0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 549 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Португалія – Уельс, Євро-2016, 1/2 фіналу

Неймовірно, але факт: збірна Португалії пробилася до півфіналу чемпіонату Європи не вигравши жодного матчу на турнірі в основний час. У групі усі 3 свої поєдинки «команда обраних» звела унічию, а у плей-офф була сильнішою за суперників в овертаймі та серії пенальті. Значно переконливіші результати демонструє на Євро-2016 Уельс. Чого варта лише ефектна  перемога «драконів» над Бельгією в 1/4 фіналу. Чи зуміє команда Фернанду Сантуша зупинити амбітних валлійців?

2. Німеччина – Франція, Євро-2016, 1/2 фіналу

Обігравши в серії післяматчевих пенальті збірну Італії на попередньому раунді змагань, в півфіналі Німеччина зіштовхнулася зі ще одним непростим суперником. Господарі Євро французи довго розкачувалися, але в 1/4 фіналу продемонстрували усю свою справжню силу, розгромивши Ісландію. Два роки тому збірні Німеччини та Франції також зустрічалися в чвертьфіналі, але чемпіонату світу. Тоді «бундестім» здобув мінімальну перемогу і, у  підсумку, виграв Мундіаль. Чи під силу «триколірним» реваншуватися?

3. Ордабаси (Казахстан) – Чукарички (Сербія), Ліга Європи, 1 відбірний раунд, матч-відповідь

Ордабаси втретє у своїй історії виступає у Лізі Європи. Але цього разу, як і торік, казахстанці, швидше за все, обмежаться участю в першому раунді турніру. Тиждень тому Ордабаси розгромно поступився в гостях Чукаричкам – 0:3, перетворивши свої шанси на продовження боротьби на примарні. У той же час белградський клуб – досвідчений єврокубковий боєць. У 2-х попередніх сезонах Чукарички незмінно проходили перший раунд Ліги Європи. Чи вдасться їм ще раз обіграти Ордабаси?

4. Ширак (Вірменія) – Діла (Грузія), Ліга Європи, 1 відбірний раунд, матч-відповідь

Поступившись в першому матчі Ділі – 0:1, Ширак перервав власну серію з 11-ти поєдинків без поразок. Щоправда, на власному полі «помаранчево-білі» мають усі можливості відігратися. Представники Горі навіть в чемпіонаті Грузії далеко не завжди успішно виступають за межами рідного міста, тож в Гюмрі їм буде важко захистити здобутий на власному полі переможний результат. Чим завершиться вірмено-грузинське протистояння з практично рівними шансами у суперників на прохід до наступного раунду? 

5. Спартак (Міява, Словаччина) – Адміра-Медлінг (Австрія), Ліга Європи, 1 відбірний раунд, матч-відповідь

За свою тривалу історію міявський Спартак лише в нинішньому сезоні отримав можливість дебютувати в єврокубках. Прем’єрний матч «чорно-білі» провели досить гідно, зігравши унічию в Австрії з Адміра-Медлінгом – 1:1. «Червоні» не могли похвалитися стабільністю в попередньому сезоні австрійської Бундесліги, та все ж 4-те підсумкове місце собі гарантували, що стало найбільшим досягненням команди на внутрішній арені за останні роки. Наскільки успішним видасться візит Адміра-Медлінга до Міяви?

6. Самтредія (Грузія) – Габала (Азербайджан), Ліга Європи, 1 відбірний раунд, матч-відповідь

Скромна Самтредія минулого сезону здивувала багатьох, ставши срібним призером чемпіонату Грузії та здобувши право виступати в Лізі Європи. Однак вже після першого матчу в єврокубках грузини практично втратили будь-які шанси на продовження боротьби, зазнавши нищівної поразки від Габали – 1:5. Азербайджанський клуб під керівництвом українського спеціаліста Романа Григорчука рік тому дістався групового турніру Ліги Європи і нині знову ставить перед собою високі завдання. Як зіграють команди у Грузії?

7. Спартак (Юрмала, Латвія) – Динамо (Мінськ, Білорусія), Ліга Європи, 1 відбірний раунд, матч-відповідь

Ефектну серію з 4-х перемог поспіль юрмальський Спартак перервав невдачею у Мінську, де в першому матчі стартового раунду Ліги Європи поступився місцевому Динамо – 1:2. «Червоно-білі» в нинішньому сезоні мають реальні шанси вперше в історії стали чемпіонами Латвії, але жертвувати заради цього своїми виступами в єврокубках не збираються. От тільки мінське Динамо – суперник надзвичайно досвідчений, який в минулому сезоні подолав 3 раунди кваліфікації Ліги Європи. Чи збережуть білоруси мінімальну перевагу, здобуту вдома?

8. Марійхамн (Фінляндія) – Одд (Норвегія), Ліга Європи, 1 відбірний раунд, матч-відповідь

Результати, які нині демонструє Марійхамн, стабільними та успішними аж ніяк не назвеш. І якщо в чемпіонаті Фінляндії «зелено-білі» усе ще продовжують утримуватися в групі лідерів, то поразка від Одда з рахунком 0:2 в першому матчі стартового раунду Ліги Європи стала болючим ударом для команди. Що ж стосується норвезького клубу, то минулого року він зупинився лише за крок до потрапляння у груповий турнір 2-го за престижністю єврокубка. Чи вдасться фінам створити проблеми фавориту цієї дуелі?

9. Раднік (Боснія і Герцеговина) – Бероє (Болгарія), Ліга Європи, 1 відбірний раунд, матч-відповідь

Вигравши в минулому сезоні Кубок Боснії та Герцеговини, Раднік вперше в своїй історії отримав можливість презентувати власну країну в єврокубках. Дебют «синьо-білих» видався досить гідним – команда в гостях відстояла нічийний результат у зустрічі зі значно досвідченішим Бероє – 0:0. «Зелені», у свою чергу, регулярно виступають в Лізі Європи, але ніколи там не затримуються більше, ніж на один-два раунди. Чи зуміє Раднік скористатися перевагою власного поля, щоб здолати болгар?

10. Торсхавн (Фарери) – Левадія (Естонія), Ліга Європи, 1 відбірний раунд, матч-відповідь

Торсхавн серйозно здав свої позиції за останні роки. Якщо раніше команда регулярно виступала в Лізі чемпіонів, то нині потрапляє лише до менш престижної Ліги Європи, але й там надовго не затримується. Тиждень тому «червоно-чорні» здобули достатньо сприятливий результат в Естонії, зігравши у результативну нічию з Левадією – 1:1. Цікаво, що талліннці також можуть бути задоволеними таким результатом, адже довгий час поступалися в рахунку. Хто виявиться сильнішим у Торсхавні?

11. Заря (Бельци, Молдова) – Відеотон (Угорщина), Ліга Європи, 1 відбірний раунд, матч-відповідь

Зазнавши нищівної поразки в Угорщині від Відеотона – 0:3, Зоря з Бельців зберігає тільки теоретичні шанси на продовження боротьби в Лізі Європи. Минулого року один з кращих клубів Угорщини непогано виступив навіть в Лізі чемпіонів, тож поєдинок проти молдован став для нього легкою прогулянкою. Зоря з Бельців ніколи раніше в своїй історії не перемагала в єврокубках. Чи до снаги «чорно-білим» гучно гримнути дверима на прощання, обігравши непоступливий Відеотон?

12. Сілекс (Македонія) – Вадуц (Ліхтенштейн), Ліга Європи, 1 відбірний раунд, матч-відповідь

Сілекс є достатньо посереднім навіть за мірками македонського футболу клубом. Минулого сезону «червоно-сині» посіли 3-тє місце у внутрішньому чемпіонаті, повернувшись після тривалої перерви до єврокубків. Щоправда, вже у дебютному своєму матчі Ліги Європи команда поступилася в гостях ліхтенштейнському Вадуцу – 1:3. Клубові з крихітного князівства пішли на користь регулярні виступи в чемпіонаті Швейцарії, де «червоно-білі» виглядають досить гідно. Чи вдасться Сілексу відігратися після невдачі у Ліхтенштейні?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.55 середи, 6-ого липня. 

Ми у Viber!