0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 560 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ворскла (Україна) – Локомотива Загреб (Хорватія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Ворскла, схоже, зробила належні висновки з невдачі в минулорічній кваліфікації Ліги Європи і знову наступати на ті ж граблі не збирається. У першій зустрічі проти Локомотиви полтавчани відстояли нульову нічию, тож тепер до матчу-відповіді підходять у статусі фаворита. Втім, команді Василя Сачко тепер потрібно бути максимально уважною, адже будь-яка результативна мирова залишає її за бортом турніру. Чи зможуть «біло-зелені» втихомирити загребців?

2. Хайдук (Хорватія) – Олександрія (Україна), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Дебют Олександрії на євроарені виявився провальним. «Жовто-чорні» розгромно програли Хайдуку в першій зустрічі – 0:3, фактично, втративши будь-які шанси на вихід у наступний раунд. Єдине, за що ще може позмагатися команда Володимира Шарана, це власний престиж. Чи вдасться Олександрію грюкнути дверима на прощання з Лігою Європи?

3. Нимме Калью (Естонія) – Османлісор (Туреччина), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Вихід Нимме Калью в 3-ій раунд кваліфікації Ліги Європи вже став неабияким сюрпризом, але естонці, схоже, бути хлопчиками для биття не збираються і тут. Принаймні, у першому матчі Османлісору, який грав вдома, довелося дуже не просто, а зламати оборону прибалтів команді з Анкари вдалося лише в ендшпілі гри. Тепер на турків очікує вояж до Естонії, де впертий Нимме Калью докладе максимум зусиль, аби взяти реванш. Чи вдасться естонцям створити сенсацію?

4. Спартак Трнава (Словаччина) – Аустрія (Австрія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

У першому матчі Аустрія розчарувала. Віденці були мало схожі самі на себе, створили обмаль моментів і, як наслідок, зазнали цілком закономірної поразки – 0:1. Тепер у Словаччині австрійці повинні зіграти куди ефективніше. Звісно, якщо ще хочуть зіграти на груповому етапі Ліги Європи. Та чи погодиться з цим Спартак з Трнави?

5. Габала (Азербайджан) – Лілль (Франція), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Після жеребкування 3-ого кваліфікаційного раунду Ліги Європи Лілль був безапеляційний фаворитом у дуелі проти Габали, але реальність виявилася дещо іншою. У першому матчі, який відбувся у Франції, азербайджанці продемонстрували надзвичайно організований футбол в обороні і зуміли не програти – 1:1. До сенсації залишилося зовсім трошки. Чи зможе Габала її створити?

6. Аполлон (Кіпр) – Грасхопперс (Швейцарія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Як і передбачалося, протистояння Аполлона та Грасхопперса видалося надзвичайно впертим. Перший матч, який відбувся в Швейцарії, пройшов у напруженій боротьбі і лише в кінцівці зустрічі «хоппери» зуміли схилити шальки терезів на власну користь – 2:1. Втім, такий рахунок залишає кіпріотам достатньо високі шанси на підсумковий успіх, адже тепер у домашньому матчі їх влаштує навіть мінімальна перемога. Та чи вдасться її здобути?

7. Арука (Португалія) – Хераклес (Нідерланди), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

У першому матчі, який відбувся в Нідерландах, Хераклес був близьким до перемогу, але вже в доданий арбітром час Арука продемонструвала характер і вирвала нічию – 1:1. Тож тепер саме португальці виглядають фаворитами дуелі. Але чи вдасться їм підтвердити цей високий статус уже в рідних стінах?

8. АІК (Швеція) – Панатінаїкос (Греція), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

У першому матчі Панатінаїкос володів відчутною перевагою, але забити зміг лише один раз. Утім, і цього вистачило для перемоги – 1:0, тож тепер греки їдуть до Швеції в хорошому настрої. Однак, упертий АІК здаватися точно не буде і спробує сповна скористатися фактором переваги власного поля, щоб вирівняти становище. Чи вдасться команді зі Стокгольма чимось здивувати «зелених»?

9. АЕК (Греція) – Сент-Етьєн (Франція), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Сент-Етьєн, як не старався, але в першому матчі так і не зміг зламати прекрасно організовану оборону АЕКа. Вочевидь, дається взнаки та обставина, що зараз лише початок сезону і «зелені», банально, не встигли набрати оптимальну форму. Тепер на команду Крістофа Гальтьє очікує не простий вояж до Греції. Із чим повернеться звідти Сент-Етьєн?

10. Яніна (Греція) – АЗ Алкмаар (Нідерланди), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Мінімальна перемога в першому матчі перетворює АЗ Алкмаар на великого фаворита дуелі. Тепер будь-який м’яч, забитий у Греції, змусить Яніну відкривати тили і думати виключно про атаку, а «червоно-білим», які прекрасно почуваються в контргрі, цього лиш і треба. Чи все ж таки «елліни» зламають плани голландців і запропонують їм кардинально протилежний сценарій матчу?

11. Віторул (Румунія) – Гент (Бельгія), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Протистояння, доля якого була вирішена ще в першому матчі. Гент у рідних стінах не залишив Віторулу жодних шансів, відправивши у ворота бідолашних румунів 5-ть м’ячів без відповіді. Тепер «буйволи» можуть грати виключно у власне задоволення і навіть експериментувати зі складом, та чи допоможе це Віторулу хоча б трохи реабілітуватися за ганьбу в першій зустрічі?

12. Брондбю (Данія) – Герта (Німеччина), Ліга Європи, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

У першій зустрічі Герта не особливо напружувалась, але все ж змогла здобути потрібний результат. «Стара дама» виграла 1:0 і тепер до Данії їде в прекрас6ому настрої. Втім, розслаблятися берлінцям не варто. Брондбю славиться впертим характером і в рідних стінах спробує змінити хід дуелі. Чи зможуть данці чимось здивувати гостей з Німеччини?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 4-ого серпня.  

Ми у Viber!