0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 561 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Лестер – Манчестер Юнайтед, Суперкубок Англії, (нейтральне поле)

Матч-відкриття англійського сезону, в якому зустрінуться чемпіон країни Лестер та володар національного Кубка Манчестер Юнайтед. Фаворитами дуелі виглядають «червоні дияволи», яких у літнє міжсезоння очолив знаний стратег Жозе Моуріньо. «Особливий» вже встиг відзначитись кількома гучними трансферами, тож від нього вболівальники очікують лише перемог. Чи вдасться португальцю здобути перший трофей у керма нового клубу, чи «лиси» знову здивують футбольну громадськість?

2. ПСЖ – Ліон, Суперкубок Франції, (нейтральне поле)

У минулому сезоні ПСЖ виграв у Франції все, що міг, але зупинятися на цьому, схоже, не збирається. Щоправда, робити це парижанам доведеться вже із новим керманичем. Улітку «шейхів» замість Лорана Блана очолив екс-наставник Севільї Унаї Емері і тепер у нього є перша нагода виграти із новою командою свій перший трофей. Втім, недооцінювати Ліонусе ж не варто. «Ткачі» – неперевершені майстри сюрпризів і готові здивувати будь-кого і будь-де. Чи вдасться ПСЖ подужати такого опонента, розпочавши новий сезон із перемоги?

3. Утрехт – ПСВ Ейндховен, Нідерланди, 1 тур

Новий сезон чемпіон Нідерландів ПСВ розпочинає поєдинком проти Утрехта. Попри виїзний статус, ейндховенці – фаворити зустрічі, а їхня переможна серія в дуелях проти «червоно-білих» в рамках Ередвізії нараховує 7 матчів. Щоправда, в минулому сезоні ПСВ, до того ж, у рідних стінах поступився Утрехту в національному Кубку. Як усе складеться для «смугастих» цього разу?

4. Віллєм ІІ – Вітесс, Нідерланди, 1 тур

Вітесс провалив минулий сезон, за підсумками якого навіть не кваліфікувався в єврокубки. Однією з головних причин невдачі стала пробуксовка на старті. Цього разу наступати на ті ж самі граблі арнемці не збиаються і всерйоз налаштовуються почати нову кампанію з перемоги. От тільки чи погодиться на це Віллєм ІІ, який в минулому сезоні в 2-ох матчах проти «жовто-чорних» набрав 4 очки?

5. Гронінген – Фейеноорд, Нідерланди, 1 тур

Новий сезон Фейеноорд розпочав з поразки в матчі за Суперкубок Нідерландів, поступившись своєму давньому супернику – ПСВ Ейндховен. Реабілітуватися за ту невдачу роттердамці налаштовані в стартовому матчі Ередвізії проти Гронінгена. Нібито нічого складного, але 3 останні матчі між цими командами незмінно завершувались внічию з однаковим рахунком 1:1. Чи варто очікувати на ще одну мирову?

6. Рода – Хераклес, Нідерланди, 1 тур

У минулому сезоні Хераклес видав вражаючий старт і певний час був серед лідерів Ередвізії, але потім у команди очікувано настав спад. І цим скористалась Рода, яка виграла в свого нинішнього суперника обидва матчі – і вдома, і на виїзді. «Геркулеси» налаштовані помститись на ті невдачі, але чи вистачить у них для цього сил після непростого поєдинку в 3-ому кваліфікаційному раунді Ліги Європи?

7. Блекберн – Норвіч, Англія, Чемпіоншип, 1 тур

Після вильоту з Прем’єр-Ліги Блекберн провів у Чемпіоншипі вже 3 сезони, але поки що жодного реального шансу повернутися в еліту не мав. Утім, на нинішній чемпіонат «бродяги» покладають особливі сподівання, тож у стартовому матчі проти Норвіча налаштовуються виключно на перемогу. Втім, гостей такими планами не злякати. «Канарки» також мріють про повернення в еліту, тож від 3 очок точно не відмовляться. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

8. Хаддерсфілд – Брентфорд, Англія, Чемпіоншип, 1 тур

Востаннє внічию Хаддерсфілд та Брентфорд грали ще 5-ть років тому, коли разом виступали ще в Першій лізі. Відтоді суперники зіграли 6-ть матчів. Спершу три зустрічі виграли «тер’єри», а потім настала черга «бджіл», які також здобули перемогу в 3-ох поєдинках. Можливо, настав час для мирової?

9. Роттерхем – Вулверхемптон, Англія, Чемпіоншип, 1 тур

Історія протистоянь Роттерхема та Вулверхемптона нараховує 13-ть матчів. Абсолютна перевага у «вовків», які виграли в свого опонента 7 очних дуелей. А ось у «мельників» лише одна звитяга, яка сталася в Кубку ліги. Натомість, у рамках чемпіонатів перемогти Вулверхемптон Роттерхему ще не вдавалося. Чи станеться історична «вікторія» цього разу?

10. Шеффілд Уенсдей – Астон Вілла, Англія, Чемпіоншип, 1 тур

Досі Астон Вілла ще ніколи не вилітала з еліти англійського футболу, але після провального минулого сезону нині змушена боротися за місце під сонцем у Чемпіоншипі. Плани бірмінгемців зрозумілі – команда будь-що прагне повернутися в Прем’єр-Лігу. Втім, Шеффілд Уенсдей на проблеми «вілланів» навряд чи зважає і мріє про свою першу перемогу над цим суперником. Чи зможе Астон Вілла подужати «сов» у їхньому лігві?

11. Маттерсбург – Штурм, Австрія, 3 тур

Схоже, на Матерсбург у нинішньому сезоні, як і в минулому, очікує виснажлива боротьба за виживання. Принаймні, саме такі висновки можна зробити після 2-ох поразок команди в стартових матчах чемпіонату. Тепер на аутсайдера очікує дуель проти Штурма, який особливою стабільністю не вирізняється. У першому турі хлопці з Грацу не залишили жодних шансів чемпіону країни Зальцбургу – 3:1, після чого програли скромному Ріду – 0:1. На що очікувати від Штурму цього разу?

12. Аустрія – Рапід Відень, Австрія, 3 тур

Віденське дербі – одне з найбільш безкомпромісних не лише в Австрії, а у всій Європі Неймовірно, але в 11-ти останніх очних дуелях між командами нічия була зафіксована лише в одному матчі. А ось перемог в цих поєдинках було більше у Рапіда – 7 проти 3-ох. Як усе складеться цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 6-ого серпня.

Ми у Viber!