0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 552 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар Донецьк – Динамо Київ, Суперкубок України, Одеса

Новий український сезон стартує поєдинком за Суперкубок, який розіграють Шахтар та Динамо. «Гірники» незмінно вигравали трофей 4-ри роки поспіль і зовсім не проти зробити це знову. Тим більше, що в минулому сезоні вони тричі перемагали киян, які при цьому не спромоглися забити бодай м’яч. Утім, це було при Мірчі Луческу. Нині ж донеччан очолює португальський спеціаліст Пауло Фонсека. Чи вдасться «біло-синім» зіпсувати його дебют?

2. Іртиш – Кайрат, Казахстан, 21 тур

Після 2-ох поразок поспіль Іртиш втратив 2-гу позицію в чемпіонаті Казахстану, яку зайняв саме Кайрат. Утім, у випадку перемоги в протистоянні зі столичним клубом павлодарці можуть повернути втрачене. От тільки Кайрат не знає гіркоти поразок ось уже 12-ть матчів поспіль, 10-ть з яких були виграні. До того ж, алматинці незмінно перемагали команду з Павлодара в 3-ох останніх очних дуелях. Чи до снаги Іртишу нарешті подужати Кайрат і тим самим перервати безпрограшну серію свого суперника?

3. Олесунн – Русенборг, Норвегія, 16 тур

Після 15-ти турів Русенборг очолює чемпіонську гонку і зовсім не проти знову виграти «золото» Тіппеліги, але конкуренти наступають трондхейям на п’яти. Приміром, Одд відстає від лідера лише на 3 очки, тож у виїзному протистоянні з Олесунном «маленькі тролі» налаштовуються виключно на перемогу. В останніх 4-ох очних дуелях проти цього опонента Русенборг незмінно перемагав. Чи продовжиться традиція і цього разу, чи все ж аутсайдер піднесе сюрприз?

4. Буде/Глімт – Одд, Норвегія, 16 тур

Одд не полишає спроб наздогнати лідируючий Русенборг і після 3 перемог поспіль скоротив відставання від трондхеймців до 3 пунктів. Утім, щоб мрії стали реальністю «стріли» мають продовжити переможну ходу. Щоправда, подужати Буде/Глімт – завдання не з легких. Нещодавно ця вперта команда поставила підніжку Русенборгу і тепер налаштовується дати бій шиєнцям. Чи до снаги Одду подужати такого опонента?

5. Стабек – Бранн, Норвегія, 16 тур

Ось уже майже 3 місяці Бранн грає за одним і тим же сценарієм – команда перемагає вдома, але програє на виїзді. Поза рідними стінами бергенці встигли зазнати вже 4-ох поразок поспіль, тож в протистоянні зі Стабеком, який змушений боротись за виживання, налаштовуються перервати неприємну тенденція. Чи впораються гості із цим завданням?

6. Сарпсборг – Ліллестрем, Норвегія, 16 тур

Неприємності Ліллестрема продовжуються. В Тіппелізі «канарки» не можуть виграти ось уже 5-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були програні. І в зустрічі проти міцного Сарпсборга, який вдома, традиційно, грає з особливим натхненням, перервати безвиграшну серію буде дуже не просто. Чи все ж таки Ліллестрем впорається із цим завданням, завдавши супернику 2-ої домашньої поразки в сезоні?

7. Ільвес – ХІК, Фінляндія, 17 тур

Після 16-ти турів ХІК очолює чемпіонську гонку у Вейккауслізі, але щоб втримати лідерство, команда зобов’язана перемагати на виїзді Ільвес. А це зробити не так уже й просто, як видається на перший погляд. У рідних стінах команда з Тампере здатна дати бій будь-якому опоненту, а з 6-ти домашніх матчів нинішнього сезону виграла 5-ть при лише одній поразці. Чи по зубам ХІКу такий опонент?

8. Лахті – РоПС, Фінляндія, 17 тур

РоПС помалу набирає своє минулорічну форму. У чемпіонаті команда з Рованіємі не програє вже 5-ть матчів поспіль, 3 останні з яких були виграні. Продовжити вдалу серію гості спробують у протистоянні з Лахті, але з 8-ми поєдинків у рідних стінах «чорні трутні» програли лише один при 5-ти перемогах. Чи вдасться Лахті зіпсувати настрій РоПСу?

9. ХІФК – ВПС, Фінляндія, 17 тур

ХІФК продовжує прозябати у підвалі Вейкккаусліги і, схоже, вже ніщо не врятує команду від виснажливої боротьби за виживання. Воно й не дивно, адже в 16-ти турах ХІФК спромігся здобути лише 3 перемоги. Натомість, ВПС не приховує своїх амбіцій поборотися за місце в топ-трійці. Тим більше, що нині переможна серія команди з Вааси нараховує 4-ри матчі. Чи продовжиться вона в дуелі проти ХІФК?

10. Італія (до 19) – Португалія (до 19), Чемпіонат Європи (до 19), 3 тур

Битва за перше місце в групі «А». Після 2-ох турів обидві команди мають по 4 очки, тож тепер в очній дуелі визначать хто з них більш гідний виграти квартет. Хто вийде переможцем з цього протистояння?

11. Нідерланди (до 19) – Франція (до 19), Чемпіонат Європи (до 19), 3 тур

Після 2-ох турів збірні Нідерландів та Франції мають ідентичні показники. Обидві команди програли Англії, але подужали Хорватію, тож тепер в очному протистоянні з’ясують кому дістанеться путівку в плей-офф. На кого поставити в цій дуелі?

12. Англія (до 19) – Хорватія (до 19), Чемпіонат Європи (до 19), 3 тур

Збірна Англії завдяки перемогам над Нідерландами та Францією гарантувала собі перше місце в квартеті і путівку в плей-офф. А ось хорвати, навпаки, програли усе тим же командам і тепер попрощаються з турніром. «Три леви» виглядають абсолютними фаворитами протистояння. Чи все ж «картаті» на прощання гримнуть дверима і піднесуть сюрприз?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 16-ого липня.

Ми у Viber!