0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 556 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар (Донецьк, Україна) – Янг Бойз (Швейцарія), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Шахтар не надто вдало розпочав нинішній сезон, програвши в матчі за Суперкубок України київському Динамо. Тепер «гірники» поміряються силами з Янг Бойзом в 3-му відбірному раунду Ліги чемпіонів. Суперник українцям, відверто кажучи, дістався не найскладніший. Однак скидати з рахунку «бджіл» не можна в жодному разі. Футболісти з Берна регулярно завершують чемпіонат Швейцарії в трійці лідерів і намагатимуться дати бій команді Паулу Фонсеки. Чи впораються донеччани з таким опонентом?

2. Фенербахче (Туреччина) – Монако (Франція), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Одна з найсильніших пар нинішньої стадії Ліги чемпіонів. Фенербахче постійно не щастить з суперниками у відборі до групового турніру головного єврокубка. Минулого року «жовті канарки» в цьому ж раунді змагань поступилися Шахтареві, а нині на них очікує не менш серйозний суперник – Монако. «Монегаски» також не найкращим чином провели попередній єврокубковий сезон. Тож тепер «червоно-білі» прагнутимуть пройти якомога далі. Чим завершиться поєдинок у Стамбулі?

3. Аякс (Нідерланди) – ПАОК (Греція), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Втративши чемпіонство в останньому турі чемпіонату Нідерландів, Аякс змушений виборювати місце в груповому турнірі Ліги чемпіонів через сито відбору. Зупинити амбіційних «червоно-білих» спробує ПАОК, для якого минулий чемпіонат країни навпаки – став одним з найуспішніших за останні роки. В грецькій Суперлізі «двоголові орли Півночі» стали срібними призерами. Нинішній матч стане першим офіційним для обох суперників в новому сезоні. Аргументи якої з команд виявляться сильнішими?

4. Ростов (Росія) – Андерлехт (Бельгія), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Ростов можна сміливо рахувати головним відкриттям минулого сезону чемпіонату Росії. Скромна раніше команда до останнього вела боротьбу за чемпіонський титул, але й 2-ге місце, яке «жовто-сині» у підсумку посіли, є безумовним успіхом для ростовчан. Таким чином, команда дебютує в Лізі чемпіонів. Її першим суперником стане надзвичайно досвідчений Андерлехт, який досить часто виступає в груповому турнірі головного єврокубка. Чи зуміє Ростов на рівних конкурувати з «пурпурово-білими»?

5. Спарта (Прага, Чехія) – Стяуа (Румунія), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Празька Спарта може бути цілком задоволеною своїми виступами в минулому єврокубовому сезоні. Хоча шлях «червоних» в Лізі чемпіонів був нетривалим, далі команда опинилася в Лізі Європи, де дісталася 1/4 фіналу. У той же час Стяуа вже давно не вражає на європейській арені. Втратили «армійці» провідну позицію і в національному чемпіонаті, де навесні цього року обмежилися лише 2-им підсумковим місцем. Чим завершиться чесько-румунське протистояння?

6. Лудогорець (Болгарія) – Црвена Звезда (Сербія), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Двічі обігравши чорногорську Младость, Лудогорець без проблем пробився до 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. «Зелено-білі» прагнуть повторити власне досягнення 2-річної давнини, коли болгарському клубові вдалося потрапити до групового турніру найпрестижнішого європейського клубного турніру. Тепер Лудогорцю треба здолати сербську Црвену Звезду, яка в попередньому раунді відчувала проблеми навіть з мальтійською Валлеттою. Чи продовжать «зелено-білі» свою переможну ходу?

7. Партизани (Албанія) – Зальцбург (Австрія), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Партизани переписав власну історію, вперше дійшовши до 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів. Для цього албанський клуб в серії післяматчевих пенальті здолав угорський Ференцварош. Але тепер на «червоних» очікує ще більш серйозна перешкода у вигляді Зальцбурга. Минулий сезон амбіційні «бики» цілком провалили, одразу ж вилетівши спочатку з Ліги чемпіонів, а потім – і з Ліги Європи. Чи вдасться Партизани нав’язати боротьбу значно більш досвідченому супернику?

8. Вікторія (Плзень, Чехія) – Карабах (Азербайджан), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Ця гра стане першою офіційною для плзеньської Вікторії в новому сезоні. А от минулий футбольний рік «червоно-сині» запам’ятають надовго. За його підсумками команда пробилася до групового турніру Ліги Європи і нині знову прагне успішно виступити в  єврокубках. Завадити чехам спробує Карабах, який вже встиг на попередньому раунді змагань обіграти люксембурзький Дюделанж. «Скакуни» також з року в рік успішно виступають в Європі. На кого поставити в цьому поєдинку?

9. Астана (Казахстан) – Селтик (Шотландія), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

В попередньому сезоні Астана по-справжньому здивувала футбольну Європу. Мало кому відомий до того казахстанський клуб не лише пробився до групового турніру Ліги чемпіонів, але й намагався нав’язати боротьбу грандам з провідних чемпіонатів континенту. А от велич Селтика, схоже, лишилася в минулому. На попередній стадії змагань «кельти» примудрилися поступитися в гостях навіть гіблартарському Лінкольну, щоправда, відігралися на власному полі. Чи скористається Астана проблемами шотландців?

10. Русенборг (Норвегія) – АПОЄЛ (Кіпр), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Русенборг дещо збавив оберти за останній час, вигравши лише один матч з 3-х попередніх в різних турнірах. Але хвилюватися «маленьким тролям» поки особливо не варто. Команда впевнено лідирує в чемпіонаті Норвегії, а в Лізі чемпіонів пробилася до 3-го відбірного раунду. Не гірші результати демонструє і АПОЄЛ. Приміром, рік тому кіпріоти зупинилися за крок до виходу в груповий турнір Ліги чемпіонів. Наскільки успішним виявиться візит кіпріотів до Тронхейму?

11. Астра (Румунія) – Копенгаген (Данія), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Вперше в своїй історії ставши чемпіоном Румунії, Астра отримала можливість дебютувати в Лізі чемпіонів. Першим суперником «чорних дияволів», які розпочали сезон не надто стабільно, стане Копенгаген. Данці знаходяться у хорошій формі, не просто вигравши 4 свої попередні поєдинки, але й розгромивши усіх своїх суперників. Менше місяця тому Астра та Копенгаген зустрічалися між собою в товариському матчі, який завершився на користь румунів. Як буде цього разу?

12. Тренчин (Словаччина) – Легія (Польща), Ліга чемпіонів, 3 відбірний раунд, перший матч

Тренчин 2-ий рік поспіль бере участь у відборі Ліги чемпіонів. Але якщо минулого сезону словаки вилетіли одразу, то цього разу їм пощастило пробитися до 3-го відбірного раунду, усунувши перешкоду у вигляді словенської Олімпії. Тепер Тренчин поміряється силами з Легією. Поляки також ставлять за мету пройти якомога далі в головному єврокубку. На попередньому раунді змагань їм вдалося здолати боснійський Зріньскі. Чи здобудуть «армійці» сприятливий результат у Словаччині?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 вівторка, 26-ого липня. 

Ми у Viber!