0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 548 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Німеччина – Італія, ЄВРО-2016, 1/4 фіналу

Протистояння, гідне фіналу, але якась з команд зійде з дистанції вже на стадії чвертьфіналу. Збірна Німеччини, яка 2 роки тому стала кращою на планеті, виглядає фаворитом дуелі. Втім, в Італії є свої козирі. «Скуадра адзурра» на нинішньому ЄВРО вже поклала на лопатки Бельгію та Іспанію, зробити що, традиційно, дуже не просто. До того ж, 4-ри роки тому на Чемпіонаті Європи в Україні та Польщі саме італійці вибили «бундестім» з турніру, здобувши ефектну перемогу у півфіналі. Чи зможе команда Йоахіма Лева взяти реванш за те фіаско?

2. Франція – Ісландія, ЄВРО-2016, 1/4 фіналу

Збірну Франції фахівці називають одним з головних фаворитів ЄВРО-2016. На користь «півнів» говорять господарський статус, зірковий склад і сприятлива турнірна сітка, адже досі команда Дідьє Дешама не зустрічалася із жодним суперником з приставкою «топ». Не належить до таких і Ісландія. Втім, своєю грою та самовідданістю «вікінги» закохали в себе мільйони вболівальників по всьому світу. Та чи вдасться збірній країни льоду та гейзерів створити ще одну сенсацію, чи все ж французи легко здобудуть путівку у півфінал?

3. Шахтар Солігорськ – Торпедо БелАЗ, Білорусь, 15 тур

Шахтар Солігорськ помалу набирає оберти. Безпрограшна серія «гірників» нараховує вже 4-ри матчі, 3 з яких були виграні. Як наслідок, солігорці увірвалися в топ-трійку і в домашній дуелі проти Торпело-БелАЗ не приховують бажання записати до свого активу чергові 3 пункти. Окрім господарського статусу, на користь Шахтаря говорить і статистика очних дуелей, адже з 16-ти останніх поєдинків проти «автомобілістів» солігорці програли лише 2 при 12-ти! перемогах. Чи до снаги «гірникам» підтвердити статус фаворита і цього разу?

4. Нафтан – Неман, Білорусь, 15 тур

Протистояння аутсайдерів білоруської першості, які нині замикають турнірну таблицю чемпіонату. Переможець очної дуелі зможе хоча б на деякий час залишити зону вильоту. Нафтан, який гратиме вдома, виглядає фаворитом зустрічі, але у 2-ох останніх матчах проти Немана «нафтовики» незмінно програвали. Ще одна цікава деталь: у 13-ти останніх поєдинках між суперниками нічия фіксувалася лише одного разу. Можливо, нарешті настав час для ще однієї мирової?

5. Слуцьк – Іслуч, Білорусь, 15 тур

Слуцьк помалу оживає. Після 6-ти поразок у 7-ми турах команда не програє вже 2 матчі поспіль – перемога та нічия. В домашній дуелі проти Іслуча Слуцьк спробує довести свою безпрограшну серію до 3-ох поєдинків. Та чи погодяться з цим гості, які в нинішньому сезоні з 6-ти матчів на виїзді програли лише 2?

6. Вітебськ – Динамо Брест, Білорусь, 15 тур

Протистояння команд, які втратили форму. Вітебськ програв 3 останні матчі чемпіонату. Схожа ситуація і в брестського Динамо, чия безвиграшна серія нараховує тих же 3 тури – 2 поразки та нічия. До речі, 5-ть останніх очних дуелей між цими суперниками відбуваються за одним і тим же сценарієм – перемагає та команда, яка грає вдома. Чи збережеться тенденція цього разу?

7. Волеренга – Одд, Норвегія, 14 тур

Одд, попри всі свої проблеми, не склав зброю в боротьбі за чемпіонство і докладає максимум зусиль, аби наздогнати Русенборг. Нині відставання від трондхеймців становить 5 очок, тож права на осічку команда з Шиїна, банально, не має. Натомість, Волеренгу продовжує лихоманити, а безвиграшна серія команди нараховує вже 4-ри матчі. Чи вдасться її перервати в дуелі із суперником, який гратиме лише на перемогу?

8. Мольде – Вікінг, Норвегія, 14 тур

Перед стартом сезону Мольде називали одним з фаворитів у боротьбі за чемпіонство, але гра внесла свої корективи. «Сині» виявились не готові демонструвати стабільні результати на виїзді і це позначається на місці команди в турнірній таблиці. Натомість, в рідних стінах Мольде не боїться нікого, здобувши в 6-ти матчах 5-ть перемог при одній нічиїй. Чи стане Вікінг черговою жертвою команда Уле Гуннара Сульшера?

9. Сарпсборг – Бранн, Норвегія, 14 тур

Востаннє Бранн перемагав на виїзді ще в квітні і відтоді за межами рідних стін лише програє, зазнавши на виїзді 3-ох поразок поспіль. Перервати малоприємну для себе серію гості спробують у протистоянні з Сарпсборгом. Утім, господарі славляться впертим характером і вдома завжди викладаються по максимуму. І лише одна поразка в 6-ти домашніх матчах – найкраще тому підтвердження. На кого поставити в цій дуелі?

10. Стабек – Согндал, Норвегія, 14 тур

Безпрограшна серія Согндала нараховує вже 6-ть матчів, але виграти з них вдалося лише один. Решта 5-ть поєдинків завершилася миром. У зустрічі проти Стабека, який нині переживає складні часи, гості розраховують на повноцінні 3 очки, але 3 останні очні дуелі між суперниками незмінно завершувалися на користь Стабека. Як усе складеться цього разу?

11. Лахті – КуПС, Фінляндія, 1 тур

Лише 2 перемоги в 6-ти останніх турах викреслили КуПС з претендентів на чемпіонство, тож нині головне завдання команди – «бронза» чемпіонату. Розраховує на місце в топ-трійці і Лахті, яке відстає від свого нинішнього суперника лише на 2 очки. Чи до снаги господарям виграти очну дуель і випередити КуПС у турнірній таблиці?

12. Інтер Турку – ВПС Вааса, Фінляндія, 1 тур

Протистояння сусідів по турнірній таблиці. Інтер, зважаючи на господарський статус, фаворит зустрічі, але подужати ВПС «синьо-чорним» не вдається вже 5-ть очних дуелей поспіль. Щоправда, 3 останні поєдинки між суперниками незмінно завершувалися миром. Чи варто чекати на продовження «нічийної» традиції?

Зробити свої ставки Ви можете до 17.24 суботи, 2-ого липня.

Ми у Viber!