0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 533 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зоря – Шахтар, Кубок України, фінал (нейтральне поле)

Зоря ніколи раніше не ставала володарем Кубка України, у той час, як Шахтар вигравав почесний трофей 9 разів, і прагне зробити це знову. От тільки легко «гірникам» не буде в жодному разі. Минулої неділі ці суперники зустрічалися в рамках заключного туру чемпіонату України і тоді луганчани досить несподівано здолали «помаранчево-чорних» в гостях – 3:2. Чи вдасться підопічним Мірічі Луческу, які ще нічого не вигравали в нинішньому сезоні, реваншуватися за ту невдачу?

2. Барселона – Севілья, Кубок Іспанії, фінал (нейтральне поле)

До фінального поєдинку Кубка Іспанії Барселона підходить, маючи в своєму активі 5 перемог поспіль без жодного пропущеного м’яча. Подібні результати дозволили «синьо-гранатовим» стати чемпіонами Іспанії, але цього разу на каталонців очікує серйозний опонент. Кілька днів тому Севілья втретє поспіль виграла Лігу Європи і тепер збирається закріпити цей успіх здобуттям ще одного трофею. Чим завершиться протистояння 2-х досвідчених кубкових бійців?

3. Мілан – Ювентус, Кубок Італії, фінал (нейтральне поле)

Привівши черговий невиразний сезон в Серії «А» Мілан сподівається реабілітуватися перед власними уболівальниками перемогою в Кубку Італії. У фіналі суперником «червоно-чорних» буде діючий володар трофею і взагалі – лідер італійського футболу останніх років – Ювентус. «Стара синьйора» перемагала Мілан у 8-ми попередніх особистих зустрічах різних турнірів. Чи зуміють підопічні Крістіана Броккі щось протиставити фавориту кубкового фіналу?

4. Крістал Пелас – Манчестер Юнайтед, Кубок Англії, фінал (нейтральне поле)

Крістал Пелас провалив фініш чемпіонату Англії нинішнього сезону. Але, разом з тим, «орлам» вдалося дістатися фіналу кубка країни, що вже є неабияким досягненням для скромного клубу. У вирішальному матчі на лондонців очікує Манчестер Юнайтед. «Червоні дияволи», не зважаючи на усі старання, так і не зуміли здобути собі місце в Лізі чемпіонів на наступний сезон, тож тепер намагатимуться виграти Кубок Англії. Чи вдасться Крістал Пеласу стрибнути вище голови і зіпсувати плани манкуніанцям?

5. Баварія – Борусія (Дортмунд), Кубок Німеччини, фінал (нейтральне поле)

У фіналі Кубка Німеччини зустрінуться 2 кращі команди за підсумками чемпіонату країни. Амбіції Баварії вже давно виходять за межі перемог в національних змаганнях. Але в євркубках цього року мюнхенці виступили невиразно, тож змушені задовольнитися малим. Що стосується дортмундської Борусії, то «чорно-жовті» вже втретє виходять до фіналу Кубка Німеччини, але у 2-х попередніх випадках поступалися своїм суперникам. Чи під силу дортмунцям перервати неприємну традицію програвати у фіналах?

6. Марсель – ПСЖ, Кубок Франції, фінал (нейтральне поле)

За останній час Марсель перетворився в звичайного середняка французького футболу без особливих амбіцій. «Провансальці» посіли місце в нижній частині турнірної таблиці Ліги 1, і лише в кубку місцями демонстрували непогані результати. Інша річ – ПСЖ. Парижани вже кілька років поспіль не знають собі рівних на внутрішній арені. Цього разу вони знову небезпідставно розраховують додати до «золота» чемпіонату ще й перемогу в Кубку Франції. Чи поповнять «червоно-сині» свою колекцію трофеїв?

7. Рейнджерс – Хайберніан, Кубок Шотландії, фінал (нейтральне поле)

У фіналі Кубка Шотландії зустрінуться 2 команди, які нинішній сезон провели в Чемпіоншипі. На попередній стадії змагань Рейнджерс вибив з турніру чемпіона країни – Селтик, здобувши крім того і путівку до Прем’єр-ліги. От тільки нині «світло-сині» знаходяться не в найкращому тонусі, видавши серію з 5-ти матчів без перемог. Розслабленістю Рейнджерса спробує скористатися Хайберніан, який також зовсім не проти виграти кубок. Кому дістанеться трофей?

8. Порту – Брага, Кубок Португалії, фінал (нейтральне поле)

Навіть 4 перемоги в 5-ти попередніх турах чемпіонату Португалії не дозволили Порту піднятися вище 3-го місця турнірної таблиці. Тепер, щоб сезон не був аж зовсім зіпсованим, «драконам» потрібно ставати володарями кубка країни. Щоправда, у Браги, яка стане суперником «синьо-білих» по фіналу, свої плани. Минулого року «зброярі» також дісталися вирішального кубкового матчу, але поступилися лісабонському Спортингу. Чи вдасться «червоно-білим» з 2-ї спроби здобути Кубок Португалії?

9. Янг Бойз – Базель, Швейцарія, 35 тур

Як і торік, Янг Бойз достроково гарантував собі 2-ге місце турнірної таблиці. Команда знаходиться в чудовій формі, про що свідчать 7 перемог «бджіл» у 8-ми попередніх турах. В передостанньому матчі чемпіонату Янг Бойз поміряється силами з Базелем, який нещодавно 7-ий рік поспіль оформив чемпіонський титул. Під кінець сезону «червоно-сині» дещо розслабилися, здобувши тільки одне очко в 2-х попередніх турах. Чи зуміє Базель гідним чином налаштуватися на свого головного суперника в сезоні?

10. Санкт-Галлен – Люцерн, Швейцарія, 35 тур

Нинішній сезон Санкт-Галлен провів на своєму звичному рівні середняка Суперліги. Ще не так давно «зелено-білі» відчували серйозні ігрові проблеми, але безвигравшну серію тривалістю в 4 матчі команда перервала в минулому турі, коли на власному полі розгромила головного аутсайдера – Цюрих. З іншого боку, нинішній суперник Санкт-Галлена – значно серйозніший. Люцерн веде боротьбу за те, щоб закріпитися в зоні єврокубків, тож очки йому дуже потрібні. Чи здобудуть «синьо-жовтні» максимальний результат в Санкт-Галлені?

11. Вадуц – Лугано, Швейцарія, 35 тур

Здобувши 3 перемоги в 4-х попередніх турах, Вадуц практично забезпечив собі збереження прописки в Суперлізі на наступний сезон. А от Лугано потрібно буде ще добре потрудитися, щоб не опинитися в зоні вильоту. Нині «біло-чорні» йдуть в таблиці передостанніми, випереджаючи Цюрих лише на одне очко. За таких умов, будь-яка осічка в 2-х заключних турах може надто дорого коштувати команді. Хто вийде переможцем з протистояння аутсайдерів?

12. Сьон – Цюрих, Швейцарія, 35 тур

Під кінець сезону Сьон дещо збавив оберти. В 2-х попередніх турах «біло-червоні» додали до свого активу лише одне очко. Внаслідок цього, команда залишила зону єврокубків, але усе ще прагне до неї повернутися. В заключному домашньому матчі чемпіонату Сьон прийматиме Цюрих, який з останніх сил намагається втриматися в Суперлізі. Нині минулорічний бронзовий призер посідає останнє місце, але відстає від рятівної передостанньої сходинки тільки на очко. Мотивація кого з суперників виявиться вищою?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 21 травня. 

Ми у Viber!