0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 559 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Янг Бойз (Швейцарія) – Шахтар Донецьк (Україна), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Поєдинок у Львові Янг Бойз розпочав надзвичайно агресивно і мав кілька прекрасних нагод відкрити рахунок, але в останній момент удача від швейцарців відверталась. Натомість, Шахтар таким щедрим не був. «Гірники» свій момент реалізували, а коли суперник залишився в меншості, реалізували чисельну перевагу, здобувши впевнену перемогу – 2:0. Тепер у матчі-відповіді «молодих хлопців» врятує лише диво. Чи здатен Янг Бойз його створити?

2. Карабах (Азербайджан) – Вікторія Плзень (Чехія), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

За кілька останніх сезонів Карабах з гидкого каченя перетворився на прекрасного лебедя. Чемпіон Азербайджану вже двічі виходив у груповий етап Ліги Європи, а тепер налаштований зробити те ж саме і в Лізі чемпіонів. І нульова нічия у виїзному матчі проти Вікторії залишає «скакунам» достатньо високі шанси на перемогу і вихід у плей-офф кваліфікації. Втім, чехи без бою точно не здадуться. Тим більше, що їх влаштує будь-яка результативна мирова. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

3. Динамо Тбілісі (Грузія) – Динамо Загреб (Хорватія), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Схоже, грузинська пісня в цьогорічній Лізі чемпіонів відспівана. Принаймні, поразка 0:2 у Загребі залишає тбіліському Динамо обмаль шансів на підсумкову перемогу. Тим більше, що загребці нині на ходу і збавляти оберти не збираються. Чи вдасться хорватам знову перемогти, чи все ж чемпіон Грузії здатен створити сенсацію?

4. АПОЕЛ (Кіпр) – Русенборг (Норвегія), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

У поєдинку в Трондхеймі Русенборг володів відчутною перевагою і ще в першому таймі забезпечив собі комфортну перевагу, забивши 2 голи без відповіді. Втім, після перерви «маленькі тролі» розслабились, а кіпріоти, навпаки, заграли куди ефективніше і один м’яч відквитали. На більше їх не вистачило, але поразка 1:2 залишає їм достатньо високі шанси в матчі-відповіді. Чемпіонів Кіпру, які тепер гратимуть вдома, цілком влаштує мінімальна перемога, але чи погодиться з цим Русенборг?

5. Црвена Звєзда (Сербія) – Лудогорець (Болгарія), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Црвена Звєзда вже давно не грала в основній сітці Ліги чемпіонів, але цього разу серби, схоже, налаштовані рішуче. У першому матчі проти Лудогорця, який відбувся в Болгарії, белградці могли навіть виграти, але обмежились лише нічиєю – 2:2. Втім, і такий результат залишає їм прекрасні шанси на підсумкову перемогу. Тепер уже в рідних стінах «червоних зірок» влаштує будь-яка «вікторія», або ж навіть мирові 0:0, чи 1:1. Чи зможе чемпіон Болгарії завадити планам Црвени Звєзди?

6. Дандолк (Ірландія) – БАТЕ (Білорусь), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

У першому матчі, який відбувся в Білорусі, БАТЕ підтвердив статус фаворита дуелі, здобувши, загалом, цілком заслужену перемогу – 1:0. Утім, здаватися – не в характері ірландців. Удома Дандолк докладе максимум зусиль, аби вирівняти становище і, якщо пощастись, схилити шальки терезів на власну користь. Утім, у борисовців достатньо контраргументів, щоб вбити інтригу в цьому протистоянні. Чи скористаються «трактористи» своїми козирями?

7. Копенгаген (Данія) – Астра (Румунія), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

У першій зустрічі Астра, хоч і забила достатньо швидкий м’яч, нічим особливим не вразила. Румуни майже не намагались розвинути успіх і сконцентрувались виключно на обороні, що, врешті-решт, і коштувало їм перемоги. Копенгаген зумів відігратися – 1:1, тож тепер до матчу-відповіді підходить у статусі фаворита пари. Чи вдасться данцям виправдати очікування і таки вийти в плей-офф кваліфікації?

8. Стяуа (Румунія) – Спарта Прага (Чехія), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Перший матч між командами, який відбувся в Чехії, сильнішого не виявив – нічия 1:1. Такий результат буде на користь Стяуа, яка тепер матиме фактор переваги власного поля. Втім, Спарту, яка має надзвичайно ефективну атаку, цим не злякати. Хто вийде переможцем з румуно-чешської дуелі?

9. Хапоель Беер-Шева (Ізраїль) – Олімпіакос (Греція), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Олімпіакос у дуелі проти Хапоеля Беер-Шеви виглядав абсолютним фаворитом, але в першому матчі, що відбувся в Греції, «легенда» зламати оборону ізраїльтян так і не спромоглася – 0:0. Тепер шанси Хапоеля, який гратиме вже в рідних стінах, суттєво виросли. Втім, Олімпіакос з іншої сторони влаштує будь-яка результативна нічия. На що поставити в цій зустрічі?

10. ПАОК (Греція) – Аякс (Нідерланди), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

На Аякс чекає не просте випробування. Особливо, після того як амстердамці не змогли подужати ПАОК у рідних стінах, обмежившись лише нічиєю – 1:1. Віце-чемпіони Нідерландів не вразили не лише результатом, а і якістю гри. Греки подекуди виглядали куди ефективніше за свого опонента, тож тепер можуть вдруге поспіль не пустити Аякс у Лігу чемпіонів. Чи все ж амстердамці ще не сказали свого останнього слова?

11. Легія (Польща) – Тренчин (Словаччина), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Після мінімальної перемоги в Словаччині Легія виглядає беззаперечним фаворитом цієї пари. Тим більше, що тепер варшавці гратимуть вдома, а Тренчин відчуває перманентні проблеми у виїзних матчах єврокубків. Чи вдасться полякам довести справу до кінця і таки вибороти путівку в плей-офф кваліфікації?

12. Монако (Франція) – Фенербахче (Туреччина), Ліга чемпіонів, 3-ій відбірковий раунд, матч-відповідь

Приборкати турецьких «канарок». Саме таке завдання стоїть перед Монако після поразки в Стамбулі від Фенербахче – 1:2. Монегаски, і сумніватися в цьому не доводиться, діятимуть у максимально агресивному стилі, а ось турки, вочевидь, зосередяться на обороні та контратаках. Чиї козирі будуть сильнішими?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 вівторка, 2-ого серпня.

Ми у Viber!