0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 538 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Албанія, товариський матч, нейтральне поле

Збірна України продовжує підготовку до ЄВРО-2016, яке вже за півтора тижня стартує у Франції. Минулої неділю «синьо-жовті» у феєричному матчі здолали Румунію – 4:3, а вже в четвер на дружину Михайла Фоменка очікує побачення із ще одним учасником континентальної першості – сенсаційною Албанією. Історія українсько-албанських протистоянь нараховує 4-ри поєдинки – всі вони були офіційними. Українці жодного разу не програли – 3 перемоги та нічия. Чи вдасться «гірським орлам» перервати безвиграшну серію в дуелях із «синьо-жовтими»?

2. Словаччина – Північна Ірландія, товариський матч

Шляхи збірних Словаччини та Північної Ірландії перетиналися лише двічі – це було у відборі Чемпіонату світу – 2010. Тоді словаки виграли обидва матчі – і вдома, і на виїзді. Втім, відтоді «зелено-біла» армія серйозно додала, а нещодавно вперше в історії вийшла на Чемпіонат Європи. Чи вдасться північно-ірландцям здивувати Словаччину і помститись за минулі поразки?

3. Австрія – Нідерланди, товариський матч

Збірна Нідерландів провалила відбір на Чемпіонат Європи, однак недооцінювати «помаранчевих» не варто. Нещодавно у цьому переконались Англія та Польща, які, на відміну від голландців, кваліфікувалися на ЄВРО, але все одно були биті молодою командою Данні Блінда. Тепер «тюльпани» налаштовані покласти на лопатки Австрію. Статистика цілком і повністю говорить на користь гостей, які перемагали австрійців у 4-ох останніх очних дуелях. Чи вдасться «команді» вперше з 1984-ого року подужати Нідерланди?

4. Австралія – Греція, товариський матч

Збірна Греції переживає складні часи. Відбір на Чемпіонат Європи у Франції завершився для «еллінів» цілковитим фіаско. Продовжило команду лихоманити і після того. Про що ще говорити, якщо за останній рік греки програли Фарерам і навіть Люксембургу. Скористатись негараздами Греції спробує Австралія, яка вдома, традиційно, викладається по максимуму. Чи зможуть підопічні Міхаеля Скіббе здивуються збірну «зеленого континенту»?

5. Естонія – Латвія, товариський матч

Востаннє збірна Естонії перемагала Латвію ще 11-ть років тому. Після того латвійці двічі перемогли латвійців, а 5-ть останніх очних дуелей між суперниками незмінно завершувались миром. Чи варто очікувати на нічию і цього разу?

6. США – Колумбія, Копа Америка, США

До старту домашнього Копа Америка збірна США підійшла у відмінній формі. Із 9-ти останніх матчів «янкі» виграли 7 лише при одній поразці. Втім, одна справа перемагати Гватемалу, чи Пуерто-Ріко і зовсім інша – Колумбію. Востаннє «смугасті» клали «кавників» на лопатки у 2005-ому році. Відтоді суперники зіграли 3 матчі – двічі перемагали колумбійці і ще одна зустріч завершилась миром. На що очікувати від стартового поєдинку Копа Америка – 2016?

7. Коста-Ріка – Парагвай, Копа Америка, США

Збірна Парагваю не хапає зірок з неба, але у протистоянні з Коста-Рікою виглядає фаворитом. Утім, статистика говорить про абсолютну рівність суперників. Із 5-ти очних дуелей у кожної зі сторін по 2 перемоги і ще одна зустріч завершилась миром. На що очікувати від команд цього разу?

8. Гаїті – Перу, Копа Америка, США

Збірна Перу на спаді. «Інки» не кращим чином виглядають у кваліфікації Чемпіонату світу – 2018 і, якщо нічого не зміниться, ризикують пролетіти повз Мундіаль. Втім, до старту Копа Америки команда підходить у достатньо бойовій формі, що підтвердили недавні перемоги над Сальвадором та Трінідадом і Тобаго. Чи вдасться перуанцям підтвердити статус фаворита і в протистоянні зі скромною збірної Гаїті?

9. Хімнастик – Алавес, Іспанія, Сегунда, 42 тур

На фініші сезону Алавес набрав прекрасний темп. Баски здобули 5-ть перемог поспіль, гарантувавши собі квиток до Прімери. А ось доля Хімнастика визначиться в заключному турі. Щоб розраховувати на прияму путівку до еліти, таррагонці мають неодмінно перемагати і сподіватись на осічку Леганеса в паралельному матчі. Чи зможе Хімнастик подужати вже немотивований Алавес?

10. Ов’єдо – Осасуна, Іспанія, Сегунда, 42 тур

Ов’єдо втратив форму, а поразки в 3-ох останніх турах викреслили команду з претендентів на місце в топ-6 та путівку в плей-офф. Натомість, Осасуна, хоч і програла свої 2 останні матчі, але потрапити у шістку кращих команд Сегунди ще може. Для цього памплонцям необхідно перемагати Ов’єдо і сподіватись на осічки конкурентів. Чи вдасться баскам виконати свою частину завдання?

11. Понферрадина – Жирона, Іспанія, Сегунда, 42 тур

Жирона провалила першу частину сезону, але взимку взяла себе в руки і нині має всі шанси потрапити в топ-6 та поборотись за вихід до Прімери через плей-офф. Щоб досягти мети, каталонцям достатньо не програти у виїзній дуелі проти Понферрадини. Втім, «смугастим», які борються за виживання, такий сценарій навряд чи сподобається, адже лише перемога гарантує їм збереження прописки в Сегунді. Котра з команд радітиме після фінального свистка?

12. Атлетик-Б (Більбао) – Тенерифе, Іспанія, Сегунда, 42 тур

Востаннє Атлетик-Б перемагав ще на початку квітня. Відтоді баски зіграли 9-т матчів, 7! з яких були програні. «Леви» вже давно втратили навіть теоретичні шанси на виживання, але домашній поєдинок проти вже немотивованого Тенерифе, яке гарантувало собі прописки в Сегунді, хороша нагода завершити сезон на мажорній ноті. Чи скористається Аллетик-Б цим шансом?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.25 п’ятниці, 3-ого червня.

Ми у Viber!