0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 543 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Північна Ірландія, Євро-2016, 2 тур

Протистояння невдах стартового туру в групі «С». Збірна України програла Німеччині – 0:2, а Північна Ірландія поступилася Польщі – 0:1. Щоб розраховувати на вихід із групи, обом командам потрібна виключно перемога. На папері фаворитами виглядають українці, та чи вдасться «синьо-жовтим» підтвердити цей статус на ділі?

2. Німеччина – Польща, Євро-2016, 2 тур

У відбірному циклі на Євро-2016 збірні Німеччини та Польщі також виступали в одній групі. Тоді команди обмінялися домашніми перемогами і до останнього вели боротьбу за перше місце. У підсумку, «бундестім» випередив «біло-червоних» на одне очко. На самому ж чемпіонаті Європи німці та поляки також одразу ж захопили лідерство в квартеті «С». Переможець цього поєдинку достроково гарантує собі вихід до 1/8 фіналу. Чи вдасться комусь з суперників здобути максимальний результат?

3. Чехія – Хорватія, Євро-2016, 2 тур

Усього кілька хвилин відділяли збірну Чехії від нічийного результату з діючим чемпіоном Європи – Іспанією. Але протриматися до кінця підопічні Павела Врби не зуміли. Вони зазнали поразки – 0:1, перетворившись на одного з аутсайдерів групи «D». Значно краще провела свій стартовий поєдинок на Євро команда Хорватії. «Картаті» обіграли Туреччину, продовживши свою безпрограшну серію до 8-ми матчів. Чи зуміють чехи пригальмувати команду Анте Чачіча?

4. Італія – Швеція, Євро-2016, 2 тур

Впевнено обігравши в першому турі настільки серйозного суперника, як збірна Бельгії, Італія стала одним головних фаворитів не лише своєї групи, але й усього Євро. Щоб підтвердити цей статус, «скуадрі адзуррі» потрібно здолати ще й непоступливих шведів. Але й «синьо-жовтим» очки потрібні не менше. На старті вони оступилися у зустрічі з Ірландією, задовольнившись лише нічийним результатом. Чи під силу шведам нав’язати боротьбу лідеру групи?

5. Бельгія – Ірландія, Євро-2016, 2 тур

У своєму дебютному матчі на Євро збірна Бельгії відверто розчарувала. Команда, якій пророкували ледь не перемогу на турнірі, не зуміла нічого протиставити злагодженим діям італійців, зазнавши закономірної поразки – 0:2. За таких умов, «червоним дияволам» не залишається іншого виходу, як перемагати Ірландію. От тільки «зелена армія» - також міцний горішок. В цьому мали змогу переконатися шведи, які зіграли лише унічию з командою Мартіна О’Ніла. Чи здобуде Бельгія свою першу перемогу на Євро?

6. Ісландія – Угорщина, Євро-2016, 2 тур

Збірна Ісландії стала автором однієї з найгучніших сенсацій стартового туру чемпіонату Європи. Підопічні Ларса Лагербека відібрали очки в Португалії, завершивши матч проти настільки серйозного опонента унічию. Такий результат дуже допоміг Угорщині, яка, у свою чергу, здолала австрійців і одноосібно очолила турнірну таблицю групи «F». В разі ще однієї перемоги, «чарівні мадяри» достроково оформлять вихід до плей-офф Євро-2016. Але чи погодяться на такий розвиток подій ісландці?

7. Португалія – Австрія, Євро-2016, 2 тур

Як Португалія, так і Австрія перший тур групового турніру Євро провалили. Підопічні Фернанду Сантуша не зуміли втримати перемоги в зустрічі з дебютантом фінальних частин чемпіонатів Європи – Ісландією, обмежившись нічийним результатом. У той же час австрійці взагалі – програли Угорщині, опинившись на останньому місці таблиці групи «F». Збірна Австрії переживає не найкращі часи, програвши 3 з 4-х своїх попередніх поєдинків. Чи скористається Португалія проблемами суперника, щоб повернутися на шлях перемог?

8. США – Еквадор, Копа Америка, 1/4 фіналу

Після поразки в стартовому турі групового турніру, американці більше очок не втрачали. Завдяки наступним перемогам над Коста-Рикою та Парагваєм, збірна США з першого місця вийшла до плей-офф домашнього для себе Копа Америка. А от еквадорці розпочали турнір з 2-х нічиїх, і лише в 3-му турі розгромили Гаїті, гарантувавши собі продовження боротьби в 1/4 фіналу. Менше місяця тому американці обіграли Еквадор в товариській зустрічі. Чи зможуть «триколірні» поквитатися за ту поразку?

9. Перу – Колумбія, Копа Америка, 1/4 фіналу

Збірна Перу вже встигла наробити багато галасу на цьогорічному Копа Америка. Обігравши в заключному турі Бразилію, «біло-червоні» не лише гарантували собі перше місце в групі, але й вибили з турніру грізних «пентакампеонів». Не менш переконливі результати демонструє і Колумбія, яка достроково оформила вихід до 1/4 фіналу, лише після цього дозволивши собі розслабитися. Перу не може перемогти Колумбію впродовж 5-ти матчів поспіль. Як буде цього разу?

10. СІК (Сейнайокі) – ХІК (Хельсинки), Фінляндія, 15 тур

Минулорічний чемпіон Фінляндії СІК провалив страт нинішнього сезону. Але по ходу турніру футболісти з Сейнайокі суттєво додали, піднявшись у середину турнірної таблиці. Наступним суперником «чорних» стане лідер Вейккаусліги – хельсинський ХІК. «Синьо-білі» не приховують своїх чемпіонських амбіцій, от тільки за останній час вони збавили оберти, здобувши лише 2 очки в 3-х попередніх турах. Чи вдасться ХІКу засмутити поки все ще діючого чемпіона Фінляндії?

11. РоПС – Ільвес, Фінляндія, 15 тур

РоПС переживає серйозну кризу. Представники Рованіемі не можуть перемогти впродовж 7-ми матчів поспіль, опускаючись усе нижче щаблями турнірної таблиці. З іншого боку, виїзна нічия проти лідера – ХІКу – має додати впевненості «синьо-білим» у власних силах. Значно більш переконливі результати демонструє Ільвес. Завдяки 4-м виграшам поспіль, команда з Тампере увірвалася в зону єврокубків де прагне закріпитися. Чи продовжить Ільвес свою переможну серію в Рованіемі?

12. ХІФК – Лахті, Фінляндія, 15 тур

Якщо на початку сезону ХІФК ще намагався чіплятися за очки, то нині команда з Хельсинки виглядає майже приречено. ХІФК зазнав 6-ти поразок поспіль, перетворившись на головного аутсайдера Вейккаусліги. Зупинити своє падіння столичні футболісти спробують в поєдинку з міцним середняком – Лахті. От тільки дарувати очки аутсайдеру вочевидь не входить в плани «чорних трутнів». Наскільки успішним виявиться візит Лахті до Хельсинки?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 четверга, 16-ого червня.

Ми у Viber!