0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 554 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Торпедо-БелАЗ (Білорусь) – Дебрецен (Угорщина), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Якщо в чемпіонаті Білорусі Торпедо-БелАЗ переживає серйозний спад, перетворившись у звичайного середняка ліги, то в нинішньому сезоні єврокубків «автозаводці» стартували доволі успішно. В першому своєму матчі «біло-чорні» обіграли в гостях міцний Дебрецен – 2:1. 2 легкі перемоги над Ла-Фіорітою з Сан-Марино в першому кваліфікаційному раунді надто розслабили угорський клуб. Тож тепер «червоно-білим» доведеться надолужувати загаяне в Жодіно. Чи вдасться Дебрецену відігратися?

2. Нимме Калью (Естонія) – Маккабі (Хайфа, Ізраїль), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Нимме Калью не втомлюється дивувати. Спочатку естонці в першому відбірному раунді не мали жодних проблем з литовським Тракаєм, а тиждень тому вони здобули сприятливий результат вже в Хайфі, де зіграли унічию зі своїм наступним суперником – Маккабі – 1:1. Що ж стосується ізраїльтян, то для них домашній поєдинок проти Нимме Калью став першим офіційним за майже 2 місяці, тож команда поки далека від своєї оптимальної форми. Чи зуміють естонці цим скористатися?

3. Маккабі (Тель-Авів, Ізраїль) – Кайрат (Казахстан), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

До 2-го раунду Ліги Європи тель-авівський Маккабі пробився завдяки 2-м перемогам над словенською Горіцою. Але, Кайрат, як виявилося – суперник значно серйозніший. Тиждень тому «жовті» лише дивом врятувалися від поразки в Алма-Аті, забивши гол на останніх хвилинах та звівши матч унічию – 1:1. Казахстанці, втративши перемогу на власному полі, вирушають до Ізраїлю з серйозними намірами. Вони не програють впродовж 17-ти матчів усіх турнірів. Чи до снаги «жовтим» перервати безпрограшну серію суперника?

4. Вадуц (Ліхтенштейн) – Мідтьюлланн (Данія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Схоже, нинішній раунд Ліги Європи стане останнім для Вадуца. В першому матчі представники Ліхтенштейну розгромно поступилися в гостях Мідтьюлланну – 0:3, практично втративши шанси на продовження боротьби. У той же час данський клуб має великі амбіції. Минулого сезону «вовки» дісталися до 1/16 фіналу Ліги Європи і цього разу також ставлять перед собою дуже високі завдання. Чи під силу Вадуцу нав’язати боротьбу скандинавам?

5. Одд (Норвегія) – Яніна (Греція), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Прохід фінської Маріехамна в попередньому раунді Ліги Європи відібрав надто багато сил у Одда. Тож 2 попередні матчі «біло-чорні» провалили. Спочатку вони розгромно поступилися в гостях Яніні – 0:3, а потім зазанали поразки і в матчі чемпіонату Норвегії. Що стосується грецького клубу, то він є абсолютним дебютантом єврокубків. Не зважаючи на це, тиждень тому «синьо-білі» переграли свого суперника за усіма статтями. Наскільки успішним тепер виявиться візит Яніни до Шиєну?

6. Кукесі (Албанія) – Аустрія (Австрія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Здолавши за сумою 2-х матчів чорногорський Рудар, Кукесі пробився до 2-го відбірного раунду Ліги Європи. Але тут албанцям легкого життя ніхто не обіцяє, адже Аустрія – суперник серйозний та досвідчений. Віденці розпочали новий сезон з 2-х перемог. Спочатку «фіалки» обіграли Кукесі на власному полі – 1:0, а потім розгромили свого суперника і в Кубку Австрії. За 3 попередні сезони албанський клуб лише раз не пройшов 2-ий відбірний раунд Ліги Європи. Як буде цього разу?

7. Заглембе (Польща) – Партизан (Сербія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Нинішнє покоління Заглембе має не надто великий досвід виступів у єврокубках. Не зважаючи на це, в першому відбірної раунді любінці виявилися сильнішими за болгарську Славію. Тепер поляки поміряються силами з Партизаном, який лише входить в новий сезон. Так нещодавня домашня гра проти Заглембе стала для сербів першою офіційною після тривалої перерви. Та зустріч не виявила переможця – 0:0, залишивши командам приблизно рівні шанси. Кому вдасться продовжити боротьбу за почесний трофей?

8. Шкендія (Македонія) – Нефтчі (Азербайджан), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Уже зараз Шкендія може віднести нинішній єврокубковий сезон собі до активу. Вперше в історії футболістам з Тетово вдалося подолати перший відбірний раунд Ліги Європи. На цій стадії змагань «червоно-чорні» виявилися сильнішими за польську Краковію. Але зупинятися на досягнутому македонці не збираються. Тиждень тому вони зіграли унічию в гостях з Нефтчі – 0:0. Бакинці є досвідченими єврокубковими бійцями, які свого часу виступали навіть в групі Ліги Європи. Хто переможе в цій парі?

9. Чукарички (Сербія) – Відеотон (Угорщина), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

У 2-х попередніх сезонах Чукарички незмінно зазнавали фіаско в 2-му відбірному раунді Ліги Європи. Дуже важко буде белградцям розраховувати на сприятливий результат і цього разу, адже зовсім нещодавно вони поступилися в Угорщині Відеотону – 0:2. «Червоно-сині» мають відмінні шанси на продовження боротьби, але не варто забувати, що команда не надто вдало виступає у виїзних матчах. Так в гостях угорці поступилися навіть молдавській Зорі на попередньому раунді змагань. Чи вистоїть Відеотон у Сербії?

10. Домжале (Словенія) – Шахтар (Солігорськ, Білорусь), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

В новому сезоні Домжале ще не програвав. Команда здобула 3 перемоги і ще раз зіграла унічию, враховуючи офіційні матчі усіх змагань. Подібна форма дозволила команді без проблем пройти андоррський Лусітанос і зіграти унічию в гостях з солігорським Шахтарем – 1:1. Білоруси відзначилися першими, але втримати перемогу в домашній грі з представником Словенії їм не пощастило. Тож тепер в Домжале «гірників» влаштує лише перемога, або ж результативна нічия. Чим завершиться словенсько-білоруське протистояння?

11. Сент-Патрікс (Ірландія) – Динамо (Мінськ, Білорусь), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Сент-Патрікс виглядає просто жахливо. В 7-ми попередніх матчах різних змагань дублінці здобули лише одну перемогу. Щоправда, навіть подібні результати не заважають «червоно-білим» реально претендувати на вихід до 3-го раунду Ліги Європи. Нещодавно ірландці звели унічию матч у Мінську проти Динамо – 1:1, що є для них достатньо сприятливим результатом. Але «біло-сині», які минулого сезону пробилися до групового турніру 2-го за престижністю єврокубка, також не збираються відступати. Кому пощастить пройти далі?

12. Корк Сіті (Ірландія) – Хекен (Швеція), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Несподівано для багатьох, Корк Сіті в нинішньому єврокубковому сезоні постав достатньо бойовим та непоступливим колективом. У першому відбірному раунді «містяни» пройшли Лінфілд з Північної Ірландії, після чого зіграли унічию в гостях з Хекеном – 1:1. Цікаво, що шведам вдалося врятуватися від поразки лише в самій кінцівці поєдинку. Раніше «оси» завжди проходили 2-ий відбірний раунд Ліги Європи і зараз не бажають порушувати традиції. На що очікувати Хекену в Корку?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 21-ого липня. 

Ми у Viber!