0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 542 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Північна Ірландія, ЄВРО-2016, 2 тур

Протистояння невдах стартового туру в групі «С». Збірна України програла Німеччині – 0:2, а Північна Ірландія поступилася Польщі – 0:1. Щоб розраховувати на вихід із групи, обом командам потрібна виключно перемога. На папері фаворитами виглядають українці, та чи вдасться «синьо-жовтим» підтвердити цей статус на ділі?

2. Бельгія – Італія, ЄВРО-2016, 1 тур

Протистояння фаворитів групи «Е». Наприкінці минулого року збірна Бельгії вже зустрічалась з Італією. Це була товариська гра і «червоні дияволи» зовні легко та невимушено поклали «скуадру адзурру» на лопатки – 3:1. Не проти повторити той результат бельгійці і зараз, та чи погодиться з цим вперта команда Антоніо Конте?

3. Ірландія – Швеція, ЄВРО-2016, 1 тур

Збірні Ірландії та Швеції потрапили в дуже не просту групу з Італією та Бельгією. Щоб розраховувати на вихід у плей-офф, і ірландцям, і шведам конче необхідна перемога в очній дуелі. За класом виконавців суперники виглядають приблизно рівними. У скандинавів є неперевершений Златан Ібрагімовіч, а кістяк ірландської збірної складають міцні хлопці з англійської Прем’єр-Ліги. Чиї козирі будуть сильнішими?

4. Австрія – Угорщина, ЄВРО-2016, 1 тур

Для збірної Угорщини це лише перша участь у фінальних частинах чемпіонатів Європи. Втім, наставник команди Бернд Шторк сміливо заявив, що хлопчиками для биття його підопічні не будуть і спробують вийти у плей-офф. Серйозність своїх амбіцій угорці продемонструють у протистоянні з австрійцями, яких фахівці називають фаворитами дуелі. Чи до снаги «чарівним мадярам» взяти очки в протистоянні з таким опонентом?

5. Румунія – Швейцарія, ЄВРО-2016, 2 тур

Румунія, попри поразку в матчі-відкритті ЄВРО-2016 від Франції, залишила надзвичайно приємне враження і може сміливо розраховувати на очки в дуелі зі Швейцарією. Втім, те ж саме можна сказати і про підопічних Владіміра Петковіча, які за класом виконавців виглядають куди солідніше за «карпатських хлопців», а в стартовому турі турніру розжились 3 очками, поклавши на лопатки Албанію. Ще одна перемога гарантує швейцарцям путівку в плей-офф, та чи погодяться з цим вперті румуни?

6. Росія – Словаччина, ЄВРО-2016, 2 тур

Збірна Росії дивом врятувалася від поразки в протистоянні з Англією – 1:1 і тепер має хороші шанси на вихід із групи. Перемога, фактично, гарантує «ведмедям» путівку в плей-офф, але словаки, і в цьому сумнівів немає, битимуться як леви, адже навіть нічия зменшить їх шанси на вихід із групи до мінімуму. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

7. Англія – Уельс, ЄВРО-2016, 2 тур

Британське дербі на ЄВРО-2016! Збірна Уельсу в стартовому турі турніру не без долі везіння подужала Словаччину – 2:1, а ось Англія не втримала переможний рахунок у зустрічі проти Росії, пропустивши за кілька хвилин до фінального свистка – 1:1. Якщо ж «три леви» втратять очки і в зустрічі проти валлійців, то серйозно ускладнять собі життя на турнірі. Чи здатні Бейл та компанія здивувати амбітних сусідів?

8. КуПС – Хік, Кубок Фінляндії, 1/4 фіналу

Два тижні тому команди зустрічалися в матчі чемпіонату. Той поєдинок, який відбувся на полі КуПс, переможця не виявив – нічия 0:0. Тепер суперники зіграють вже в чвертьфіналі Кубка Фінляндії. ХІК виглядає фаворитом зустрічі, але чи погодиться з цим КуПС, який на цей турнір покладає особливі сподівання?

9. ПК-35 (Вантаа) – СІК (Сейнайокі), Кубок Фінляндії, 1/4 фіналу

Поки що єдина зустрічі ПК-35 та СІКа в нинішньому сезоні завершилась миром – нічия 0:0. Це було в матчі чемпіонату. Тепер суперники визначатимуть кращого в Кубку країни. Статистика цілком і повністю говорить на користь гостей. СІК не програє ПК-35 вже 5-ть матчів поспіль, 4-ри з яких були виграні. Чи до снаги команда з Вантаа перервати безвиграшну серію в протистояннях із цим опонентом?

10. Джаз Торі – Лахті, Кубок Фінляндії, 1/4 фіналу

Востаннє Джаз Торі перемагав Лахті ще 15-ть років тому. Відтоді суперники зіграли 7 матчів – 6-ть перемог у Лахті, ще одна зустріч завершилась миром. Чи до снаги Джазу подужати незручного суперника цього разу і вийти в півфінал національного Кубка?

11. Славія (Мозир) – Торпедо-БелАЗ, Білорусь, 12 тур

Протистояння конкурентів за місце в єврозоні. Неймовірно, але 4-ри останні матчі між Славією та Торпедо-БелАЗ відбуваються за одним сценарієм – перемагає та команда, яка грає на виїзді. Чи варто очікувати на продовження традиції цього разу?

12. Белшина – Динамо Мінськ, Білорусь, 12 тур

Белшину залихоманило. Команда не може перемогти вже 4-ри матчі поспіль, 2 останні з яких були програні. Нічого хорошого не віщує господарям і побачення з мінським Динамо, яке не приховує своїх чемпіонський амбіцій. Чи вдасться столичним футболістам розжитись 3 очками, чи все ж Белиша піднесе сюрприз?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 понеділка, 13-ого червня.

Ми у Viber!