0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 557 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Олександрія (Україна) – Хайдук (Хорватія), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

До свого історичного, дебютного матчу в єврокубках Олександрія підходить не в найкращому психологічному настрої. Минулих вихідних «олені» розгромно поступилися київському Динамо в поєдинку чемпіонату України. Тепер на «жовто-чорних» очікує побачення з досвідченим Хайдуком, який щороку виступає в Європі. В новому сезоні футболісти зі Спліту ще не програвали, пройшовши вже один раунд Ліги Європи. Чи зуміє Олександрія на рівних боротися з хорватами?

2. Локомотива (Загреб, Хорватія) – Ворскла (Україна), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Діставшись 3-го відбірного раунду Ліги Європи, Локомотива вже продемонструвала найкращий результат у своїй поки нетривалій єврокубковій історії. Цього сезону загребці вже встигли подолати 2 раунди турніру, пройшовши андоррську Санта-Колому та фінський РоПС. На черзі – Ворскла, яка досить давно не виступала успішно в Лізі Європи. Так в минулому сезоні полтавчани спіткнулися на першому ж супернику, але нині прагнуть реабілітуватися за минулі невдачі. Чи вдасться «зелено-білим» пригальмувати Локомотиву?

3. Торпедо-БелАЗ (Білорусь) – Рапід (Відень, Австрія), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Після смуги невдач, яка переслідувала Торпедо-БелАЗ наприкінці червня, нині «автозаводці» набрали пристойну форму. Вони виграли 3 свої попередні матчі в усіх турнірах, причому 2 з цих перемог прийшлися на Лігу Європи, де білоруси розібралися з угорським Дебреценом. Зупинити жодінців спробує віденський Рапід, який дебютує в нинішньому єврокубковому сезоні. Рік тому «зелено-білі» успішно подолали груповий турнір Ліги Європи, діставшись 1/16 фіналу. Чи зупинять австрійці переможну ходу Торпедо-БелАЗа?

4. Єлгава (Латвія) – Бейтар (Ізраїль), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Єлгава з року в рік продовжує прогресувати. Нині «червоно-сині» виглядають дуже переконливо, залишивши за бортом Ліги Європи уже 2-х суперників. Спочатку латвійці розправилися з ісландським Брейдабліком, а потім – виявилися сильнішими і за словацький Слован. З першого раунду розпочав свій шлях в цьогорічній Лізі Європи і Бейтар. Щоправда, перемоги єрусалимців над боснійською Слободою та кіпрською Омонією нікого особливо не здивували. Чим завершиться латвійсько-ізраїльське протистояння?

5. Гетеборг (Швеція) – ХІК (Фінляндія), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Вже більше 2-х місяців Гетеборг не знає поразок в офіційних матчах, довівши безпрограшну серію в різних змаганнях до 11-ти поєдинках. Встигли пройти шведи і 2 раунди Ліги Європи, де їх суперниками були валлійський Лландідно та польський Пяст. Тепер «синьо-білі» поміряються силами з ХІКом, який подолав аналогічний шлях в нинішньому сезоні Ліги Європи. Під натиском фінів не встояли литовський Атлантас та болгарське Берое. Як зіграють між собою географічні сусіди?

6. Славія (Прага, Чехія) – Ріу Аве (Португалія), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Славія опинилася за крок від провалу, коли в попередньому раунді Ліги Європи поступилася в гостях скромній естонській Левадії – 1:3. Та все ж ганьби чехам вдалося уникнути. На власному полі «червоно-білі» відігралися – 2:0, пройшовши до наступної стадії турніру. А от Ріу Аве проведе свій перший офіційний матч після тривалого літнього міжсезоння. «Велика ріка» після 2-річної перерви повертається до єврокубків і прагнутиме знову, як і 2 роки тому, пробитися до групового турніру Ліги Європи. На що розраховувати Ріу Аве у Празі?

7. Люцерн (Швейцарія) – Сассуоло (Італія), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Люцерн з перемоги розпочав новий сезон, здолавши в гостьовому матчі чемпіонату Швейцарії Лугано. На черзі – старт команди в єврокубках, де її першим суперником стане Сассуоло. Ще кілька років тому скромний італійський клуб виступав у Серії «А», але здійснив стрімкий прорив, за результатами минулого чемпіонату Італії посівши високе, як для себе, 6-те місце, а з ним – здобувши і путівку до єврокубків. Чи вдасться Люцерну засмутити представника одного з європейських топ-чемпіонатів?

8. Войводина (Сербія) – Динамо (Мінськ, Білорусь), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Впродовж останніх сезонів Войводина регулярно зупиняється за крок до потрапляння в груповий турнір Ліги Європи. Приміром, рік тому сербів не пустила туди чеська Вікторія. Зараз же першим серйозним суперником «червоно-білих» в новому сезоні стане мінське Динамо. Білоруси, на відміну від свого нинішнього суперника, в минулому сезоні потрапили до групового турніру Ліги Європи, що вже є відмінним досягненням для «біло-синіх». Хто виявиться сильнішим у цій зустрічі?

9. Пандурій (Румунія) – Маккабі (Тель-Авів, Ізраїль), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Пандурій лише починає втягуватися в новий сезон. Наразі команда встигла провести лише одну офіційну зустріч, з перемоги розпочавши чемпіонат Румунії. Але значно серйознішим випробуванням для «шахтарів» стане виступ у єврокубках, де вони не грали впродовж 3-х років. У той же час тель-авівський Маккабі вже зараз знаходиться в оптимальній формі. «Жовті» успішно подолали 2 раунди Ліги Європи, пройшовши словенську Горіцу та казахстанський Кайрат. Чи здобудуть тель-авівці максимальний результат і в Румунії?

10. Шкендія (Македонія) – Млада Болеслав (Чехія), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Розпочавши свій єврокубковий шлях ще з першого відбірного раунду Ліги Європи, Шкендія поки виступає досить успішно. Македонці, які раніше постійно вилітали після побачення з першим же суперником, цього разу вже встигли пройти польську Краковію та азербайджанський Нефтчі. А от для Млади Болеслав поєдинок в Тетово стане першим офіційним в новому сезоні. Серйозних успіхів у єврокубках чеський клуб не досягав вже досить давно. На що поставити в цьому поєдинку?

11. Відеотон (Угорщина) – Мідтьюлланн (Данія), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Відеотон не надто вдало розпочав новий чемпіонат Угорщини, здобувши лише одне очко в 2-х стартових турах. У той же час в єврокубках «червоно-сині» поки виступають значно переконливіше. Приміром, в попередньому раунді Ліги Європи вони виявилися сильнішими за сербські Чукарички. Тепер угорцям протистоятиме Мідтьюлланн. Данці не програли жодного з 6-ти своїх офіційних матчів нинішнього сезону і не проти зіпсувати настрій ще й Відеотону. Чого очікувати від битви рівних за силами команд?

12. Адміра-Ваккер (Австрія) – Слован (Ліберець, Чехія), Ліга Європи, 3 відбірний раунд, перший матч

Після кількох років забуття, Адміра-Ваккер знову виступає в єврокубках. Повернення видалося достатньо обнадійливим. Австрійці вже обіграли спочатку словацький Спартак з Міяви, а згодом – і азербайджанський Кяпаз, довівши свою переможну серію в різних змаганнях до 5-ти матчів. Тепер «червоні» зустрінуться з ліберецьким Спартаком, для якого ця гра буде першою офіційною в новому сезоні. В останніх контрольних поєдинках «синьо-білі» виступали невдало. Як вони зіграють у Медлінгу?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 четверга, 28-ого липня.

Ми у Viber!