0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 545 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Польща, Євро-2016, 3 тур

Свій заключний матч на Євро-2016 збірна України проведе проти поляків. Поступившись з однаковим рахунком 0:2 спочатку Німеччині, а потім і Північній Ірландії, «жовто-сині» стали першою командою на турнірі, яка втратила будь-які шанси на вихід з групи. Інша річ – поляки. «Білі орли» поки не лише не програвали, але й не пропускали м’ячів у власні ворота. Збірна Польщі посідає 2-ге місце в квартеті і близька до продовження боротьби в 1/8 фіналу. Чи під силу Україні гримнути дверима на прощання?

2. Хорватія – Іспанія, Євро-2016, 3 тур

Впевнено ведучи в рахунку у зустрічі 2-го туру з Чехією, збірна Хорватія не зуміла втримати перемогу, задовольнившись нічийним результатом. Але й маючи 4 пункти після 2-х турів, «картаті» зберігають чудові шанси на вихід до плей-офф. А от іспанці турнірних очок ще не втрачали. «Червона фурія» видала вражаючий результат, не програючи у фінальних частинах чемпіонатів Європи впродовж 16-ти матчів поспіль. Чи продовжить Іспанія свою переможну ходу в поєдинку проти хорватів?

3. Чехія – Туреччина, Євро-2016, 3 тур

В минулому турі збірна Чехії здійснила вражаючий камбек, відігравшись, програючи Хорватії по ходу матчу в 2 м’ячі. Але очко, здобуте нещодавно, поки залишається єдиним в активі підопічних Павела Врби на Євро. Тож щоб мати шанси на вихід в 1/8 фіналу, чехам слід обов’язково перемагати Туреччину. Команда Фатіха Теріма розчаровує своїх прихильників. «Червоно-білі» програли обидва свої матчі, не забивши у них жодного м’яча. Чи впорається Чехія з головним аутсайдером квартету?

4. Ісландія – Австрія, Євро-2016, 3 тур

Дебютант фінальних частин чемпіонату Європи збірна Ісландії вже встигла здивувати багатьох. «Острів’яни», яким усі пророкували останнє місце в групі, звели унічию власні поєдинки проти Португалії та Угорщини. Щоб вийти до плей-офф, підопічним Ларса Лагербека в заключному турі слід перемагати Австрію. Але й для «червоно-білих», які поки мають в своєму активі лише очко, цей матч має неабияке турнірне значення. Чи вдасться ісландцям здобути очки в 3-ій грі поспіль на Євро?

5. Італія – Ірландія, Євро-2016, 3 тур

Збірна Італії стартувала на Євро-2016 з 2-х перемог, одразу ж захопивши лідерство в досить непростій групі «E». «Скуадра адзурра» вже встигла здолати 2-х основних опонентів – Бельгію та Швецію, після чого перемога над Ірландією, яка поки пасе задніх, не виглядає важким завданням. Але «зеленій армії» втрачати вже нічого, і на поєдинок проти Італії ірландці вийдуть, як на останній бій. У 2-х турах команда Мартіна О’Ніла здобула лише одне очко. Чи матиме «зелена армія» шанси в матчі проти Італії?

6. Швеція – Бельгія, Євро-2016, 3 тур

Шведи поки зовсім не вражають на нинішньому Євро, залишаючись без перемог. У 2-х турах «синьо-жовті» здобули лише одне очко, розписавши нічию з Ірландією. Важко буде розраховувати на сприятливий результат збірній Швеції і в матчі проти Бельгії. «Червоні дияволи» не надто вдало розпочали чемпіонат, але згодом набрали непоганих обертів, про що свідчить розгром, який вони вчинили усе тій же Ірландії. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

7. США – Аргентина, Копа Америка, 1/2 фіналу

Після поразки в стартовому турі Копа Америка від Колумбії, далі збірна США набрала непогану ходу, виграючи усі наступні поєдинки турніру. Так в 1/4 фіналу американці впоралися з міцним Еквадором і не збираються на цьому зупинятися. Ще більш переконливі результати демонструє Аргентина, яка виграла усі 4 свої матчі, в 3-х останніх з них розгромивши суперників. Чим завершиться зустріч між господарями Копа Америка та його головним фаворитом?

8. Колумбія – Чилі, Копа Америка, 1/2 фіналу

Колумбійці відмінно стартували на цьогорічному Копа Америка, достроково гарантувавши собі вихід з групи. Але чим далі, тим з більшими проблемами зіштовхуються «кавники». Так збірну Перу в 1/4 фіналу вони зуміли пройти лише завдяки кращому виконанню післяматчевих пенальті. Цього разу Колумбії протистоятиме збірна Чилі, яка минулого року виграла Кубок Америки і зараз зовсім не проти захистити свій титул. Хто з суперників проб’ється до фіналу?

9. Кемі – РоПС, Фінляндія, 11 тур

Після досить успішного старту, дебютант Вейккаусліги Кемі починає збавляти оберти. В 3-х попередніх турах «королі» зазнали 2-х поразок, що, втім, не заважає команді знаходитися на відстані усього в одне очко від зони єврокубків. Цього разу протистояти Кемі буде срібний призер минулого сезону – РоПС. Футболістам з Рованіемі вдалося подолати тимчасову кризу, про що свідчить серія «синьо-білих» з 3-х матчів без поразок. Чи вдасться РоПСу здобути турнірні очки і в матчі проти Кемі?

10. Динамо (Брест) – Крумкачи, Білорусія, 14 тур

Брестське Динамо продовжує демонструвати вкрай нестабільні результати. В попередніх 8-ми турах «синьо-білі» здобули лише 2 перемоги, що ніяк не дозволяє їм вибратися з нижньої частини турнірної таблиці. Значно переконливіше в нинішньому сезоні виступає Крумкачи. «Ворони», які ще минулого сезону виступали в першій лізі, стрімко увірвалися у число лідерів білоруського футболу, ведучи боротьбу за найвищі позиції. Чи зуміє брестське Динамо поставити на місце нахабного дебютанта?

11. Окжетпес – Актобе, Казахстан, 18 тур

Програвши тільки один матч з 5-ти попередніх, Окжетпес закріпився у верхній частині турнірної таблиці. «Синьогірці» проводять дуже успішний сезон і не збираються збавляти обертів. У той же час Актобе продовжує відчувати серйозні проблеми. Один з найтитулованіших клубів Казахстану зазнав 3-х поразок поспіль, внаслідок чого втратив місце у верхньому плей-офф. Тож Актобе в наступних турах потрібно добряче попрацювати, щоб повернути втрачені позиції. Чи повернуться «біло-золоті» на шлях перемог?

12. Кайрат – Астана, Казахстан, 18 тур

В минулому сезоні Кайрат посів 2-ге підсумкове місце, поступившись чемпіонством саме нинішньому своєму супернику – Астані. Тож «народна команда» не проти реваншуватися. От тільки вже зараз відставання Кайрата від «синьо-жовтих», які знову очолюють турнірну таблицю, становить 11 очок. І це не зважаючи на вражаючу гру алмаатинців, які в останніх 9-ти турах втратили лише 2 очки. Чим завершиться протистоянні лідерів казахстанського футболу?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 вівторка, 21-ого червня.

Ми у Viber!