0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 534 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Мальорка – Ельче, Іспанія, Сегунда, 40 тур

Ельче переживає складні часи. Неймовірно, але в 12-ти останніх турах «зелено-смугасті» здобули лише 3 перемоги. Щоправда, і поразок було не багато – лише одна. А ось решта матчів завершилась миром. Загалом, за кількістю нічиїх Ельче – лідер Сегунди. Мирових було аж 17-ть. Натомість, у Мальорки нічиїх лише на 4 менше. Втім, цього разу компромісний результат «острів’ян» не влаштує. Команда бореться за виживання, тож гратиме лише на перемогу. Чи вдасться її здобути у протистоянні із впертими хлопцями з Аліканте?

2. Вальядолід – Жирона, Іспанія, Сегунда, 40 тур

Рік тому Жирона була близькою до виходу в Прімеру, але, врешті-решт, залишилась ні з чим. Після тої невдачі каталонців сильно залихоманило і першу частину нинішнього сезону вони, відверто, провалили. Втім, після Нового року «біло-червоні» взялись за розум і зараз мають усі шанси завоювати місце в топ-шістці та поборотись за путівку в еліту через плей-офф. Щоправда, для початку Жироні потрібно здолати Вальядолід, а це – завдання надзвичайної складності. Більше того, 4-ри останні виїзні поєдинки проти цього опонента каталонці програли. Як усе буде цього разу?

3. Хімнастік – Осасуна, Іспанія, Сегунда, 40 тур

Хімнастік усе ще розраховує вибороти пряму путівку в Прімеру, але останнім часом команда надто часто грає внічию. Приміром, із 18-ти останніх матчів 10-ть таррагонці завершили миром. Як наслідок, «гранатові» втратили навіть 2-ге місце. Щоправда, відставання – мінімальне і становить лише 1 очко. Перемога в домашній зустрічі проти Осасуни може повернути Хімнастік на «срібну» позицію, а це – прямий квиток до еліти. Втім, подужати памплонців – завдання не з легких. Востаннє баски програвали ще в березні і зовсім не проти продовжити свою безпрограшну серію. Чи по зубам таррагонцям такий суперник?

4. Мірандес – Кордоба, Іспанія, Сегунда, 40 тур

Кордоба ще ніколи не перемагала Мірандес. Щоправда, історія протистоянь між командами не така вже й багата і нараховує лише 5-ть матчів. Тричі вигравали «рохільос» і ще двічі була зафіксована нічия. Чи вдасться Кордобі вперше здолати незручного опонента?

5. Нумансія – Луго, Іспанія, Сегунда, 40 тур

Ще не так давно Нумансія була серед претендентів на виліт, але 9 очок у 6-ти останніх турах, фактично, гарантувати команді збереження прописки в Сегунді. Те ж саме можна сказати і про Луго, яке після недільної перемоги над Атлетиком Б убезпечило себе від пониження в класі. Чим завершиться протистояння сусідів по турнірній таблиці?

6. Льягостера – Альмерія, Іспанія, Сегунда, 40 тур

Битва за виживання. Льягостера, набравши в 3-ох останніх турах 7 очок, відстає від рятівної позиції лише на 3 очки і у випадку «вікторії» в протистоянні з Альмерією отримає шанс уникнути пониження в класі. Втім, «червоно-білі», які також ведуть боротьбу за збереження прописки в Сегунді, без бою точно не здадуться і також битимуться за 3 очки. Хто вийде переможцем з дуелі аутсайдерів?

7. Тун – Янг Бойз, Швейцарія, 36 тур

Востаннє Тун перемагав Янг Бойз ще 3 роки тому. Відтоді команди зіграли 9-ть матчів, 7 з яких виграли «молоді хлопці» і ще 2 зустрічі завершились миром. Зараз у «червоних» є нагода перервати безвиграшну серію в протистояннях із цим опонентом. Тим більше, що Янг Бойз уже гарантував собі «срібло» і жодної турнірної мотивації не матиме. Та чи скористається Тун своїм шансом?

8. Люцерн – Сьон, Швейцарія, 36 тур

На фініші сезону Сьон залихоманило. У 3-ох останніх турах команда набрала лише 2 очки і тепер ризикує залишитись без єврокубків. Щоб туди потрапити, Сьон має неодмінно перемагати на виїзді Люцерн, а це зробити, традиційно, не просто. Тим більше, що «смугасті» нині на ходу і лише одна поразка в 12-ти останніх матчах чемпіонату – найкраще тому підтвердження. Чи вдасться Сьону подужати такого опонента?

9. Лугано – Санкт-Галлен, Швейцарія, 36 тур

Санкт-Галлен провалив другу частину сезону, але все ж врятувався від вильоту. Натомість, Лугано все ще перебуває в підвішеному стані і лише перемога може гарантувати команді збереження прописки. Чи вдасться господарям виграти в заключному турі і таки залишитись в еліті ще на один сезон?

10. Ільвес – Лахті, Фінляндія, 11 тур

Після 2-ох перемог на старті сезону Ільвес загальмував. Приміром, з 5-ти останніх матчів чемпіонату команда виграла лише один при 4-ох поразках. Не вражає останнім часом і Лахті, який програв 2 попередні поєдинки Вейккаусліги. Чим завершиться дуель потенційних аутсайдерів сезону?

11. ПК-35 (Вантаа) – Інтер (Турку), Фінляндія, 11 тур

ПК-35, схоже, приречений на боротьбу за виживання. Принаймні, саме на такі думки наштовхує лише одна перемога команди в 10-ти стартових турах. Додайте сюди відсутність досвіду, адже ПК-35 ще в минулому сезоні грав дивізіоном нижче і стане очевидним, що фаворитом протистояння буде саме Інтер. Та чи вдасться команді з Турку підтвердити цей статус?

12. СІК (Сейнайокі) – ВПС (Вааса), Фінляндія, 11 тур

СІК – надзвичайно незручний суперник для ВПС. Воно й не дивно, адже 7 останніх очних дуелей проти Сейнайокі команда з Вааси програли. Не просто, вочевидь, гостям доведеться і цього разу. Чи вдасться ВПС уперше з 2014-ого року подужати СІК?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.25 вівторка, 24 травня.

Ми у Viber!