0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 547 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Польща – Португалія, Євро-2016, 1/4 фіналу

Збірна Польщі продовжує бити особисті рекорди на чемпіонатах Європи. Якщо раніше «білі орли» ніколи не виходили з групи на Євро, то нині вони дісталися вже 1/4 фіналу. Подібне досягнення стало можливим завдяки перемозі в серії пенальті над Швейцарією. А от для Португалії участь у плей-офф подібних турнірів – справа звична. Цікаво, що основний час усіх 4-х поєдинків, проведених на нинішньому чемпіонаті, підопічні Фернанду Санутуша завершили унічию. Чи вдасться «червоно-зеленим» обіграти поляків?

2. Уельс – Бельгія, Євро-2016, 1/4 фіналу

Збірна Уельсу продовжує власну переможну ходу на Євро. «Дракони» виграли 3 з 4-х своїх матчів на турнірі, пробившись вже до чвертьфіналу. Тепер підопічні Кріса Коулмена поміряються силами з командою Бельгії, яка з кожним наступним поєдинком виглядає усе переконливіше. Чого варта лише розгромна перемога «червоних дияволів» над угорцями в 1/8 фіналу! У відборі до Євро-2016 Уельс та Бельгія виступали в одній групі, значно випередивши усіх суперників. Чим завершиться побачення давніх знайомих?

3. Німеччина – Італія, Євро-2016, 1/4 фіналу

Ця гра обіцяє стати справжньою окрасою 1/4 фіналу Євро-2016, адже суперники гідні один одного. Німці без жодних проблем дісталися чвертьфіналу, не пропустивши поки жодного м’яча на Євро. У той же час збірна Італії вже встигла вибити з турніру настільки серйозного суперника, як діючий на той момент чемпіон Європи – Іспанія. «Фурію роху», як і бельгійців у першому турі групового турніру, італійці обіграли за всіма статтями. Чи зуміє збірна Німеччини зупинити «скуадру адзурру»?

4. Франція – Ісландія, Євро-2016, 1/4 фіналу

Господарі Євро-2016 французи хоча й не демонструють поки усього, на що здатні, сприятливі для себе результати здобувають регулярно. Так в 1/8 фіналу «триколірні» здолали непоступливих ірландців, хоча й пропустили першими. А от вихід до 1/4 фіналу чемпіонату Європи збірної Ісландії – справжня сенсація. Розпочавши чемпіонат з 2-х нічиїх, команда виграла 2 наступні свої матчі, в тому числі обігравши Англію в попередньому раунді плей-офф. Чи впорається Франція з нахабним дебютантом?

5. Славія (Софія, Болгарія) – Заглембе (Польща), Ліга Європи, 1-й відбірний раунд, перший матч

Софійська Славія повертається до числа лідерів болгарського футболу. За підсумками минулого чемпіонату країни «білі» посіли 4-те місце, вперше після 20-річної перерви здобувши право виступати в єврокубках. Суперником софійців у першому відбірному раунді Ліги Європи стане Заглембе. Люблінці завершили попередній чемпіонат Польщі 5-ма перемогами поспіль, що дозволило команді стати 3-ю. Який результат принесе болгаро-польське протистояння?

6. Одд (Норвегія) – Марійхамн (Фінлдяндія), Ліга Європи, 1-й відбірний раунд, перший матч

Минулого сезону Одд наробив чимало галасу своїм виступом у Лізі Європи. Стартувавши, як і зараз, з першого кваліфікаційного раунду, норвежці зуміли пройти одразу 3-х суперників, спіткнувшись лише на грізній дортмундській Борусії. У той же час Марійхамн – рідкий гість у єврокубках. Щоправда, «зелено-білі» відмінно проводять нинішній чемпіонат Фінляндії, ведучи серйозну боротьбу з ХІКом за чемпіонство. Чи зуміє Марійхамн нав’язати боротьбу значно досвідченішому Одду?

7. Теута (Албанія) – Кайрат (Казахстан), Ліга Європи, 1-й відбірний раунд, перший матч

Усі найбільші досягнення Теути лишилися в минулому, коли «синьо-білі» боролися за високі місця в албанському чемпіонаті і регулярно виступали в єврокубках. Нині команда переживає відродження, вперше за багато років потрапивши до Ліги Європи. В першому раунді змагань албанці поміряються силами з Кайратом. У 2-х попередніх сезонах «народна команда» впевнено долала перший відбірний раунд 2-го за престижністю євокубка. Як буде цього разу?

8. Шкендія (Македонія) – Краковія (Польща), Ліга Європи, 1-й відбірний раунд, перший матч

Македонська Шкендія з року в рік постійно прогресує в національних змаганнях. Так в минулому сезоні «червоно-чорні» посіли 2-ге місце в чемпіонаті та виграли кубок країни, здобувши можливість презентувати свою країну в Лізі Європи. Раніше футболісти з Тетово ніколи не долали стартовий раунд єврокубків, але нині мають непогані шанси. Суперником македонців буде скромна польська Краковія, яка робить лише перші свої кроки на європейській арені. Чи вдасться Шкендії переписати історію?

9. Брейдаблік (Ісландія) – Єлгава (Латвія), Ліга Європи, 1-й відбірний раунд, перший матч

Минулий сезон видався одним з найуспішніших в історії Брейдабліка. «Блискучі» посіли 2-ге місце в чемпіонаті Ісландії, після кількарічної перерви знову здобувши путівку до Ліги Європи. Значно частіше в єврокубках можна побачити Єлгаву, причому до хлопчиків для биття латвійців не віднесеш. Так рік тому «червоно-сині» зуміли вибити з Ліги Європи сильний болгарський Літекс і не проти знову подолати перший раунд престижного турніру. Чи під силу Єлгаві здобути сприятливий результат в Ісландії?

10. Валюр (Ісландія) – Брондбю (Данія), Ліга Європи, 1-й відбірний раунд, перший матч

Середняк ісландського футболу Валюр потрапив до Ліги Європи ставши володарем кубка своєї країни. Останнім часом «червоно-білі» зовсім не вражають, здобувши лише одну перемогу в 4-х попередніх турах чемпіонату. Черговим серйозним викликом для Валюра стане побачення із грізним Брондбю. У попередньому єврокубковому сезоні данський клуб був за крок до потрапляння до групового турніру Ліги Європи, але у раунді плей-офф поступився грецькому ПАОКу. Чи зуміють ісландці створити проблеми «хлопцям із західних околиць»?

11. Крумкачи – Мінськ, Білорусія, 15 тур

Створений усього 2 роки тому Крумкачи швидко подолав шлях до еліти, перетворившись за короткий час в одного з лідерів білоруського футболу. Нині «ворони» не лише виступають у вищій лізі, але й всерйоз ведуть боротьбу за одне з місць в зоні єврокубків. Усього на 2 очки від Крумкачи в таблиці відстає його нинішній суперник – Мінськ. «Містяни» також знаходяться в непоганій формі, зазнавши лише однієї поразки в 7-ми попередніх турах. Чого очікувати від дуелі команд, що перебувають в групі лідерів?

12. Ільвес – СІК (Сейнайокі), Фінляндія, 17 тур

Ільвес – найбезкомпромісніша команда Вейккаусліги. В 13-ти матчах чемпіонату футболісти з Тампере жодного разу не зіграли унічию. Щоправда, у 2-х попередніх турах Ільвес зазнав виїзних поразок, внаслідок чого залишив трійку лідерів. Не надто стабільні результати демонструє наразі і діючий чемпіон Фінляндії – СІК. Після 2-х поразок поспіль, нещодавно «чорні» повернулися на шлях перемог, але усе ще продовжують залишатися середняками ліги. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

Зробити свої ставки Ви можете до 19.25 четверга, 30-ого червня. 

Ми у Viber!