0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 541 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Німеччина – Україна, Євро-2016, 1 тур

Один з головних фаворитів Євро-2016 збірна Німеччини у своєму прем’єрному матчі на чемпіонаті зустрічатиметься з Україною. «Жовто-сині» виграли усі контрольні поєдинки, які проводили у нинішньому календарному році і розраховують зачепитися за очки в поєдинку з «бундестімом». От тільки зробити це буде дуже складно. Підопічні Йоахіма Лева докладуть усіх зусиль, щоб розпочати Євро з перемоги. Україна ніколи раніше в своїй історії не перемагала Німеччину. На що команді Михайла Фоменка розраховувати цього разу?

2. Польща – Північна Ірландія, Євро-2016, 1 тур

На 2-х попередніх чемпіонатах Європи збірна Польщі завершувала свій виступ після стадії групового турніру. Але зараз «білі орли» мають намір переписати історію, пробившись до плей-офф. В першому турі вони зустрінуться з найслабшою командою квартету – Північною Ірландією. Для «зелено-білої армії» сам перший в історії вихід на Євро – вже неабияке досягнення. Чи вдасться підопічним Адама Навалки здолати команду, яку перед стартом турніру усі поспішили віднести до аутсайдерів?

3. Англія – Росія, Євро-2016, 1 тур

Збірній Англії не надто щастить на останніх континентальних першостях. Принаймні, далі чвертьфіналу «три леви» не проходили вже більше 20-ти років. Цього разу чемпіонат Європи вони розпочнуть поєдинком проти Росії. Підопічні Леоніда Слуцького традиційно мають великі амбіції, але здебільшого розчаровують в контрольних поєдинках напередодні Євро. До того ж, через травми росіяни не зможуть розраховувати одразу на кількох своїх ключових виконавців. Чи скористається Англія проблемами суперника?

4. Уельс – Словаччина, Євро-2016, 1 тур

Збірна Уельсу ніколи раніше не виступала в фінальних частинах чемпіонатів Європи, тож нинішній матч проти Словаччини для валлійців – історичний. В останніх товариський поєдинках «дракони» відверто розчаровують, але до старту Євро сподіваються підійти в оптимальній формі. Ніколи раніше не виступала на чемпіонатах Європи і Словаччини. «Біло-сині» - гроза авторитетів. За кілька років вони вже встигли обіграти Україну, Іспанію та Німеччину. Чи впораються словаки ще й з Уельсом?

5. Албанія – Швейцарія, Євро-2016, 1 тур

Албанську збірну незвично бачити серед учасників Євро-2016. Але своєю грою у відборі на чемпіонат Європи «червоно-чорні» довели, що гідні бути в компанії кращих команд континенту. У першому турі підопічні Джанні Де Бьязі поміряються силами зі значно досвідченішими швейцарцями. «Червоно-білі» раніше тричі виходили до фінальних частин Євро, але кожного разу завершували свій виступ на стадії групового турніру. Чи зуміють албанці здивувати збірну Швейцарії?

6. Туреччина – Хорватія, Євро-2016, 1 тур

Збірна Туреччини набрала непогану ходу. Підопічні Фатіха Теріма виграли 4 з 5-ти цьогорічних контрольних поєдинках і тепер налаштовані продемонструвати на Євро-2016 усі свої найкращі якості. Зупинити турків спробує збірна Хорватії, яка не програє впродовж 7-ми поєдинків поспіль. Найпам’ятніший матч між цими суперниками відбувся в 1/4 фіналу чемпіонату Європи 2018-го року. Тоді в серії пенальті перемогу відсвяткувала Туреччина. Як буде цього разу?

7. Ірландія – Швеція, Євро-2016, 1 тур

2-ге поспіль потрапляння до фінальної частини чемпіонату Європи – вже чудове досягнення для збірної Ірландії, яка не звикла хапати зірки з неба. Але зупинятися на досягнутому «зелена армія» не збирається. Ірландці прагнуть виступити краще, ніж 4 роки тому, коли програли усі свої матчі. А от без збірної Швеції уявити Євро – складно. «Синьо-жовті» - регулярні учасники змагань подібного рівня, хоча й далеко не завжди виступають на них успішно. Хто виявиться краще готовим до чемпіонату Європи у Франції?

8. Бельгія – Італія, Євро-2016, 1 тур

Матч 2-х головних фаворитів групи «Е». Збірна Бельгії посідає 2-ге місце в рейтингу ФІФА і за своїм потенціалом здатна на великі звершення. Що ж стосується італійців, то вони на минулому чемпіонаті Європи дісталися фіналу, і лише там поступилися збірній Іспанії. Востаннє нинішні суперники зустрічалися між собою наприкінці минулого року, коли в товариському поєдинку «червоні дияволи» на власному полі здолали «скуадру адзурру». Чи обіграють Італію бельгійці і на Євро-2016?

9. ІФК (Марійхамн) – СІК (Сейнайокі), Фінляндія, 14 тур

Останні результати продемонстрували, що марійхамнському ІФК ще рано боротися за високі турнірні місця. Так, команда продовжує знаходитися в групі лідерів, але переживає спад, втрачаючи багато важливих очок. Наступним суперником «біло-зелених» стане діючий чемпіон Фінляндії – СІК. Футболісти з Сайнайокі провалили страт нинішнього сезону, але поступово повернулися на свій звичний рівень і мають усі шанси надолужити згаяне. Чи зуміє СІК відсвяткувати перемогу в Марійхамні?

10. Кемі – Лахті, Фінляндія, 14 тур

Кемі продовжує приємно дивувати власних прихильників. Команда, яка ще минулого сезону виступала у 2-му за силою фінському дивізіоні, нині почувається у компанії кращих клубів країни, як риба у воді. «Королі» знаходяться в групі лідерів, де прагнуть залишатися якомога довше. Дещо скромнішими є досягнення Лахті. «Чорні трутні» - звичайні середняки Вейккаусліги, які виступають нестабільно і не ставлять перед собою високих турнірних завдань. Чи здолає амбітний новачок найвищого дивізіону ще одного старожила?

11. Ільвес – ВПС (Вааса), Фінляндія, 14 тур

Ільвесу, схоже, вже вдалося подолати кризу, яку команда переживала ще місяць тому. Футболісти з Тампере стали перемагати значно частіше, ніж раніше, наблизившись на відстань усього в кілька очок від групи лідерів. Зробити ще один крок догори Ільвес зможе, якщо на власному полі обіграє ВПС з Вааси. «Чорно-білі» виглядають зовсім невиразно і докладають усіх зусиль, щоб не опинитися в зоні вильоту. Чи під силу ВПСу поборотися за очки в Тампере?

12. ПК-35 (Вантаа) – КуПС (Куопіо), Фінляндія, 14 тур

Клуб ПК-35, який потрапив до еліти за підсумками минулого сезону, виявився зовсім не готовим до виступів в Вейккауслізі. Представникам міста Вантаа турнірні очки даються з великими труднощами, тож не дивно, що команда входить в число головних аутсайдерів чемпіонату. У той же час КуПС переживає справжнє піднесення. «Жовто-чорні» демонструють дуже переконливі результати, а зовсім нещодавно відібрали очки в грізного ХІКа, з яким зіграли унічию. Чи здобуде КуПС максимальний результат в Вантаа?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 суботи, 11-ого червня. 

Ми у Viber!