0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 540 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. США – Коста-Рика, Копа Америка (США)

Збірна США провалила свій стартовий матч на домашньому Копа Америка. Господарі турніру поступилися Колумбії, перетворившись на аутсайдера квартету. Реабілітуватися за ту невдачу американці спробують в поєдинку з Коста-Рикою. От тільки «лос тікос» - також не подарунок. 2 роки тому костариканці здивували багатьох, діставшись 1/4 фіналу чемпіонату світу. У першому ж турі нинішнього турніру вони зіграли в нульову нічию з Парагваєм. Чи вдасться комусь з суперників здобути свою першу перемогу на Копа Америка?

2. Колумбія – Парагвай, Копа Америка (США)

Впевнено та переконливо здолавши в першому турі збірну США, колумбійці одразу ж перетворилися в головного фаворита групи «А». Підтвердити цей статус «кавники» збираються в зустрічі з непоступливим Парагваєм, який дійшов до півфіналу минулорічного Копа Америка, а в нинішньому стартував із нічиєї у зустрічі з Коста-Рикою. У 3-х попередніх особистих зустрічах Колумбія незмінно перемагала Парагвай. Чи здолають підопічні Хосе Пекермана і цього разу зручного суперника?

3. Еквадор – Перу, Копа Америка (США)

Уболівальники збірної Еквадору можуть бути задоволеними виступом своїх улюбленців у першому турі Копа Америка. У прем’єрному матчі на турнірі «триколірні» дали справжній бій Бразилії, так і не дозволивши іменитому супернику забити – 0:0. Тепер на Еквадор очікує побачення з лідером групи – Перу. Рівень футболу «біло-червоних» за останні роки суттєво виріс, а нинішній турнір вони розпочали з перемоги над Гаїті. Чи під силу Еквадору пригальмувати перуанців?

4. Мексика – Ямайка, Копа Америка (США)

Мексиканці відмінно стартували на Копа Америка, обігравши дуже міцного опонента – Уругвай. До самого кінця рахунок в поєдинку був рівним, та на останніх хвилинах «зелені» забили двічі, відсвяткувавши важливу перемогу. Значно менш райдужними є перспективи збірної Ямайки. «Реггі-хлопці» не зуміли нічого вдіяти навіть проти не найсильнішої Венесуели, зазнавши мінімальної поразки. Рік тому Мексика перемогла Ямайку у фіналі Золотого кубка КОНКАКАФ. Як буде цього разу?

5. РоПС – Марійхамн, Фінляндія, 13 тур

Срібний призер минулого чемпіонату РоПС нині відверто розчаровує. «Синьо-білі» не можуть перемогти впродовж 5-ти турів поспіль, програвши 3 попередні з цих поєдинків. Подібні результати відкинули футболістів з Рованіемі в нижню частину таблиці, а від зони вильоту їх відділяє усього 3 очки. Дещо пригальмував за останній час і Марійхамн, який здобув лише очко в 2-х попередніх домашніх зустрічах, але продовжує посідати високе 2-ге місце. Чи здолає РоПС одного з лідерів?

6. Ільвес – КуПС, Фінляндія, 13 тур

Ільвесу вдалося цілком подолати кризу, яку команда переживала ще місяць тому. В 4-х попередніх турах представники Тампере здобули 3 перемоги, що дозволило їм впритул наблизитися до зони єврокубків. Аж ніяк не гірше виступає нині і КуПС, який стане наступним суперником Ільвеса. «Жовто-чорні» не просто не програють 6 матчів поспіль, але й утримують свої ворота в недоторканості впродовж усього цього часу. Чим завершиться візит КуПСу до Тампере?

7. Лахті – Інтер (Турку), Фінляндія, 13 тур

Серія з 3-х поразок Лахті поспіль підійшла до завершення. В минулому турі «чорні трутні» на власному полі обіграли головного аутсайдера – ПК-35, що дозволило їм піднятися в середину турнірної таблиці Вейккаусліги. Одним з клубів, які Лахті випередив за останній час, став Інтер з Турку. «Чорно-сині» переживають не кращі часи, програвши 6 з 7-ми своїх попередніх поєдинків. Якщо найближчим часом нічого не зміниться – команда ризикує опинитися в зоні вильоту. Чи вдасться Інтеру зачепитися за очки в матчі проти Лахті?

8. СІК (Сейнайокі) – Кемі, Фінляндія, 13 тур

Діючий чемпіон Фінляндії СІК жахливо розпочав нинішній сезон у Вейккауслізі, зазнавши 4-х поспіль поразок на старті. Але нині «чорним» вже вдалося оговтатися від тих невдач. Команда не програє впродовж 4-х турів, піднявшись в середину турнірної таблиці. Ще один крок догори представники Сейнайокі спробують зробити в матчі з дебютантом найвищого фінського дивізіону – Кемі, який стрімко увірвався до групи лідерів і не збирається її залишати. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

9. Нафтан – Вітебськ, Білорусія, 11 тур

Нафтан мав усі шанси залишити групу аутсайдерів чемпіонату Білорусії. Але здобувши тільки одне очко в 2-х попередніх турах, футболісти з Новополоцька так і залишилися в небезпечній близькості від зони вильоту. Щоб туди не потрапити, Нафтану потрібно перемагати міцного середняка ліги – Вітебськ. «Зелено-чорні» не вражають стабільністю, чергуючи перемоги з поразками. Щоправда, на виїзді Вітебськ останнім часом виступає значно краще, ніж на власному полі. На що розраховувати «зелено-чорним» в  Новополоцьку?

10. Граніт – Крумкачи, Білорусія, 11 тур

Граніт – наймиролюбніша команда нинішнього сезону. З 10-ти своїх поєдинків 6 «червоно-білі» завершили унічию. Подібні результати дозволяють футболістам з Микашевичів утримуватися в середині таблиці, але перед стартом чемпіонату вони, очевидно, розраховували на більше. Наступним суперником Граніта стане дебютант вищої білоруської ліги – Крумкачи. «Ворони» комфортно почуваються в еліті білоруського футболу і наразі знаходяться серед лідерів. Чи вдасться їм обіграти Граніт в Микашевичах?

11. Слуцьк – Динамо (Брест), Білорусія, 11 тур

Падіння Слуцька триває. Зазнавши 5-ти поразок в 6-ти попередніх матчах, «біло-сині» опинилися в компанії головних аутсайдерів ліги. Але шанси покращити власне становище ще є. Для цього Слуцьку потрібно виграти кілька поєдинків поспіль. Найближчий свій матч команда проведе проти брестського Динамо, від якого відстає усього на 2 очки. Динамівці також не вражають, вигравши лише одну свою гру з 5-ти останніх. Чи зуміє Слуцьк перемогти і залишити зону вильоту?

12. Городея – Неман, Білорусія, 11 тур

Не зважаючи на те, що Городея лише в нинішньому сезоні дебютує у вищій лізі чемпіонату Білорусії, команда досить впевнено почувається в компанії старожилів. В минулому турі «цукровики» перервали 3-матчеву безвиграшну серію, здолавши в гостях Белшину. Цього ж разу їх суперником стане головний аутсайдер нинішнього чемпіонату – Неман. «Олені» посідають останнє місце, вигравши лише раз в 10-ти турах. Чи видасться Городеї здолати гродненців?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.45 вівторка, 7-ого червня. 

Ми у Viber!