0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 555 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Дніпро – Волинь, Україна, 1 тур

Останнє міжсезоння було вкрай не простим для обох команд, а в певні моменти була навіть загроза, що і Дніпро, і Волинь взагалі припинять своє існування. Втім, старожили УПЛ вижили і тепер в очній дуелі з’ясують, хто з них краще підготувався до нового сезону. За звичайних умов статус Дніпра, як фаворита матчу жодних сумнівів не викликав би, але нині дніпропетровці нагадують лише бліду тінь самих себе зразка минулого сезону. Чи вдасться лучанам скористатись негараздами суперника і розжитись очками в Дніпропетровську?

2. Штурм – Зальцбург, Австрія, 1 тур

Новий сезон Штурм розпочинає поєдинком проти чемпіона країни. Востаннє команда з Грацу перемагала «биків» ще 2 роки тому і відтоді безвиграшна серія Штурма в дуелях проти Зальцбургна нараховує 8 матчів – 5-ть поразок і 3 нічиї. Чи вдасться її перервати цього разу?

3. Альтах – Вольфсбергер, Австрія, 1 тур

У минулому сезоні обидві команди були конкурентами в боротьбі за виживання і за таких умов їхня очна дуель набуває особливого статусу. Альтах, зважаючи на господарський статус, фаворит зустрічі. До того ж, Альтах у рідних стінах не програє «вовкам» уже 3 матчі поспіль – 2 перемоги та нічия. Чи вдасться господарям продовжити вдалу серію в протистояннях із цим суперником?

4. Санкт-Пельтен – Аустрія, Австрія, 1 тур

У минулому сезоні Санкт-Пельтен упевнено виграв Першу лігу австрійської першості і тепер спробує себе в еліті. Першим суперником дебютанта стане непередбачувана Аустрія, яка в свій кращий день здатна подужати будь-кого. На що очікувати від віденців цього разу?

5. Маттерсбург – Адміра-Ваккер, Австрія, 1 тур

У минулому сезоні Маттерсбург заледве врятувався від вильоту, а фініш команди був одним з найгірших за всю її історію. Востаннє в рамках австрійської БундесЛіги Маттерсбург перемагав ще в березні і відтоді не може виграти 9-ть матчів поспіль, 7 з яких були програні. Чи вдасться господарям перервати безвиграшну серію в дуелі проти Адміри-Ваккер, яка, схоже, знову налаштована втрутитись в боротьбу за єврокубкові місця?

6. Старт – Волеренга, Норвегія, 17 тур

Неймовірно, але в 16-ти турах чемпіонату Старт не спромігся здобути ще жодної перемоги. Якщо так піде і далі, про місце в еліті можна забути. Не набагато кращі справи і у Волеренги, яка лише на 5 очок випереджає свого нинішнього опонента, перебуваючи на сходинці вище. Чим завершиться дуель головних аутсайдерів Тіппеліги?

7. Одд – Вікінг, Норвегія, 17 тур

Посеред тижня Одд мало не здійснив героїчний камбек. У 2-ому кваліфікаційному раунді Ліги Європи в протистоянні з грецькою Яніною шиєнці в рідних стінах відігралися після поразки 0:3 в першому матчі, але в овертаймі пропустили прикрий гол і були змушені капітулювати. Та гра забрала у команди чимало сил – як фізичних, так і психологічних. Чи вистачить їх, щоб подужати впертий Вікінг і продовжити гонитву за лідируючим Русенборгом?

8. Согндал – Буде/Глімт, Норвегія, 17 тур

Протистояння міцних середняків Тіппеліги. Согндал, яким гратиме вдома, виглядає фаворитом зустрічі, але 3 останні очні дуелі проти Буде/Глімт команда програла. Не просто, вочевидь, господарям доведеться і цього разу, адже гості нині перебувають в прекрасній формі і їхні останні успіхи в матчах проти лідерів чемпіонату Русенборга та Одда – найкраще тому підтвердження. На що поставити в цьому поєдинку?

9. Ліллестрем – Стремсгодсет, Норвегія, 17 тур

Ліллестрем продовжує лихоманити. У чемпіонаті «канарки» не можуть виграти вже 6-ть матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Домашня дуель проти Стремсгодсета – шанс покінчити з невдачами. От тільки 5-ть останніх матчів проти цього опонента Ліллестрем незмінно програвав. Як усе складеться цього разу?

10. Лугано – Люцерн, Швейцарія, 1 тур

У минулому сезоні Лугано заледве врятувалося від вильоту, але в новій кампанії повторювати помилки минулого і знову наражати себе на небезпеку команда не збирається. Маркером амбіцій клубу має стати стартовий матч чемпіонату проти Люцерна, який за підсумками минулого сезону витягнув квиток у єврокубки. Чи до снаги гостям підтвердити високий статус фаворита і розпочати чемпіонат з перемоги в Лугано?

11. Санкт-Галлен – Янг-Бойз, Швейцарія, 1 тур

Для Янг Бойз Санкт-Галлен останнім часом надзвичайно зручний суперник. «Молоді хлопці» не програють цьому опоненту вже 5-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. На перемогу гості налаштовуються і цього разу. Тим більше, що кадрових проблем вони майже не відчувають. Чи вдасться господарям завадити планам Янг Бойз і нарешті перервати малоприємну серію в дуелях із цим опонентом?

12. ЦСКА Москва – Зеніт, Росія, Суперкубок

В останні роки дуелі московського ЦСКА та пітерського Зеніта мають статус центральних у російському футболі. І в минулому сезоні команди це лиш підтвердили. «Армійці» виграли Прем’єр-Лігу, а пітерці здобули Кубок, подужавши у фіналі саме ЦСКА. До слова, москвичі не можуть подужати Зеніт ось уже 5-ть очних дуелей поспіль, 4-ри з яких були виграні. Чи вдасться команді із Санкт-Петербурга знову засмутити хлопців зі столиці?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.40 суботи, 23-ого липня.

Ми у Viber!