0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 536 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Реал (Мадрид) – Атлетико (Мадрид), Ліга чемпіонів, фінал (нейтральне поле)

Вдруге за останні 3 роки у фіналі Ліги чемпіонів зустрінуться 2 мадридські суперклуби – Реал та Атлетико. Фаворитами протистояння вважаються «вершкові», які демонструють значно переконливіші результати на фініші сезону. Але не слід забувати, що «матрацники» вже встигли залишити за бортом головного єврокубка таких грандів, як Барселона та Баварія. 2 роки тому «королівський клуб» розгромив Атлетико в фінальному поєдинку Ліги чемпіонів з рахунком 4:1. Як буде цього разу?

2. Лугано – Цюрих, Кубок Швейцарії, фінал (Цюрих)

У фіналі Кубка Швейцарії зустрінуться команди, які впродовж усього сезону вели боротьбу за збереження прописки в місцевій Суперлізі. І якщо Лугано таки вдалося врятуватися від пониження у класі, то Цюрих посів останнє місце, опустившись до Челлендж ліги. Разом з тим, «біло-блакитні» мають усі шанси гарантувати собі місце в єврокубках, якщо здолають у фіналі Лугано. На попередній стадії турніру Цюрих розгромив минулорічного володаря кубка – Сьон. Чи здобуде головний невдаха Суперліги почесний трофей?

3. Одд – Стремсгодсет, Норвегія, 13 тур

Непогано розпочавши нинішній сезон, за останній час Одд дещо збавив оберти. В 4-х попередніх матчах усіх турнірів «біло-чорні» здобули лише одну перемогу, втративши 2-ге місце в чемпіонаті та вилетівши з Кубка Норвегії. Усього на очко від Одда відстає його нинішній суперник – Стермсгодсет. «Помістя» здобуло срібні нагороди чемпіонату минулого року і збирається виступити як мінімум не гірше цього разу. З 4-х попередніх матчів Тіппеліги драмменці виграли 3. На що їм розраховувати у Шиєні?

4. Согндал – Ліллестрем, Норвегія, 13 тур

Повернувшись після річної перерви до Тіппеліги, Согндал прагне закріпитися в середині турнірної таблиці. На страті сезону «біло-чорні» виглядають досить непогано, а 3 свої попередні поєдинки завершили унічию. Наступний суперник Согндала – Ліллестрем. «Канарки» нині переживають не найкращі часи. Команду серйозно лихоманить, про що свідчать 3 її поразки в 4-х попередніх турах. Чи зуміють «чорно-білі» здолати Ліллестрем, випередивши його заразом в таблиці чемпіонату?

5. Бранн – Хаугесунн, Норвегія, 13 тур

Уже впродовж тривалого часу Бранн чергує домашні перемоги з виїзними поразками. Подібний графік дозволяє бергенцям триматися неподалік від групи лідерів, але піднятися вище через свою нестабільність «червоно-білі» поки не можуть. Продовжити власну переможну домашню серію Бранн спробує у зустрічі з Хеугесунном. От тільки зробити це буде непросто. «Біло-сині» не програють впродовж 4-х турів поспіль і вирушають до Бергена з серйозними намірами. Чим завершиться це протистояння?

6. Старт – Стабек, Норвегія, 13 тур

Старт продовжує залишатися єдиною командою Тіппеліги, яка в нинішньому сезоні не здобула ще жодної перемоги. В 12-ти турах представники Крістіансанна по 6 разів зіграли унічию та програли, посідаючи останнє місце турнірної таблиці. Не набагато краще виступає і Стабек, який іде передостаннім, випереджаючи Старт усього на одне очко. «Сині» програли 9 з 12-ти матчів нинішнього чемпіонату, виглядаючи при цьому значно гірше, ніж торік. Як зіграють між собою головні аутсайдери Тіппеліги?

7. Олесунн – Волеренга, Норвегія, 13 тур

Здобувши 4 очки в 2-х попередніх турах, Олесунн вже не вважається аутсайдером чемпіонату Норвегії. Команда піднялася з самих низин таблиці на кілька сходинок доверху і сподівається на подальший свій прогрес. Одним з клубів, які випередили «тангосорочечники» після попереднього туру стала Волеренга. Футболісти з Осло переживають очевидний спад, здобувши тільки очко в 3-х останніх матчах. Олесунн перемагав Волеренгу в кожному з 3-х попередніх особистих поєдинків. Як буде цього разу?

8. Мексика – Парагвай, товариський матч (нейтральне поле)

Вже невдовзі збірні Мексики та Парагваю візьмуть старт в Кубку Америки. Тож у товариській зустрічі між собою команди прагнуть перевірити власні сили та готовність вести боротьбу за високі місця. Мексиканці виграли усі свої матчі відбору на чемпіонат світу-2018, а їх безпрограшна серія станом на сьогодні складає 17 поєдинків. Дещо скромніші результати демонструють «гуарані», хоча у відборі на наступний Мундіаль вони відібрали очки як в Аргентини, так і в Бразилії. Чи зуміють парагвайці нав’язати боротьбу «зеленим»?

9. Гватемала – Вірменія, товариський матч (нейтральне поле)

Збірна Гватемали всерйоз розраховує поборотися за вихід з групи у відборі на чемпіонат світу-2018 зони КОНКАКАФ. Щоправда, стабільності «біло-блакитним» поки вочевидь бракує, тож вони знаходяться лише на 3-му місці у власному квартеті. Значно серйозніші проблеми у збірної Вірменії. «Горяни» не перемагають без кількох днів 2 роки, перетворившись на одного з головних аутсайдерів європейського континенту. Хто виявиться сильнішим у протистоянні різних футбольних шкіл?

10. Литва – Естонія, товариський матч

Литовська збірна програла 3 свої попередні зустрічі, не забивши у них жодного м’яча у ворота суперників. От тільки суперники «жовто-зелених» в цих поєдинках були надто сильними, щоб особливо засмучуватися подібними результатами. Повернутися на шлях перемог Литва спробує у протистоянні зі своїм сусідом – Естонією. Естонці вже не виглядають так безнадійно, як ще кілька років тому, намагаючись дати бій будь-якому опоненту. Чи вдасться їм здивувати литовців?

11. Македонія – Азербайджан, товариський матч (нейтральне поле)

Збірна Македонії переживає складні часи. У відборі на Євро-2016 «червоні леви» посіли останнє місце у власній групі, пропустивши вперед навіть Люксембург. Програють македонці і більшість своїх контрольних поєдинків, поступившись в одному з них більш ніж скромному Лівану. Але і збірна Азербайджану демонструє нічим не кращі результати. Так в нинішньому календарному році «країна вогнів» програла Казахстану та зіграла унічию з Андоррою. Чи зуміє Македонія перемогти такого суперника?

12. Румунія – Україна, товариський матч (нейтральне поле)

Вже зовсім незабаром збірні Румунії та України проведуть свої перші поєдинку у фінальній частині Євро-2016, поки ж вони завершують останні приготування до старту, граючи товариські поєдинки. «Триколірні» не програють впродовж 17-ти матчів поспіль, але надто часто при цьому грають унічию. Що ж стосується українців, то вони за останній рік поступилися тільки Іспанії у відборі на Євро. «Жовто-сині» здолали Румунію лише раз в 5-ти особистих зустрічах. Чи зуміє команда Михайла Фоменка цього разу подужати незручного суперника?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 суботи, 28 травня.

Ми у Viber!