0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 562 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Реал (Мадрид) – Севілья, Суперкубок УЄФА, нейтральне поле

Суперкубок УЄФА цього року буде суто іспанським. В матчі за почесний трофей зійдуться мадридський Реал, який вдруге за останні 3 сезони виграв Лігу чемпіонів, і Севілья, котра встановила рекорд Ліги Європи, здобувши перемогу в цьому турнірі втретє поспіль. Цікаво, що ці ж команди зустрічалися в матчі за Суперкубок УЄФА і 2 роки тому. Тоді сильнішими виявилися «вершкові», додавши до своєї колекції ще один з чисельних титулів. Хто переможе цього разу?

2. Вадуц – Люцерн, Швейцарія, 4 тур

Лише з 3-ї спроби Вадуцу вдалося здобути першу перемогу в новому чемпіонаті. Трапилося це подія в гостьовій зустрічі проти Лугано і дозволила «червоно-білим» піднятися в середину таблиці. А от бронзовий призер минулого сезону Люцерн – пригальмував. Єврокубкова боротьба надто виснажила «синьо-білих», тож, після 2-х перемог на старті, в останньому за ліком турі вони поступилися Базелю. Чи здобуде Люцерн максимальний результат у Вадуці?

3. Лугано – Сьон, Швейцарія, 4 тур

Якщо більшість команд швейцарського чемпіонату на власному полі виглядають значно успішніше, ніж в гостях, то в Лугано – все навпаки. «Чорно-білі» не здобули поки жодного очка в 2-х домашніх зустрічах, натомість на виїзді вже встигли перемогти. Усього 3 очки в своєму активі має поки і Сьон, але при цьому «червоно-білі» поступаються Лугано за додатковими показниками. В нинішньому календарному році Сьон вже двічі перемагав Лугано. Чи зуміють «чорно-білі» реваншуватися за ті невдачі?

4. Тун – Грассхопперс, Швейцарія, 4 тур

Тун залишається єдиною командою швейцарської Суперліги, яка після 3-х турів не має жодної перемоги у своєму активі. Здобувши усього 2 очки, «червоно-жовті» посідають останнє місце турнірної таблиці. Щоб вибратися із зони вильоту, Туну потрібно вигравати у Грассхопперса, якому дуже важко даються виступи на 2 фронти. І якщо в Лізі Європи «коники» поки крокують успішно, то в чемпіонаті Швейцарії виступають нижче своїх можливостей. Чи перерве Тун свою безвиграшну серію?

5. Лозанна – Санкт-Галлен, Швейцарія, 4 тур

Дебютант Суперліги Лозанна поступово починає звикати до рівня найвищого дивізіону швейцарського футболу. Після не надто вдалого старту, в попередньому турі «біло-сині» здобули свою першу перемогу, розібравшись в гостях із Сьоном. Цей успіх дозволив Лозані піднятися в зону єврокубків. Лише на очко від «біло-синіх» відстає Санкт-Галлен, який стартував з 2-х поразок поспіль, після чого здолав Грассхопперс. Чим завершиться побачення 2-х не надто амбіційних колективів?

6. КуПС – Марійхамн, Фінляндія, 21 тур

Якщо ще кілька турів тому КуПС міг всерйоз розраховувати на місця у верхній частині турнірної таблиці, то нині команда здала свої позиції. У 3-х попередніх матчах чемпіонату «жовто-чорні» записали собі до активу лише одне очко, що свідчить про кризу в колективі. Існують певні проблеми і в Марійхамні. Ще не так давно «зелено-білі» лідирували, але, видавши 3-матчеву безвиграшну серію, поступилися першою позицією ХІКу. Чи повернеться Марійхамн на шлях перемог?

7. ВПС (Вааса) – СІК (Сейнайокі), Фінляндія, 21 тур

Виїзне турне ВПС завершилося для команди з Вааси невдало. В 2-х попередніх матчах за межами рідного міста «чорно-білі» здобули лише одне очко, перервавши таким чином ефектну 6-матчеву переможну серію. А от СІК після вильоту з Ліги чемпіонів заграв значно впевненіше на внутрішній арені. Футболісти з Сейнайокі не програють впродовж 4-х поєдинків чемпіонату поспіль і не збираються на цьому зупинятися. Аргументи кого з суперників виявляться більш вагомішими?

8. Лахті – Ільвес, Фінляндія, 21 тур

Лахті переживає складні часи. Команда, яка досить непогано розпочала нинішній чемпіонат, не може виграти вже впродовж 6-ти матчів поспіль. Щоправда, гостьова нічия проти лідера – ХІКа – в попередньому турі вселила надію в серця прихильників клубу. Цього разу протистояти «чорним трутням» буде Ільвес. Тамперці – міцні середняки Вейккаусліги, які кожен з 3-х своїх попередніх матчів чемпіонату звели унічию. На що розраховувати Ільвесу в Лахті?

9. Алжир – Португалія, Олімпіада-2016 (чоловіки)

Хоча Алжир і намагався дати бій суперникам, але програв обидва свої матчі 2-х перших турів групового турніру. З різницею в один м’яч «зелені» поступилися як Гондурасу, так і Аргентині. Таким чином африканці достроково втратили будь-які шанси на продовження боротьби і поєдинок проти Португалії для них гарантовано буде заключним на змаганнях. А от португальці очок ще не втрачали і впевнено очолюють таблицю групи. Чим завершиться поєдинок головних лідера та аутсайдера квартету?

10. Південна Корея – Мексика, Олімпіада-2016 (чоловіки)

Обидві збірні відмінно виступили на попередніх Олімпійських іграх. 4 роки тому Південна Корея здобула бронзові медалі, а мексиканці стали олімпійськими чемпіонами. Не менш серйозні завдання ставлять перед собою команди і цього разу. Після 2-х турів вони з 4-ма очками в активі лідирують у групі «С», але у спину дихає Німеччина, що має на 2 пункти менше. Переможець цього матчу гарантовано вийде до 1/4 фіналу з першого місця. Чи вдасться одній зі збірних здобути максимальний результат?

11. Японія – Швеція, Олімпіада-2016 (чоловіки)

Збірна Японії – частий гість на фінальних частинах Олімпійських ігор. Але якщо на попередньому турнірі «сині самураї» дійшли до півфіналу, то нині здебільшого розчаровують. В 2-х стартових турах японці здобули лише одне очко, поступившись Нігерії та зігравши унічию з Колумбією. Аналогічні показники мають і шведи. «Синьо-жовті» набрали стільки ж пунктів, але ще й поступаються азіатам за додатковими показниками. Чи матиме хтось з суперників шанси вийти з групи?

12. Колумбія – Нігерія, Олімпіада-2016 (чоловіки)

Колумбійці завершили унічию з однаковим рахунком 2:2 кожен з 2-х своїх перших матчів на турнірі. Але цього, безумовно, замало, щоб продовжити боротьбу. Для виходу в чвертьфінал «кавникам» тепер потрібно перемагати в заключному турі немотивовану збірну Нігерії. «Суперорли» усі свої завдання в групі вже виконали. Здобувши 2 перемоги, вони достроково гарантували собі перше місце у квартеті. Чи будуть боротися за перемогу африканці і в зустрічі проти Колумбії?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 9-ого серпня.

Ми у Viber!