0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 551 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Кайрат (Казахстан) – Маккабі (Тель-Авів-Ізраїль), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

Рік тому Кайрат знаходився за крок до потрапляння у груповий турнір Ліги Європи. «Народна команда» успішно подолала 3 раунди кваліфікації, лише у плей-офф поступившись французькому Бордо. Вдало розпочали турнір казахстанці і цього разу, але в 2-му кваліфікаційному раунді на них очікує дуже непростий суперник. У минулому сезоні тель-авівський Маккабі здивував багатьох, побрившись до групового турніру Ліги чемпіонів. На що розраховувати «жовтим» у Алма-Аті?

2. Шахтар (Солігорськ, Білорусь) – Домжале (Словенія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

Солігорський Шахтар набрав непогану форму. До свого чергового матчу в єврокубках білоруси підходять, видавши серію з 7-ми поєдинків без поразок в різних турнірах, 6 з яких завершилися на користь «гірників». Цього разу солігорському Шахтареві протистоятиме Домжале. Новий сезон словенці розпочали 2-ма перемогами в Лізі Європи над дуже скромним андоррським Лузітансом. А от 2-ий раунд кваліфікації Домжале ще не проходив жодного разу в історії. Чи впораються білоруси з таким суперником?

3. Левадія (Естонія) – Славія (Прага, Чехія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

Якщо в чемпіонаті Естонії Левадія є досить боєздатним колективом, який веде боротьбу за чемпіонство, то в єврокубках досягнення «біло-зелених» продовжують залишатися дуже скромними. В першому раунді цьогорічної Ліги Європи естонці не без проблем впоралися з ХБ Торсхавном з Фарерських островів, але їх наступний опонент – значно серйозніший. Не так давно Славія переживала складні часи, але зараз знову готова боротися за високі позиції. Чи розпочнуть «червоно-білі» новий сезон з перемоги?

4. Зімбру (Молдова) – Османлиспор (Туреччина), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч 

Поступившись на власному полі грузинській Чихурі в першому матчі попереднього раунду Ліги Європи, Зімбру продемонстрував характер, здобувши перемогу в гостях та пробившись до наступного раунду турніру. Тут на молдован очікує побачення з Османлиспором, який робить лише перші свої кроки на міжнародній арені. 5-те місце в чемпіонаті Туреччини, яке здобув колектив з Анкари, дозволить «леопардам» дебютувати в Лізі Європи. Чи вдасться новачкам створити проблеми значно досвідченішому Зімбру?

5. МТК (Угорщина) – Габала (Азербайджан), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

МТК непогано розпочав нинішній сезон. В першому відбірному раунді Ліги Європи «біло-сині» розібралися з казахстанським Актобе, зігравши унічию в гостях, але перемігши суперника на власному полі. Однак вже з Габалою так легко впоратися угорцям навряд чи вдасться. Минулого сезону підопічні Романа Григорчука пробилися до групового турніру 2-го за престижністю єврокубку і нині прагнуть повторити те досягнення. Чи зуміє МТК нав’язати боротьбу одному з кращих клубів Азербайджану?

6. Хайберніан (Шотландія) – Брондбю (Данія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

Після 3-річної перерви Хайберніан повертається до єврокубків. Першим суперником володаря Кубка Шотландії стане Брондбю, який вже встиг провести 2 матчі в нинішній Лізі Європи. У першому відбірному раунді данці двічі розгромили ісландський Валюр і не збираються на цьому зупинятися. А от клуб з Едінбурга ніколи не був успішним на європейській арені. Хайберніан програв 6 попередніх матчів у рамках єврокубків. Як буде цього разу?

7. Біркіркара (Мальта) – Хартс (Шотландія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

За кілька останніх років Біркіркара перетворилася на досить міцний клуб, який здатен створити чимало проблем своїм суперникам. Так в першому раунді нинішньої Ліги Європи «жовто-червоні» впоралися з Широкі Бріегом з Боснії та Герцеговини. Тепер же на мальтійців очікує побачення з Хартсом, який переживає своє відродження і прагне повернутися до еліти шотландського футболу. Чи вдасться «серцям» пригальмувати Біркіркару?

8. Бероє (Болгарія) – ХІК (Фінляндія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

Бероє успішно розпочав нинішній сезон. В першому відбірному раунді Ліги Європи болгари пройшли Раднік з Боснії та Герцеговини. Продовжити свою переможну ходу «зелені» спробують в протистоянні з ХІКом. На відміну від Болгарії, де новий чемпіонат ще не розпочався, у Фінляндії першість країни – у самому розпалі. В усіх турнірах клуб з Хельсінкі не програє впродовж 7-ми матчів поспіль. Чи під силу ХІКу здобути сприятливий результат у Старій-Загорі?

9. РоПС (Фінляндія) – Локомотива (Загреб, Хорватія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

Якщо ще місяць тому РоПС переживав серйозну кризу, то нині команда – в повному порядку. Безпрограшна серія «синьо-білих» налічує вже 7 матчів, а в першому раунді Ліги Європи представники Рованіемі здолали ірландський Шемрок Роверс. Вибити фінів з Ліги Європи спробує Локомотива. Хорвати всерйоз налаштовані дати бій РоПСу. Проблема полягає лише в тому, що загребцям раніше жодного разу не вдавалося долати 2-ий відбірний раунд Ліги Європи. Чи перепише Локомотива історію?

10. Пяст (Польща) – Гетеборг (Швеція), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

Для Пяста ця гра стане дебютною в новому сезоні. Команда, яка ніколи раніше не хапала зірок з неба, несподівано стала 2-ю за підсумками минулого чемпіонату польської Екстраліги. Першим суперником «червоно-синіх» в Лізі Європи стане досвідчений Гетеборг. Рік тому «синьо-білі» на цій же стадії змагань виявилися сильнішими за інший польський клуб – Шльонск, хоча й пройшли в турнірі не надто далеко. Чи вдасться Пясту помститися за своїх земляків?

11. Сендерійск (Данія) – Стремсгодсет (Норвегія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

Минулий сезон видався найуспішнішим в історії Сендерійска. «Блакитно-білі» посіли в ньому 2-ге місце за підсумками чемпіонату Данії і тепер отримали змогу дебютувати на європейській арені. А от Стремсгодсету до виступів на найвищому рівні – не звикати. Рік тому «помістю» вдалося здолати 2 раунди відбору Ліги Європи, після чого команда поступилася хорватському Хайдуку і припинила участь в змаганнях. Чим завершиться протистояння географічних сусідів?

12. КСМС (Румунія) – Хайдук (Хорватія), Ліга Європи, 2 відбірний раунд, перший матч

Навіть 7-ме місце, яке КСМС посів за підсумками минулого чемпіонату Румунії, дозволило «біло-блакитним» здобути першу у своїй історії путівку в єврокубки. У 2-му відбірному раунді Ліги Європи на румунів вже очікує досвідчений Хайдук. В минулому сезоні «білі» стартували з першого раунду відбору 2-го за престижністю єврокубка, після чого зупинилися за крок до потрапляння в груповий турнір. Наскільки вдалим вийде дебют КСМС на євроарені?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.40 четверга, 14-ого липня.

Ми у Viber!