0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 546 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Швейцарія – Польща, Євро-2016, 1/8 фіналу

З четвертої спроби збірна Швейцарії таки пробилася до плей-офф фінальної частини чемпіонату Європи. Для цього «червоно-білим» вистачило і однієї перемоги, здобутої в стартовому турі групового турніру над Албанією. В 1/8 фіналу швейцарцям протистоятиме міцна збірна Польщі. «Білі орли» на одному диханні пройшли власну групу, не лише не програючи, але й не пропустивши жодного м’яча у власні ворота. Хто з команд продовжить боротьбу на турнірі?

2. Уельс – Північна Ірландія, Євро-2016, 1/8 фіналу

Збірна Уельсу відмінно провела груповий турнір Євро. «Дракони» виграли 2 з 3-х своїх матчів, що дозволило їм посісти перше місце в квартеті, випередивши навіть грізних англійців. Значно менш переконливо виступає на турнірі Північна Ірландія. Для «зелено-білої армії» вирішальним виявився поєдинок проти України. Вигравши його, підопічні Майкла О’Ніла навіть з 3-ма очками пробилися до плей-офф. Чим завершиться протистояння 2-х представників Великобританії?

3. Хорватія – Португалія, Євро-2016, 1/8 фіналу

Здолавши в заключному турі групового турніру діючих чемпіонів Європи – іспанців – збірна Хорватії з першого місця потрапила до плей-офф. Тут на «картатих» очікує ще один непростий суперник – Португалія. «Червоно-зелені» поки і близько не продемонстрували на Євро усього свого потенціалу. Усі 3 матчі власної групи вони завершили унічию, хоча зустрічалися з опонентами, які не входять до еліти європейського футболу. Хорватія ніколи раніше не перемагала Португалію. Чи зробить вона це вперше?

4. Франція – Ірландія, Євро-2016, 1/8 фіналу

Господарі Євро французи без жодних проблем подолали бар’єр групового турніру. Здолавши своїх суперників у стартових 2-х турах, лише потім «триколірні» дозволили собі дещо заспокоїтися, зігравши унічию зі Швейцарією. А от для Ірландії вихід до плей-офф чемпіонату Європи – уже визначне досягнення. «Зелена армія» посіла 3-тє місце у власній групі, побрившись до плей-офф завдяки перемозі над напіврезервним складом італійців. Чи зуміє Ірландія нав’язати боротьбу одному з фаворитів Євро?

5. Німеччина – Словаччина, Євро-2016, 1/8 фіналу

Для збірної Німеччини груповий турнір Євро виявився легкою прогулянкою. «Бундестім» прогнозовано посів перше місце у власному квартеті, втративши лише 2 очки в 3-х матчах. У той же час для Словаччини вихід у плей-офф – справжня подія. «Біло-сині» виявилися міцною збірною, яка зуміла здолати Росію та звести унічию матч проти Англії. Місяць тому німці несподівано проступилися Словаччині на власному полі в товариському поєдинку. Чи вдасться підопічним Йоахіма Лева реваншуватися?

6. Угорщина – Бельгія, Євро-2016, 1/8 фіналу

Збірну Угорщини можна сміливо назвати одним з головних відкриттів групового турніру Євро-2016. «Чарівні мадяри», які вперше в своїй історії потрапили до фінальної частини чемпіонату Європи, стали найкращими у власній групі, випередивши Ісландію, Португалію та Австрію. Зупинити «червоно-біло-зелених» спробує збірна Бельгії, яка за своїм потенціалом належить до фаворитів турніру, хоча й не завжди виглядає стабільно. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

7. Італія – Іспанія, Євро-2016, 1/8 фіналу

На минулому чемпіонаті Європи ці збірні зустрічалися у фіналі, який завершився розгромною перемогою Іспанії. Зараз же «скуадра адзурра» та «червона фурія» зійдуться вже на стадії 1/8 фіналу. Обидві команди здобули по 6 очок в груповому турнірі, але якщо італійцям цього цілком вистачило для того, щоб стати першими, то Іспанія значно ускладнила собі життя, програвши в заключному турі хорватам. Чи під силу діючим чемпіонам Європи здолати Італію?

8. Англія – Ісландія, Євро-2016, 1/8 фіналу

Збірна Англії не надто стабільно виглядала в груповому турнірі Євро, втративши очки в матчах з посередніми командами Росії та Словаччини. Подібні результати дозволили «трьом левам» фінішувати лише 2-ми. Тепер в 1/8 фіналу на підопічних Роя Ходжсона очікує побачення з, мабуть, найбільш несподіваним учасником плей-офф – Ісландією. Команда Ларса Лагербека виявилася достатньо міцним горішком, розкусити який поки не зміг ніхто на турнірі. Чи вдасться це зробити англійцям?

9. США – Колумбія, Копа Америка, матч за 3 місце

Триматчева переможна серія збірної США завершилася розгромною поразкою від Аргентини в півфіналі. Тож усе, на що тепер можуть розраховувати на Копа Америка господарі турніру – це 3-тє місце, за яке ще треба також посперечатися з командою Колумбії. «Кавники», у свою чергу, після непоганого старту, не виграють в основний час впродовж 3-х поєдинків поспіль. Так в 1/2 фіналу вони нічого не зуміли вдіяти проти Чилі. Хто швидше відійде від болючих поразок у півфіналах?

10. Аргентина – Чилі, Копа Америка, фінал

Аргентинська збірна демонструє надзвичайно переконливі результати. «Біло-блакитні» виграли усі 5 своїх матчів на нинішньому Копа Америка, а взагалі переможна серія підопічних Херардо Мартіно налічує вже 9 поєдинків. Протистояти аргентинцям у фіналі буде збірна Чилі. «Ла роха» також виглядає непогано, здобувши 4 перемоги поспіль. Минулого року у фіналі Копа Америка зустрічалися ці ж команди і тоді несподівано перемогли чилійці. Як буде цього разу?

11. Славія (Мозир) – Шахтар (Солігорськ), Білорусія, 14 тур

Програвши двічі поспіль, мозирська Славія опустилася в середину турнірної таблиці вищої ліги. Тож щоб повернутися в групу лідерів, «слов’янам» потрібно знову навчитися перемагати. Так, приміром, як це робить солігорський Шахтар. В активі «гріників» - 5 перемог в 6-ти попередніх турах, що дозволяє команді перебувати в зоні єврокубків. Шахтар впродовж 13-ти матчів не програє Славії. Чи продовжить один з лідерів свою переможну ходу?

12. Неман – Слуцьк, Білорусія, 14 тур

Головний аутсайдер вищої білоруської ліги Неман не припиняє боротьбу за збереження місця в еліті. В минулому турі «олені», які до того виглядали безнадійно, створили справжню сенсацію, обігравши в гостях одного з лідерів – мінське Динамо. Перервав власну смугу невдач і Слуцьк. 3 очки, здобуті «біло-синіми» в поєдинку проти Белшини, дозволили команді залишити зону вильоту. Наразі в турнірній таблиці суперників відділяє усього 3 очки. Чи вдасться Неману перемогти і наздогнати Слуцьк?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 суботи, 25-ого червня. 

Ми у Viber!