0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 558 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Сталь, Україна, 2 тур

Уболівальники Дніпра з побоюванням очікували на новий сезон. Але омолоджені «синьо-біло-блакитні» відмінно розпочали чемпіонат України. На власному полі підопічні Дмитра Михайленка розгромили Волинь, очоливши після першого туру таблицю Прем’єр-ліги. Інша річ – Сталь. Команда з Кам’янського виявилася зовсім не готовою до початку змагань. У своєму прем’єрному матчі «сталевари» зазнали болючого фіаско від Карпат. Чи зуміє Дніпро здобути ще одну домашню перемогу?

2. Олександрія – Ворскла, Україна, 2 тур

Лише минулого четверга Олександрія та Ворскла проводили свої перші поєдинки 3-го відбірного раунду Ліги Європи, а вже нині вони зустрічаються між собою в рамках чемпіонату України. «Олені» продовжують розчаровувати власних прихильників, зазнавши 2-х розгромних поразок на початку сезону. А от полтавчани виглядають значно переконливіше. «Зелено-білі» поки не лише не програють, але й не пропускають м’ячів у свої ворота. Чи зуміє Олександрія перервати смугу невдач?

3. Зірка – Зоря, Україна, 2 тур

Дебютанту Прем’єр-ліги Зірці ще потрібен час, щоб звикнути до виступів у еліті українського футболу. В першому турі представники Кропивницького без шансів поступилися в гостях Шахтареві. Цього разу на Зірку очікує побачення з іншим учасником єврокубків – Зорею. «Чорно-білі» готуються до старту в груповому турнірі Ліги Європи і вже на початку сезону демонструють хороші результати. Так тиждень тому Зоря розгромила вдома Олімпік. На що очікувати Зорі в Кропивницькому?

4. Вікінг – Русенборг, Норвегія, 18 тур

Вікінг знаходиться не в найкращій формі. В 3-х попередніх турах чемпіонату Норвегії футболісти зі Ставангера здобули лише одне очко, опустившись в середину турнірної таблиці. Наступним  суперником Вікінга стане діючий чемпіон країни – Русенборг, який успішно виступає як в Тіппелізі, так і в Лізі чемпіонів. «Маленькі тролі» перемагали ставангерців у кожному з 4-х попередніх матчів між командами. Чи зміниться щось цього разу?

5. Олесунн – Ліллестрем, Норвегія, 18 тур

Уже більше 2-х місяців один з головних аутсайдерів Тіппеліги Олесунн не може здобути перемогу. За цей час команда провела 5 поєдинків чемпіонату Норвегії, в яких набрала лише 2 очки. Тож якщо найближчим часом нічого не зміниться – «тангосорочечники» ризикують перетворитися в реального претендента на пониження в класі. Далеко не все гаразд і в Ліллестрема. Щоправда, в попередньому турі «канаркам» вдалося виграти вперше за останні 7 поєдинків. Чим завершиться це протистояння?

6. Рід – Штурм, Австрія, 2 тур

Рід провалив стартовий матч нового чемпіонату австрійської Бундесліги. У Відні команда зазнала нищівної поразки від Рапіда, після чого опинилася на останньому місці турнірній таблиці. Виправити ситуацію «зелено-біло-чорні» спробують в домашньому поєдинку проти Штурму. От тільки представники Грацу – суперник непростий. «Чорні» розпочали свої виступи з перемоги над діючим чемпіоном Австрії – Зальцбургом. Чи під силу Штурму розвинути свій успіх у Ріді?

7. Санкт-Пельтен – Адміра-Ваккер, Австрія, 2 тур

Дебютант австрійської Бундесліги Санкт-Пельтен спробує в нинішньому сезоні закріпитися в класі найсильніших. Але просто новачкам не буде в жодному разі. Так у першому турі чемпіонату «синьо-жовто-червоні» на власному полі нічого не зуміли вдіяти проти віденської Аустрії. На цей же раз команду екзаменуватиме Адміра-Ваккер. «Червоні» раніше за усі інші австрійські клуби розпочали офіційний сезон, вже встигнувши подолати 2 раунди Ліги Європи. Чи вдасться Санкт-Пельтену нав’язати боротьбу учаснику єврокубків?

8. Лозанна – Тун, Швейцарія, 2 тур

У відмінному стилі вигравши минулої весни Челлендж лігу, Лозанна після 2-річної перерви повернулася до Суперліги. Але вже в стартовому турі «біло-сині» не мали жодних шансів у виїзній зустрічі з Грассхопперосом. Дещо краще розпочав новий сезон Тун. «Червоно-жовті» на власному полі поділили очки з Вадуцом, хоча могли виступити і краще. Тун перемагав Лозанну в 7-ми з 8-ми попередніх особистих матчів різних змагань. Чи виявляться «червоно-жовті» сильнішими і цього разу?

9. Люцерн – Грассхопперс, Швейцарія, 2 тур

В минулому сезоні ці команди вели між собою боротьбу за «бронзу». У підсумку, 3-тє місце дісталося Люцерну, який випередив Грассхопперс лише на одне очко, але путівки до Ліги Європи дісталися обом клубам. Для Люцерна новий чемпіонат Швейцарії розпочався з перемоги над Лугано. Виграли і «коники», які виявилися сильнішими за Лозанну. Грассхопперс наразі має більше ігрової практики, адже уже пройшов один раунд Ліги Європи. На що поставити в цій дуелі?

10. Вестерло – Стандард, Бельгія, 1 тур

Минулий сезон Вестерло провело дуже слабко. «Жовто-сині» лише в останньому турі врятувалися від пониження в класі, посівши передостаннє місце. Не менш складним для команди обіцяє бути і нинішній чемпіонат. Стартує в ньому Вестерло домашнім поєдинком проти Стандарда. Льєжці, на відміну від свого суперника, вже встигли провести один офіційний поєдинок. В зустрічі за Суперкубок Бельгії вони поступилися Брюгге. Чим завершиться візит «червоних» до Вестерло?

11. Кортрейк – Гент, Бельгія, 1 тур

Міцний середняк бельгійського чемпіонату свій дебютний матч в новому сезоні проведе на власному полі проти одного з лідерів останніх років Ліги Жюпіле – Гента. «Буйволи» посіли 3-тє місце за підсумками минулого сезону, і вже встигли провести один офіційний поєдинок. В рамках Ліги Європи вони на власному полі розгромили румунський Конструкторул. Гент перемагав Кортрейк в 4-х з 5-ти попередніх особистих зустрічей. Чи впораються «буйволи» і нині зі зручним суперником?

12. Фейеноорд – ПСВ Ейндховен, Суперкубок Нідерландів (нейтральне поле)

Сезон-2015/16 видався досить успішним для Фейеноорда. За його підсумками роттердамці посіли 3-тє місце в чемпіонаті Нідерландів плюс стали володарями Кубка країни. Уже зараз «гордість Півдня» має шанси здобути ще один трофей. Для цього Фейеноорду потрібно в матчі за Суперкубок здолати кращу команду Нідерландів 2-х попередніх сезонів – ПСВ Ейндховен. «Червоно-білі» повернули собі домінування в нідерландському футболі, хоча минулої весни вони здобули чемпіонство лише в останньому турі. Кому з команд дістанеться Суперкубок?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 30-ого липня. 

Ми у Viber!