0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 550 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Португалія – Франція, Євро-2016, фінал

Збірна Португалії ще ніколи в своїй історії не вигравала великий футбольний турнір. Але зараз «команда обраних» підійшла дуже близько до здобуття свого першого трофею. У 6-ти своїх матчах чемпіонату підопічні Фернанду Сантуша здобули тільки одну перемогу в основний час. А от французи виграли 5 зустрічей на Євро, причому в півфіналі здолали діючого чемпіона світу – команду Німеччини. Чи допоможе перевага власного поля «триколірним» втретє стати чемпіонами Європи?

2. Німеччина (до 19) – Італія (до 19), чемпіонат Європи-2016 (до 19, Німеччина)

2 роки тому юнацька збірна Німеччини вже ставала чемпіоном Європи, здолавши у фіналі Португалію. Максимальні завдання «бундестім» ставить перед собою і цього разу. Особливо, враховуючи те, що Євро-2016 до 19 років прийматиме саме Німеччина. Першим суперником господарів стане Італія. «Адзурріні» дуже давно не потрапляли до фінальних частин юнацьких чемпіонатів Європи, але цього разу не програли жодного з 6-ти матчів відбору. Чи впорається Німеччина з таким опонентом?

3. Португалія (до 19) – Австрія (до 19), чемпіонат Європи-2016 (до 19, Німеччина)

Збірна Португалії до 19-ти років на одному диханні подолала відбір на чемпіонат Європи. Під час відбірного етапу португальці виграли усі свої матчі, а в елітному раунді поділили очки лише з Росією, що, втім, не завадило їм стати першими у власній групі. Але якщо «червоно-зелені» останнім часом – не частий гість на юнацьких Євро, то Австрія виступає там регулярно. 2 рази «червоно-білим» вдавалося виходити в півфінал, причому востаннє – усього 2 роки тому. Чим завершиться це протистояння?

4. Хорватія (до 19) – Нідерланди (до 19), чемпіонат Європи-2016 (до 19, Німеччина)

Юнацька збірна Хорватії вперше за останні 4 роки пробилася до фінальної частини чемпіонату Європи своєї вікової категорії. В елітному раунді хорвати здолали Бельгію, Шотландію та Болгарію і тепер розраховують на вдалий виступ на самому Євро. Зіпсувати настрій «картатим» вже в першому турі спробують Нідерланди, які минулого року були дуже близькими до виходу в півфінал Євро, але обмежилися участю в груповому турнірі. Чи вдасться «помаранчевій молоді» розпочати турнір з перемоги?

5. Франція (до 19) – Англія (до 19), чемпіонат Європи-2016 (до 19, Німеччина)

Збірна Франції до 19-ти років відмінно провела груповий турнір минулорічної фінальної частини чемпіонату Європи. Команда виграла усі свої матчі, але в півфіналі поступилася майбутнім переможцям змагань – іспанцям. Значно скромнішими є досягнення у цій віковій категорії збірної Англії. Британці пропустили 3 попередніх Євро, але наразі спробують надолужити згаяне. Принаймні, у відборі англійці виявилися вище за таких грандів, як Італія та Іспанія. Хто буде сильнішим – «маленькі сині», чи «молоді леви»?

6. Зріньскі (Боснія і Герцеговина) – Легія (Польща), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, перший матч

Вигравши в минулому сезоні чемпіонат Боснії та Герцеговини, Зріньскі після тривалої перерви знову зіграє в престижній Лізі чемпіонів. У 2-му відбірному раунді турніру протистояти «біло-червоним» буде досвідчена Легія. Рік тому «армійці» непогано виступили в  єврокубках, діставшись групового турніру Ліги Європи. Щоправда, в самій групі поляки посіли лише останнє місце. Фаворитом поєдинку вважається Легія. Чи зуміє чемпіон Боснії та Герцеговини нав’язати їй боротьбу на власному полі?

7. Хапоель (Беер-Шева, Ізраїль) – Шериф (Молдова), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, перший матч

Хапоель з Беер-Шеви повертається до еліти ізраїльського футболу. В минулому сезоні «червоні» вперше за 40 років стали чемпіонами своєї країни і тепер спробують щастя в найпрестижнішому європейському клубному турнірі. А от для Шерифа вигравати чемпіонат Молдови – справа звична. От тільки на європейській арені «жовто-чорні» вже давно не тішили своїх прихильників успішними результатами. Чи вдасться Хапоелю забезпечити собі сприятливий результат в Беер-Шеві, щоб потім більш впевнено почуватися у Молдові?

8. Вардар (Македонія) – Динамо (Загреб, Хорватія), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, перший матч

Ще ніколи в історії Вардару не підкорювався 2-ий відбірний раунд Ліги чемпіонів. Хто б не потрапляв у суперники «червоно-чорним» на цій стадії змагань, македонці незмінно припиняли боротьбу в турнірі. Інша річ – загребське Динамо, яке ставить перед собою високі завдання. Минулого року «синім» вдалося пробитися до групового турніру Ліги чемпіонів, що, без сумніву, є відмінним досягненням для хорватського клубу. Наскільки вдало виглядатиме Вардар на фоні серйозного суперника?

9. Жальгирис (Литва) – Астана (Казахстан), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, перший матч

Напередодні свого чергового старту в єврокубках Жальгирис видав серію з 7-ми матчів без поразок в різних турнірах. Але якщо на внутрішній арені вільнюсці почуваються достатньо переконливо, то в Лізі чемпіонів, де суперники значно сильніші, досягти чогось суттєвого литовцям ніколи не вдавалося. Цього разу суперником Жальгириса стане Астана, яка наробила чимало галасу в минулому сезоні Ліги чемпіонів, сенсаційно пробившись до групового турніру. Чи розпочнуть казахи свої виступи з перемоги?

10. Скендербеу (Албанія) – Ференцварош (Угорщина), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, перший матч

Минулий сезон видався найуспішнішим в єврокубках для Скендербеу. «Сніжні вовки» подолали 2 раунди кваліфікації Ліги чемпіонів, після чого пробилися до групового турніру Ліги Європи. Не менш високі амбіції у албанців і цього разу. У 2-му відбірному раунді їм протистоятиме Ференцварош. Кілька місяців тому «зелені орли» виграли як чемпіонат, так і кубок Угорщини. У той же час, вдалими виступами в Європі угорський клуб похвалитися не може. Чи зуміє Ференцварош нав’язати боротьбу албанцям?

11. Олімпія (Любляна, Словенія) – Тренчин (Словаччина), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, перший матч

Люблянська Олімпія переживає справжнє піднесення. Команда, яка вже дуже давно нічого не вигравала, минулого сезону несподівано стала чемпіоном Словенії. Свій переможний досвід «дракони» спробують перенести і на єврокубки, де в 2-му кваліфікаційному раунді Ліги чемпіонів поміряються силами з Тренчином. Минулого року шлях «біло-червоних» в головному єврокубку видався коротким. Команда спіткнулася на румунському Стяуа, припинивши боротьбу за трофей вже на самому старті турніру. Чим завершиться словено-словацьке протистояння?

12. Дандолк (Ірландія) – Хабнарфьордюр (Ісландія), Ліга чемпіонів, 2 відбірний раунд, перший матч

Дандолк впродовж 2-х попередніх сезонів ставав чемпіоном Ірландії і дуже близький до того, щоб зробити це втретє поспіль. А от в єврокубках «біло-чорні» демонструють значно скромніші результати. 2-ий раунд кваліфікації постійно стає для ірландців нездоланною перешкодою. Що стосується Хабнарфьордюра, то ісландський клуб підходить до гри проти Дандолка, маючи в активі 5 перемог в різних змаганнях, але в Лізі чемпіонів впродовж останніх років також не вражає. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.55 неділі, 10-ого липня. 

Ми у Viber!