0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 537 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Україна – Албанія, товариський матч (нейтральне поле)

Збірна України продовжує підготовку до ЄВРО-2016, яке вже за два тижні стартує у Франції. В неділю «синьо-жовті» у феєричному матчі здолали Румунію – 4:3, а вже в четвер на дружину Михайла Фоменка очікує побачення із ще одним учасником континентальної першості – сенсаційною Албанією. Історія українсько-албанських протистоянь нараховує 4-ри поєдинки – всі вони були офіційними. Українці жодного разу не програли – 3 перемоги та нічия. Чи вдасться «гірським орлам» перервати безвиграшну серію в дуелях із «синьо-жовтими»?

2. Польща – Нідерланди, товариський матч

Востаннє збірна Польщі програвала ще у вересні минулого року, коли у поєдинку відбору ЄВРО-2016 поступилась на виїзді Німеччині. Відтоді «кадра» зіграла 7 матчів, 6-ть з яких були виграні і ще одного разу була зафіксована нічия. Продовжити безпрограшну серію команда Адама Навалки спробує в протистоянні з Нідерландами, але статистика говорить проти господарів. Подужати «помаранчевих» полякам не вдається з 1979-ого року, а це – 6-ть поєдинків поспіль, 3 з яких були програні. На що очікувати від «кадри» цього разу?

3. Чехія – Росія, товариський матч (нейтральне поле)

Ось уже більше року збірна Росії демонструє неабияку безкомпромісність. Внічию росіяни не грають вже 10-ть матчів поспіль – 7 перемог і 3 поразки. Не надто сильно полюбляють мирові і чехи – нічия була зафіксована лише в одному з 11-ти останніх поєдинків «локомотиву». Чим завершиться побачення безкомпромісних опонентів?

4. Латвія – Литва, товариський матч

Прибалтійське дербі! Збірна Латвії, зважаючи на господарський статус, фаворит зустрічі. Воно й не дивно, адже латвійці незмінно перемагали своїх сусідів в останніх 7-ми домашніх матчах. Чи вдасться литовцям зламати малоприємну тенденцію і вперше з 1992-ого року не програти на полі «червоно-біло-червоних»?

5. Норвегія – Ісландія, товариський матч

В Ісландії виросло надзвичайно талановите покоління футболістів, яким уже є чим пишатись. «Острів’яни» вперше в історії вийшли на великий футбольний форум, яким стане ЄВРО-2016 у Франції. Нині ісландці активно готуються до континентальної першості, а в середу на них очікує іспит норвезькою дружиною. Історія протистоянь між цими суперниками нараховує 11-ть матчів. В ісландців поки що лише 3 перемоги проти 4 звитяг у норвежців. Ще 4-ри зустрічі завершились миром. На що очікувати від команд цього разу?

6. Мексика – Чилі, товариський матч (нейтральне поле)

Збірна Мексики на ходу. Переможна серія команди нараховує 6-ть матчів, а серед останніх жертв «ацтеків» достатньо міцні Парагвай, Сенегал та Гондурас. Утім, продовжити переможну ходу в протистоянні із потужними та швидкими чилійцями – завдання не з легких. Тим більше, що з 4-ох попередніх матчів проти «перців» мексиканці виграли лише один. Щоправда, поразка також була тільки одна, а ось два останніх побачення цих команд завершились миром. Чи варто очікувати на компроміс і цього разу?

7. Сальвадор – Вірменія, товариський матч (нейтральне поле)

Американське турне збірної Вірменії продовжується. Кілька днів тому «горці» каменя на камені не залишили від Гватемали – 7:1, а тепер на них очікує побачення із Сальвадором. Вірмени – беззаперечні фаворити зустрічі. А як інакше коли безвиграшна серія сальвадорців нараховує вже 10-ть матчів, більшість з яких були програні. Чи вдасться її перервати у протистоянні з Вірменією?

8. Македонія – Іран, товариський матч

Збірна Македонії після провалу у відборі ЄВРО-2016 розпочала процес перебудови. Під знамена «червоних левів» нині викликано чимало молодих, але перспективних футболістів. І це вже почало приносити результат. Минулої неділі македонці без особливих проблем подужали міцний Азербайджан – 3:1, і тепер у хорошому настрої прийматимуть Іран. Перше і останнє побачення між цими командами відбулося 7 років тому. Той матч, який також був товариським, завершився миром – 1:1. Як усе буде цього разу?

9. Англія – Португалія, товариський матч

Протистояння команд, яких називають прихованими фаворитами майбутньому Чемпіонату Європи. Принаймні, потенціалу ні англійцям, ні португальцям не займати. «Леви», які гратимуть вдома, виглядають фаворитами матчу, але подужати «команду обраних» їм не вдається з 1966-ого року, а це – 8 матчів поспіль. Чи вдасться Англії перервати безвиграшну серію в протистояннях із Португалією?

10. Данія – Боснія і Герцеговина, товариський матч (нейтральне поле)

Протистояння невдах відбору ЄВРО-2016. Збірна Данії після поразки у плей-офф кваліфікації від Швеції встигла зіграти два матчі. Спершу була перемога в зустрічі проти Ісландії – 2:1, а потім – невдача в протистоянні з Шотландією – 0:1. Не легко, вочевидь, скандинавам доведеться і проти Боснії та Герцеговини. Востаннє данці перемагали балканців ще 19-ть років тому. Відтоді суперники зіграли 3 матчі, 2 з яких виграли боснійці і ще одного разу була зафіксована нічия. Чи вдасться «датському динаміту» нарешті покласти на лопатки незручного суперника?

11. Японія – Болгарія, товариський матч

Збірна Болгарії провалила відбір ЄВРО-2016, але останнім часом взялась за голову і нині демонструє достатньо змістовний та ефективний футбол. Болгари виграли 3 своїх останні матчі, подужавши серед інших Португалію. Більше того, «леви» зробили це на виїзді. Продовжити переможну серію Болгарія спробує в протистоянні з Японією. Статистика цілком і повністю говорить на користь гостей, адже в 3-ох матчах проти «самураїв» болгари незмінно брали гору. Чи вдасться японцям нарешті здивувати «трикольорових»?

12. Азербайджан – Канада, товариський матч (нейтральне поле)

Збірна Канади нині переживає не прості часи, а перспективи команди в боротьбі за путівку на Чемпіонат світу – 2018 залишаються достатньо туманними. «Клени» програли 3 останні матчі, тож зустріч проти Азербайджану – хороша можливість перервати смугу невдач. Чи скористаються канадці своїм шансом?

Зробити свої ставки Ви можете до 18.55 середи, 1-ого червня.

Ми у Viber!