0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 535 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Реал (Мадрид) – Атлетико (Мадрид), Ліга чемпіонів, фінал (нейтральне поле)

Вдруге за останні 3 роки у фіналі Ліги чемпіонів зустрінуться 2 мадридські суперклуби – Реал та Атлетико. Фаворитами протистояння вважаються «вершкові», які демонструють значно переконливіші результати на фініші сезону. Але не слід забувати, що «матрацники» вже встигли залишити за бортом головного єврокубка таких грандів, як Барселона та Баварія. 2 роки тому «королівський клуб» розгромив Атлетико в фінальному поєдинку Ліги чемпіонів з рахунком 4:1. Як буде цього разу?

2. Іллічівець – Зірка, Україна, 1 ліга, 29 тур

Іллічівець докладає усіх зусиль, щоб після річного перебування в першій лізі знову повернутися до еліти. Але навіть 4 поспіль перемоги в останніх поєдинках поки не дозволили маріупольцям піднятися вище 4-го місця турнірної таблиці. В передостанньому турі підопічні Валерія Кривенцова прийматимуть дострокового переможця чемпіонату – Зірку. Кіровоградці вже гарантували собі місце в Прем’єр-лізі на наступний сезон. Чи зуміють вони належним чином налаштуватися на Іллічівець?

3. Гірник-Спорт (Комсомольськ) – Полтава, Україна, 1 ліга, 29 тур

Усі проблеми, з якими Гірник-Спорт стикнувся на початку весни, лишилися в минулому. В попередніх 6-ти турах команда зазнала лише однієї поразки, піднявшись з нижньої частини таблиці ближче до її середини. Усього на 2 очки «червоно-білих» випереджає Полтава. «Зелені», на відміну від свого суперника, не вражають, в 4-х останніх матчах вони здобули лише одне очко, просто дограючи нинішній чемпіонат. Чим завершиться дербі 2-х представників Полтавщини?

4. Суми – Нафтовик-Укрнафта, Україна, 1 ліга, 29 тур

Несподівано для багатьох Суми перетворилися на одного з головних аутсайдерів нинішнього сезону першої ліги. Практично без шансів поступившись у 2-х останніх матчах, «синьо-білі» вже навряд чи зуміють вибратися з зони перехідних матчів, тож найближчим часом на них очікує поєдинок з одним із лідерів 2-ї ліги. Значно більш стабільні результати демонструє Нафтовик-Укрнафта, що спокійно почувається всередині турнірного пелетону. Чи вдасться Сумам здолати географічного сусіда?

5. Тернопіль – Миколаїв, Україна, 1 ліга, 29 тур

Лише справжнє диво може врятувати Тернопіль від прямого пониження в класі. Для цього «жовто-синім» слід двічі перемагати самим і очікувати на 2 поразки Сум, що знаходяться на одну сходинку вище. От тільки проблема полягає в тому, що тернополяни не перемагають впродовж 9-ти матчів поспіль. Тепер на «жовто-синіх» очікує побачення з міцним Миколаєвом, який виграв 3 свої попередні матчі і не збирається на цьому зупинятися. Чи відправлять «муніципали» Тернопіль до 2-ї ліги?

6. Ов’єдо – Леганес, Іспанія, Сегунда, 40 тур

Лише в нинішньому сезоні піднявшись до Сегунди, Ов’єдо вже всерйоз претендує на потрапляння до плей-офф за вихід у Прімеру. Останнім часом «сині» чергують домашні перемоги з виїзними поразками, тож відстають від заповітного 6-го місця на одне очко. Не менше ніж Ов’єдо турнірні очки потрібні і Леганесу. Команда з передмістя Мадрида посідає 2-гу сходинку таблиці і розраховує напряму підвищитися в класі. Чи до снаги Ов’єдо нав’язати боротьбу одному з лідерів?

7. Уеска – Сарагоса, Іспанія, Сегунда, 40 тур

Здобувши 4 перемоги в 5-ти попередніх матчах Уеска зуміла відірватися від зони вильоту на безпечну відстань. Але остаточно збереження місця в Сегунді на наступний сезон «синьо-гранатові» собі ще не гарантували, тож збавляти оберти їм не можна в жодному разі. Те ж саме стосується і Сарагоси, яка намагається потрапити в зону плей-офф за вихід до Прімери, але поки знаходиться за межами першої шістки. «Арагонці» здобули лише очко в 2-х останніх турах. Чим завершиться їх візит до Уески?

8. Русенборг – Мольде, Норвегія, 13 тур

Минулорічний чемпіон Норвегії Русенборг і нині впевнено очолює турнірну таблицю чемпіонату. Після поразки в стартовому турі, «маленькі тролі» не програють вже впродовж 11-ти матчів Тіппеліги поспіль. Найближчим переслідувачем лідера є саме нинішній суперник Русенборга – Мольде, що відстає від «біло-чорних» на 5 очок. «Синьо-білі» не відзначаються особливою стабільністю, непогано виступаючи вдома, але здебільшого розчаровуючи у гостях. Як зіграють між собою лідери?

9. Тромсе – Сарпсборг, Норвегія, 13 тур

3-матчева серія Тромсе без перемог підійшла до завершення. В минулому турі «червоно-білі» розгромили в гостях Стабек, що дозволило їм дещо покращити своє не надто певне становище. Розвинути власний успіх футболісти Тромсе спробують в поєдинку з міцним середняком ліги – Сарпсборгом. «Синьо-білі» нині не вражають, вигравши лише один поєдинок чемпіонату з 4-х попередніх. Сарпсборг перемагав Тромсе в 3-х останніх особистих зустрічах. Чи зуміє Тромсе здолати незручного суперника?

10. Ірландія – Нідерланди, товариський матч

2-ий раз поспіль потрапивши до фінальної частини чемпіонату Європи, збірна Ірландії заздалегідь розпочала підготовку до престижного змагання. Враховуючи поєдинки відбору, «зелена армія» не програє впродовж 4-х матчів поспіль, що вселяє оптимізм в серця уболівальників ірландців. Наступний контрольний поєдинок підопічні Мартіна О’Ніла проведуть проти Нідерландів. «Помаранчеві» після провалу у відборі продовжують виглядати дуже нестабільно. Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

11. Північна Ірландія – Білорусія, товариський матч

Збірна Північної Ірландії, яка ніколи не хапала зірок з неба, нині переживає справжнє піднесення. Восени минулого року «зелено-біла армія» вперше у своїй історії пробилася до фіналу Євро, а безпрограшна серія команди станом на сьогодні налічує 9 матчів. У свою чергу білоруси про вихід до фінальної частини чемпіонату Європи поки можуть тільки мріяти. Кожен з 3-х своїх попередніх матчів різних змагань команда Олександра Хацкевича завершувала з однаковим рахунком 0:0. На що Білорусі очікувати у Белфасті?

12. Швейцарія – Бельгія, товариський матч

Швейцарська збірна на одному диханні подолала відбір на чемпіонат Європи, що відбудеться нинішнього року в Франції. А от в контрольних поєдинках напередодні самого Євро «червоно-білі» не вражають, програвши 3 з 4-х останніх товариських зустрічей. Цього разу швейцарці поміряються силами з одним із головних фаворитів прийдешнього Євро – Бельгією. В активі «червоних дияволів» - 5 перемог в 6-ти попередніх зустрічах. Чи подужають бельгійці свого чергового опонента?

Зробити свої ставки Ви можете до 20.55 четверга, 26 травня. 

Ми у Viber!