серця вболівальників «вовків». Продовжити свою безпрограшну серію «помаранчево-чорні» намагатимуться в зустрічі з Іпсвічем, який завжди ставить перед собою високі турнірні завдання. Щоправда, поки «синьо-білі» відстають на очко від Вулверхемптона. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

10. Престон – Дербі Каунті, Англія, Чемпіоншип, 3 тур

Престон – одна з 5-ти команд, які розпочали новий сезон Чемпіоншипа з 2-х поразок поспіль. Тож якщо «невразливі» не почнуть брати очки в наступних своїх поєдинках – ризикують надовго затриматися в нижній частині таблиці. Не менше розчаровує наразі і Дербі Каунті. Команда, яка минулої весни зупинилася за крок від потрапляння у Прем’єр-лігу, має тільки одне очко в своєму активі. Чи допоможуть «баранам» спогади про свої колишні досягнення здобути максимальний результат в Престоні?

11. Уїган – Бірмінгем, Англія, Чемпіоншип, 3 тур

Найгірші часи Уїгана лишилися в минулому. В попередньому сезоні «летікс» виграли турнір Ліги Один, повернувшись до 2-го за силою англійського дивізіону. Дебют в Чемпіоншипі виявився невдалим, але вже в 2-му турі Уїган розгромив на власному полі міцний Блекберн. Цього разу Уїгану протистоятиме Бірмінгем, який не хапає зірок з неба, проте здобув вже 4 очки в новому сезоні. Чи вдасться «синім» використати більший досвід виступів у Чемпіоншипі на свою користь?

12. Бертон – Шеффілд Уенсдей, Англія, Чемпіоншип, 3 тур

За підсумками минулого сезону Бертон вперше в своїй історії здобув путівку до Чемпіоншипа. Але уже зараз зрозуміло, що закріпитися тут «пивоварам» буде непросто. Вони розпочали з 2-х поразок, одразу ж опинившись в числі аутсайдерів. А от Шеффілд Уенсдей, схоже, як і в попередньому сезоні, знову буде боротися за підвищення в класі. Принаймні, на старті чемпіонату «сови» ще не програвали, набравши 4 очки. Чи здолає Шеффілд Уенсдей одного з головних невдах старту змагань?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 16 серпня.

Ми у Viber!