0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 564 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Севілья – Барселона, Суперкубок Іспанії, перший матч

У минулому сезоні Севілья та Барселона зіграли між собою 4-ри матчі. Спершу це був поєдинок за Суперкубок УЕФА, який у надзвичайно драматичній боротьбі виграли каталонці – 5:4. Далі суперники двічі зіграли в Прімері, обмінявшись домашніми перемогами і, врешті-решт, зустрілись у фіналі Кубка Іспанії. І знову сильнішими були «блаугранас» – 2:0. Зараз андалусці мають шанс для помсти, але чи скористаються ним «норвіонці»?

2. Борусія Дортмунд – Баварія, Суперкубок Німеччини, Дортмунд

Класичне протистояння двох кращих команд Німеччини останніх 10-ти років. Фаворитом, традиційно, виглядає Баварія, яку в міжсезоння очолив знаний стратег Карло Анчелотті. Втім, Борусія має свої козирі. По-перше, дортмундці гратимуть вдома, а по-друге – вони надзвичайно ефективно попрацювали на трансферному ринку, що вилилося у феєричні перемоги в контрольних матчах перед стартом сезону. Втім, це були лише товариські зустрічі, а як усе буде в поєдинку за Суперкубок?

3. Арсенал Лондон – Ліверпуль, Англія, 1 тур

У новому сезоні очікування від Арсеналу та Ліверпуля, традиційно, надзвичайно високі. І одні, і інші не проти замахнутися на чемпіонський титул, тож потребують яскравого та ефективного старту. «Каноніри», зважаючи на господарський статус, фаворити зустрічі. На їхню користь говорить і статистика. З останніх 10-ти матчів проти мерсисайдців лондонці програли лише 1 при 5-ти звитягах. Чи зможе команда Арсена Венгера покласти на лопатки голодних до перемог підопічних Юргена Клоппа?

4. Кардифф – КПР, Англія, Чемпіоншип, 2 тур

Новий сезон Кардіфф та КПР розпочали з нічиїх, тож тепер в очній дуелі прагнуть здобути свою першу перемогу. Втім, статистика говорить про те, що в цій зустрічі все знову може завершитись миром. Принаймні, в 3-ох останніх матчах між валлійцями та лондонцями сильнішого суперники так і не визначили. Чи варто очікувати на 4-ту поспіль нічию в протистояннях Кардиффа та КПР?

5. Ніцца – Ренн, Франція, 1 тур

У минулому сезоні Ніцца та Ренн зіграли між собою 3 матчі. І в усіх випадках сильнішими були «орли» з Лазурового побережжя. Ніцца подужала бретонців у 2-ох матчах Ліги 1, після чого ще й здобула звитягу в Кубку Франції. Чи зможе Ренн помститися за ті невдачі в першому поєдинку нового сезону?

6. Штурм – Аустрія, Австрія, 4 тур

Обидві команди в нинішньому сезоні, зважаючи на проблеми Зальцбурга, не проти вклинитись в боротьбу за чемпіонство. Принаймні, нині і Штурм, і Аустрія перебувають серед лідерів БундесЛіги і, щоб залишитись у цій когорті, потребують перемоги в очній дуелі. Штурм, який гратиме вдома, фаворит зустрічі. Це підтверджує і статистика. Команда з Грацу не програє Аустрії в рідних стінах 5-ть  матчів поспіль – 2 перемоги і 3 нічия. Чи здатні віденці перервати безвиграшну серію у виїзних дуелях проти Штурму?

7. Чорноморець – Олімпік, Україна, 4 тур

Чорноморець поки що лише розчаровує. Одесити за всіма статтями програли всі 3 стартові матчі чемпіонату і світла в кінці тонеля поки що не видно. А ось Олімпік, схоже, помалу набирає свою оптимальну форму. Спершу донеччани розгромно програли на виїзді Зорі – 0:3, потім врятувалися в гостьовій зустрічі проти Волині – 2:2, а тиждень тому без шансів подужали вдома Зірку – 4:2. Прогрес очевидний. Чи зможуть «олімпійці» продовжити вдалу серію в Одесі, чи все ж «моряки» наберуть свої перші очки в новому сезоні?

8. Терек – Локомотив Москва, Росія, 3 тур

Після 2-ох турів Локомотив йде без перемог, але і без поразок. І якщо виїзну нічию проти Зеніта можна вважати цілком успішним результатом, то домашня мирова зі скромною Томмю стала цілковитою несподіванкою. Не легко, вочевидь, москвичам доведеться і у виїзній зустрічі проти Терека. Грозненці, традиційно, в рідних стінах грають з особливим завзяттям і докладуть максимум зусиль, аби продовжити безвиграшну серію гостей зі столиці. На що поставити в цій дуелі?

9. Томь – Уфа, Росія, 3 тур

Перспективи Томі та Уфи в новому сезоні виглядають достатньо туманно. Вочевидь, і одним, і іншим доведеться боротися за виживання, а за таких обставин їхня очна дуель набуває особливого статусу. Можна не сумніватися, що це буде надзвичайно вперте протистояння і виграє той, у кого міцнішими будуть нерви. На що поставити в поєдинку аутсайдерів РПЛ?

10. Боавішта – Арука, Португалія, 1 тур

Скромна Арука стала одним з головних відкриттів минулого сезону в португальській Прімейрі-Лізі. «Синьо-жовті» сенсаційно фінішували в ТОП-5, завоювавши місце в зоні єврокубків. Натомість, Боавішта, вже традиційно, лише боролась за виживання і в 2-ох матчах проти Аруки набрала лише 1 очко. На що очікувати від «шахових» цього разу?

11. Сетубал – Белененсеш, Португалія, 1 тур

У минулому сезоні Сетубал заледве врятувався від вильоту, але в новій кампанії «віторійці» прагнуть уникнути виснажливої боротьби за виживання і мріють про перемогу в стартовому турі. Нібито нічого складного, але подужати Белененсеш в рідних стінах Сетубал не може з 2008-ого року, а це 5-ть матчів поспіль – 2 нічиї та 3 поразки. Як усе складеться цього разу?

12. Гімараєш – Брага, Португалія, 1 тур

Останнім часом поєдинки проти Браги даються Гімараєшу не просто. З 8-ми матчів проти цього опонента «завойовники» виграли лише 2. Не просто, вочевидь, господарям буде і сьогодні. Брага прагне знову завоювати місце в зоні єврокубків, тож битиметься лише за перемогу. Чи вдасться її здобути?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 неділі, 14 серпня.

Ми у Viber!