0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 553 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Алашкерт (Вірменія) – Динамо (Тбілісі, Грузія), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Нинішній матч стане вже 4-им офіційним для Алашкерта в новому сезоні. Усі їх команда провела в рамках Ліги чемпіонів. Але якщо в першому раунді дебютанти турніру зуміли впоратися з андоррською Санта-Коломою, то тиждень тому поступилися в Тбілісі місцевому Динамо – 0:2, значно погіршивши свої шанси на продовження боротьби. Що ж стосується грузинів, то «біло-сині» провалили 2 минулі єврокубкові сезони, але зараз налаштовані реабілітуватися за ті невдачі. Чи втримають динамівці здобуту в гостях перевагу?

2. Шериф (Молдова) – Хапоель (Беер-Шева, Ізраїль), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Вчетверте за останні 5 років ставши чемпіоном Молдови, Шериф повертається до найпрестижнішого європейського клубного турніру. В першій грі 2-го відбірного раунду «жовто-чорним» вдалося нав’язати справжню боротьбу Хапоелю з Беер-Шеви – 2:3 і тепер все буде вирішуватися в Молдові. Нещодавня перемога над Шерифом стала для «червоних» першою в 3-х останніх єврокубкових сезонах. Хто виявиться сильнішим у матчі-відповіді та продовжить боротьбу в Лізі чемпіонів?

3. СІК (Фінляндія) – БАТЕ (Білорусія), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Вигравши рік тому вперше в своїй історії чемпіонат Фінляндії, нині СІК різко збавив оберти. «Чорно-білі» перетворилися на звичайного середняка Вейккаусліги, а свій шлях в Лізі чемпіонів розпочали з невдачі в Борисові, де поступилися БАТЕ – 0:2. У той же час «батони» є не лише незаперечними лідерами білоруського футболу, але й досвідченими єврокубковими бійцями. Вже кілька разів борисівцям вдавалося пробиватися до групового турніру Ліги чемпіонів. Наскільки успішно БАТЕ з’їздить в Сейнайокі?

4. Младост (Чорногорія) – Лудогорець (Болгарія), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Младост продовжує прогресувати. Минулої весни «червоні дияволи» вперше в своїй історії стали кращими в Чорногорії і здобули право виступати в Лізі чемпіонів. Значно більший єврокубковий досвід має Лудогорець, який спробує зупинити Младост. За останні кілька років футболісти з Разграда можуть похвалитися виходом в 1/8 фіналу Ліги Європи, а також груповий турнір Ліги чемпіонів. На власному полі Лудогорець без проблем розібрався з Младостю – 2:0. Чи вдасться чорногорцям відігратися?

5. Астана (Казахстан) –Жальгирис (Литва), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Минулий сезон видався найуспішнішим для Астани. Мало кому відомий раніше в Європі клуб здійснив справжній прорив, пробившись до групового турніру Ліги чемпіонів. Не менші амбіції у «синьо-жовтих» і цього разу. Першим суперником казахстанців став Жальгирис. Вільнюсці в Європі вже давно не вражають. Зігравши унічию з Астоною вдома тиждень тому – 0:0 – вони довели свою безвиграшну серію в єврокубках до 8-ми матчів. Чи зуміє Астана підтвердити свій вищий клас на власному полі?

6. Дюделанж (Люксембург) – Карабах (Азербайджан), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Для Дюделанжа виступи в Лізі чемпіонів – чудова можливість спробувати свої сили на фоні міцних європейських клубів. Довго в єврокубках представники Люксембургу вже давно не затримувалися. Важко буде на щось розраховувати «червоно-жовтим» і цього разу, адже в першому матчі Дюделанж поступився в гостях Карабаху – 0:2. Впродовж 2-х минулих сезонів «скакуни» пробивалися до групового турніру Ліги Європи. Чи вдасться їм і в гостях обіграти скромний Дюделанж?

7. Норчепінг (Швеція) – Русенборг (Норвегія), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Норчепінгу не позаздриш. «Біло-сині» здобули лише одну перемогу в 6-ти попередніх матчах усіх турнірів. Таким чином, в чемпіонаті Швеції команда втратила лідерство, а в Лізі чемпіонів стартувала з поразки в Норвегії від Русенборга – 1:3. Рік тому представники Тронхейму успішно виступили в менш престижній Лізі Європи. В цьому змаганні «маленьким тролям» вдалося подолати 4 раунди кваліфікації і пробитися до групового турніру. Чи під силу Норчепінгу зіпсувати настрій норвежцям?

8. Тренчин (Словаччина) – Олімпія (Словенія), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

2-ий сезон поспіль Тренчин не знає собі рівних у словацькому футболі, виграючи усі можливі трофеї. Тож тепер свої попередні успіхи «біло-червоні» прагнуть закріпити вдалим виступом в Лізі чемпіонів. У першому матчі 2-го відбірного раунду Тренчин обіграв у гостях Олімпію – 4:3. В середині першого тайму люблянці поступалися з рахунком 0:4, але знайшли у собі сили скоротити відставання до мінімуму. Хто вийде переможцем зі словацько-словенського протистояння?

9. Хабнарфьордюр (Ісландія) – Дандолк (Ірландія), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, матч-відповідь

Рік тому шлях Хабнарфьордюра в Лізі чемпіонів виявився коротким. Ісландці поступилися вже першому своєму супернику, яким виявився білоруський БАТЕ. Цього ж разу «біло-чорні» прагнуть зробити крок вперед, зігравши в дебютному матчі унічию з Дандолком – 1:1. Ірландському клубові ніколи в своїй історії не вдавалося подолати 2-ий кваліфікаційний раунд єврокубка. Для кожного з суперників вихід у наступну стадію змагань вже буде непоганим успіхом. Кому пощастить продовжити боротьбу?

10. Лієтава – Атлантас, Литва, 18 тур

Дебютант Ліги «А» Лієтава докладає усіх зусиль, щоб закріпитися в класі найсильніших. В попередньому турі представникам Йонави вдалося перервати власну 6-матчеву безвиграшну серію, обігравши головного аутсайдера – Жальгирис Кауно. Але цього разу на Лієтаву очікує значно серйозніший суперник. Атлантас впродовж усього чемпіонату тримається в групі лідерів і має непогані шанси позмагатися за «золото». Чи під силу Лієтаві піднести сюрприз, відібравши очки у клубу з Клайпеди?

11. Жальгирис Кауно – Стумбрас, Литва, 18 тур

Перемога в стартовому турі нинішнього чемпіонату так і залишається для Жальгириса Кауно єдиною в сезоні. Команда не може виграти вже впродовж 16-ти матчів Ліги «А» поспіль, тож лише диво може врятувати її від пониження в класі. Певну кризу переживав не так давно і Сумбрас, але «бикам» вже вдалося подолати негаразди, про що свідчить їх виїзна перемога над лідером чемпіонату – Тракаєм. Який результат подарує каунаське дербі?

12. Судува – Тракай, Литва, 18 тур

Судува знаходиться не в найкращій формі. «Біло-червоні» не можуть виграти 4 матчі, включаючи і єврокубкові поєдинки. Щоправда, 4-те місце чемпіонату Литви маріямпольці утримують міцно і навряд чи комусь його віддадуть. Значно вищими є амбіції Тракая. «Помаранчево-чорні» очолюють турнірну таблицю Ліги «А» і всерйоз розраховують поборотися за чемпіонство. Тракай перемагав Судуву в кожному з 8-ми попередніх матчів різних змагань. Як буде цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.55 вівторка, 19-ого липня. 

Ми у Viber!