0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 563 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Ворскла, Україна, 4 тур

Розпочавши чемпіонат України з перемоги, далі оновлений Дніпро збавив оберти. В наступних 2-х турах «синьо-біло-блакитні» здобули лише одне очко, що, втім, не заважає їм далі знаходитися у верхній частині таблиці. А от хто переживає справжню кризу, так це Ворскла. Полтавчани не можуть виграти впродовж 4-х матчів усіх турнірів, вилетівши за цей час із Ліги Європи, та значно погіршивши власні позиції в українській Прем’єр-лізі. Чи вдасться комусь з суперників повернутися на шлях перемог?

2. Олександрія – Зоря, Україна, 4 тур

Олександрія провалила старт нинішнього сезону. Команда програла 4 з 5-ти матчів різних змагань і спочатку вилетіла з єврокубків, а потім опустилася в зону аутсайдерів чемпіонату України. Інша річ – Зоря. У 3-х турах Прем’єр-ліги луганчани втратили лише 2 очки, коли несподівано зіграли унічию в Кропивницькому. Таким чином «чорно-білі» вже зараз задекларували своє бажання боротися за один з комплектів нагород чемпіонату. Чи під силу «оленям» пригальмувати Зорю?

3. Волинь – Зірка, Україна, 4 тур

З 3-х команд, які ще не знали радості перемог в новому чемпіонаті, 2 зустрінуться між собою в очному протистоянні. Це – Волинь та Зірка. Лучани дуже невдало провели обидві свої виїзні зустрічі, а єдине турнірне очко здобули в домашній грі проти Олімпіка. Зірка, у свою чергу, повернулася до Прем’єр-ліги після тривалої перерви, тож «червоно-жовтим» ще важко на рівних боротися з лідерами українського футболу. Чи вдасться Волині обіграти дебютанта найвищого дивізіону українського футболу?

4. Евертон – Тоттенхем, Англія, 1 тур

Впродовж 2-х попередніх сезонів Евертон незмінно посідав 11-те підсумкове місце, перетворившись на звичайного середняка Прем’єр-ліги. Але подібні результати навряд чи можуть влаштовувати прихильників «ірисок», тож в нинішньому чемпіонаті команда прагнутиме виступити краще. Перший суперник «синіх» - Тоттенхем, який минулої весни тривалий час намагався боротися за чемпіонство з Лестером, але у підсумку фінішував 3-ім. Чи зуміють «шпори» здобути очки в Ліверпулі?

5. Саутгемптон – Уотфорд, Англія, 1 тур

Вже за традицією, яка склалася впродовж останніх років, на фініші минулого сезону Саутгемптону не вистачило усього кількох очок, щоб завершити чемпіонат в зоні єврокубків. Тож нині «святі» зроблять ще одну спробу увійти до числа лідерів англійського футболу. У стартовому турі їм протистоятиме Уотфорд. В попередньому сезоні «шершні», які повернулися до Прем’єр-ліги після тривалої перерви, впевнено закріпилися в класі найсильніших. Чи обіграє Саутгемптон непоступливого суперника?

6. Бернлі – Суонсі, Англія, 1 тур

Розставання Бернлі з Прем’єр-лігою виявилося нетривалим. В сезоні 2015/16 років «бордові» переконливо виграли турнір в Чемпіоншипі і тепер знову виступатимуть серед еліти. Значно стабільніші результати щороку демонструє Суонсі. Уже багато років поспіль «лебеді» не опускаються нижче середини турнірної таблиці, а інколи претендують і на вищі позиції. 2 останні побачення між цими командами в рамках Прем’єр-ліги завершувалися на користь Суонсі. Як буде цього разу?

7. Міддлсбро – Сток Сіті, Англія, 1 тур

Навіть 4 нічиї поспіль на фініші сезону не завадили Міддлсбро втримати 2-ге підсумкове місце в Чемпіоншипі і здобути пряму путівку до Прем’єр-ліги, де «червоно-білі» не виступали до цього довгих 8 років. У стартовій грі нового чемпіонату екзаменуватиме Міддлсбро міцний середняк найвищого англійського дивізіону – Сток Сіті. Вже не перший рік «гончари» стабільно посідають місця в середині таблиці, що їх цілком задовольняє. Яким постане Міддлсбро в своєму дебютному матчі після повернення?

8. Бордо – Сент-Етьєн, Франція, 1 тур

Колись грізний Бордо нині у Франції вже нікого не лякає. Минулий чемпіонат «жирондинці» завершили на низькому 11-му місці, чого з командою не траплялося вже дуже давно. Тож в нинішньому сезоні Бордо намагатиметься повернути втрачені позиції. Аж ніяк не може бути задоволений своїми виступами в попередній першості країни і Сент-Етьєн. «Зелені» до передостаннього туру боролися за місце в Лізі чемпіонів, але провалили кінцівку турніру. Хто виявиться сильнішим у цьому протистоянні?

9. Мец – Лілль, Франція, 1 тур

Після річної перерви Мец повертається до Ліги 1. Хоча подібний успіх дався «темно-бордовим» дуже непросто. У підсумку, команда посіла 3-тє місце в 2-му за силою французькому дивізіоні, випередивши декого зі своїх основних опонентів лише за додатковими показниками. Першим суперником «темно-бордових» стане Лілль. «Доги» лише під кінець попереднього сезону знайшли свою гру, тож фінішували тільки 5-ми. Чи вдасться Ліллю здолати в гостях дебютанта Ліги 1?

10. Діжон – Нант, Франція, 1 тур

Успішно провівши минулий сезон, Діжон вдруге у своїй історії пробився до Ліги 1. Першого разу команда затрималася в класі найсильніших лише на один рік, але зараз не має намірів так швидко знову понижуватися в класі. Перевірити свої сили в бойових умовах «червоно-білі» зможуть у протистоянні з Нантом. «Канарки» провели черговий сезон, в якому знову виглядали надзвичайно нестабільно, тож їх місце в нижній частині таблиці не дивує. Чи розпочне Діжон свій шлях в Лізі 1 з перемоги?

11. Кан – Лор’ян, Франція, 1 тур

Минулого сезону Кан спробував кинути справжній виклик грандам французького футболу. «Червоно-сині» певний час трималися в групі лідерів, але на весь рік команди не вистачило, тож у підсумку Кан задовольнився 7-им підсумковим місцем. А от Лор’ян ніколи не хапав зірок з неба і попередній чемпіонат для команди не був особливим. Кожен з 3-х попередніх матчів між цими командами незмінно завершувався на користь Лор’яна. Чи зуміють «червоно-сині» порушити неприємну для себе традицію?

12. Монпельє – Анжер, Франція, 1 тур

Монпельє провело черговий невиразний сезон, завершивши його в середині турнірної таблиці. Що подарує «паладинам» прийдешній чемпіонат Франції – спрогнозувати складно, а першим їх суперником стане безкомпромісний Анжер. Команда Стефана Мулена лише рік тому повернулася до Ліги 1 і одразу ж повела боротьбу за високі турнірні місця. Щоправда, на фініші Анжер збавив оберти і фінішував тільки на 9-ій позиції. Чим завершиться візит «біло-чорно-жовтих» до Монпельє?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 13 серпня.

Ми у Viber!