0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 544 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпргноз».

1. Португалія – Австрія, ЄВРО-2016, 2 тур

Як Португалія, так і Австрія перший тур групового турніру Євро провалили. Підопічні Фернанду Сантуша не зуміли втримати перемоги в зустрічі з дебютантом фінальних частин чемпіонатів Європи – Ісландією, обмежившись нічийним результатом. У той же час австрійці взагалі – програли Угорщині, опинившись на останньому місці таблиці групи «F». Збірна Австрії переживає не найкращі часи, програвши 3 з 4-х своїх попередніх поєдинків. Чи скористається Португалія проблемами суперника, щоб повернутися на шлях перемог?

2. Ісландія – Угорщина, ЄВРО-2016, 2 тур

Збірна Ісландії стала автором однієї з найгучніших сенсацій стартового туру чемпіонату Європи. Підопічні Ларса Лагербека відібрали очки в Португалії, завершивши матч проти настільки серйозного опонента унічию. Такий результат дуже допоміг Угорщині, яка, у свою чергу, здолала австрійців і одноосібно очолила турнірну таблицю групи «F». В разі ще однієї перемоги, «чарівні мадяри» достроково оформлять вихід до плей-офф Євро-2016. Але чи погодяться на такий розвиток подій ісландці?

3. Румунія – Албанія, ЄВРО-2016, 3 тур

Збірна Албанії, попри 2 поразки на ЄВРО, запам’яталась надзвичайно організованою та міцною обороною і достатньо небезпечними контрвипадами. Принаймні, легко з «гірськими орлами» не було ні швейцарцям, ні французам. Навряд чи варто очікувати на легку прогулянку і румунам, яким задля виходу в плей-офф потрібно лише перемагати. Чи вдасться «карпатським хлопцям» подужати впертих балканців?

4. Росія – Уельс, ЄВРО-2016, 3 тур

Збірна Росії ходить по лезу бритви. Після стартової нічиєї з Англією здавалося, що команда Леоніда Слуцького легко виборе путівку в плей-офф, але проти були словаки, які завдали росіянам цілком заслуженої поразки. Тепер, щоб мати шанси на вихід із групи, «ведмедям» у заключному турі потрібно перемагати Уельс. Утім, легше сказати, ніж зробити. Бейл та компанія також розраховують потрапити в топ-16 кращих збірних континенту, тож битимуться до останнього. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

5. Аргентина – Венесуела, Копа Америка, 1/4 фіналу

Збірна Аргентини ефектно подолала груповий етап Кубка Америки, не втративши жодного очка. Продовжити переможну серію «небесно-блакитні» сподіваються в дуелі проти Венесуелу. Мессі та компанія – абсолютні фаворити матчу. Хоча б з огляду на те, що аргентинці перемагали «гранатових» у 17-ти з 18-ти очних дуелей між суперниками. Чи вдасться венесуельцям чимось здивувати іменитого опонента?

6. Мексика – Чилі, Копа Америка, 1/4 фіналу

Збірна Чилі не без пригод вийшла у плей-офф і далі «перцям» буде ще важче. Їхні наступний суперник – потужна і надзвичайно організована Мексика, яку багато хто називає одним з головних претендентів на перемогу в турнірі. Статистика говорить на користь «ацтеків», адже з 6-ти останніх матчів проти чилійців збірна Мексики програла лише один, а ось перемог було одразу 3. Як усе закінчиться цього разу?

7. Торпедо-БелАЗ – БАТЕ, Білорусь, 13 тур

Торпедо-БелАЗ належить до міцних середняків білоруського футболу, але в нинішньому сезоні «автозаводці», схоже, вирішили поборотися за місце в зоні єврокубків. Набравши 7 очок в 3-ох останніх турах, «торпедівці» забралися на 3-тє місце і залишати його точно не збираються. Втім, у домашній дуелі проти БАТЕ фаворитами будуть не вони. Але і борисовцям легкої прогулянки ніхто не обіцяє. Тим більше, що матчі проти Торпедо-БелАЗ, традиційно, даються чемпіону не просто. Із 6-ти очних дуелей між суперниками БАТЕ виграв лише одну, а ось нічиїх було одразу 5-ть. Чи варто очікувати на компроміс і цього разу?

8. Крумкачи – Вітебськ, Білорусь, 13 тур

Крумкачи вдома і на виїзді – дві абсолютно різні команди. Якщо в гостях дебютант почувається далеко не кращим чином, то в рідних стінах може втерти носа будь-кому. І 4-ри перемоги в 5-ти домашніх матчах – найкраще тому підтвердження. Чи вдасться Вітебську уникнути сумної долі в протистоянні з таким опонентом?

9. Нафтан – Мінськ, Білорусь, 13 тур

Неприємності Нафтана продовжуються. Здавалося, що після 2-ох перемог поспіль, які сталися в середині травня, команда почне впевнено підніматись у верхню частину турнірної таблиці, однак усе сталося з точністю до навпаки. Безвиграшна серія «нафтовиків» триває вже 4-ри матчі, 2 з яких були програні. Чи вдасться її перервати в дуелі із впертим Мінськом?

10. Слуцьк – Белшина, Білорусь, 13 тур

Ще в минулому сезоні Белшина була одним з претендентів на місце в зоні єврокубків, але нині може про це хіба що мріяти. Після достатньо вдалого старту команду залихоманило, а її безвиграшна серія нараховує вже 5-ть матчів, 3 останні з яких були програні. Ще гірші справи у Слуцька, який також програв 3 останні поєдинки чемпіонату. Чим завершиться дуель аутсайдерів?

11. Граніт – Динамо Брест, Білорусь, 13 тур

Старт брестського Динамо в чемпіонаті був провальним. Команда зазнала 3-ох поразок поспіль і, здавалося, нічого, окрім виживання їй уже не світить. Втім, брестці взяли себе в руки і, здобувши в 9-ти наступних турах 4-ри перемоги при лише 2-ох поразках, стрімко відірвалися від зони вильоту. А ось Граніт переживає справжню епідемію нічиїх. Особливо, коли мова йде про матчі в рідних стінах. Із 7-ти домашніх поєдинків нинішнього чемпіонату 5-ть! команда з Мікашевічів завершила миром. Чи буде нічия і цього разу?

12. Городея – Славія Мозир, Білорусь, 13 тур

Славія не програвала 6-ть турів поспіль і мала всі шанси продовжити безпрограшну серію, але посеред тижня так і нічого не змогла вдіяти з Торпедо-БелАЗом, зазнавши в рідних стінах прикрої поразки – 0:1. Тепер на мозирців очікує виїзна дуель проти Городеї, яка спробує продовжити невдачі свого опонента. Чи вдасться господарям завдати Славії 2-ої поразки поспіль?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 суботи, 18-ого червня.

Ми у Viber!