0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 532 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Ліверпуль – Севілья, Ліга Європи, фінал (Базель)

Севілья близька до історичного досягнення – іспанський клуб може стати першим в історії, який виграє Лігу Європу тричі поспіль. Завадити андалусцям спробує Ліверпуль. Для мерсисайдців це, фактично, останній шанс врятувати сезон. Не варто забувати і про ту обставини, що переможець Ліги Європи автоматично потрапить до Ліги чемпіонів, через яку у внутрішніх чемпіонатах обидві команди «пролетіли». Чим завершиться іспансько-англійська битва у Базелі?

2. Зюльте-Варегем – Брюгге, Бельгія, плей-офф, 9 тур

Брюгге не спинити! Нині в активі команди Мішеля Прюдомма 4-ри перемоги поспіль, здобуті з різницею, щонайменше, в 2 м’ячі. Останньою жертвою «синьо-чорних» став Андерлехт, який отримав у свої ворота 4-ри м’ячі без відповіді. Ця «вікторія», фактично, гарантувала Брюгге чемпіонство. Натомість, Зюльте-Варегем нині на спаді, а остання перемога команда датована ще березнем. Чи перерветься безвиграшна серія господарів після дуелі з чемпіоном?

3. Генк – Андерлехт, Бельгія, плей-офф, 9 тур

Андерлехт мав усі шанси повернути чемпіонський титул, але недільна поразка від Брюгге – 0:4, перекреслили всі шанси «пурпурово-білих» на титул. Реабілітуватись за те фіаско брюсельці спробують у виїзному протистоянні з Генком, але зробити це буде дуже не просто. Хоча б огляду на те, що в рідних стінах «магістри» грають з особливим завзяттям, здобувши в 4-ох домашніх матчах плей-офф 3 перемоги. Чи вдасться Генку засмутити і Андерлехт?

4. Остенде – Гент, Бельгія, плей-офф, 9 тур

У нинішньому сезоні Остенде та Гент зустрічалися вже тричі. В активі кожної з команд по одній перемозі, а ще одна зустріч завершилась миром. Фаворитом 4-ої зустрічі, зважаючи на господарський статус, виглядає Остенде, але чи погодиться з цим Гент, який прагне реабілітуватись перед своїми вболівальниками за недавні поразки від Брюгге та Андерлехта?

5. Лахті – ХІК, Фінляндія, 10 тур

ХІК після не кращого минулого сезону сповнений рішучості повернути чемпіонський титул. Нині команда лідирує в чемпіонській гонці, але розслаблятися не можна – конкуренти зовсім поруч. Виїзна дуель проти Лахті обіцяє стати для «клубу» дуже не простим випробуванням. Тим більше, що «чорні трутні» вдома в нинішньому сезоні ще не програвали. Чи по зубам ХІКу такий суперник?

6. ХІФК – Марійхамн, Фінляндія, 10 тур

Марійхамн після поразки від ХІКа у стартовому турі набрав вражаючий темп, а безпрограшна серія команди нараховує вже 7 матчів, 5-ть з яких були виграні. Головна зброя гостей – надзвичайно надійна оборона. Марійхамн не пропускає вже 4-ри матчі поспіль. Чи вдасться нестабільному ХІФК зламати захист такого опонента?

7. Сарпсборг – Одд, Норвегія, 12 тур

Сарпсборг провалив старт сезону, але далі набрав хороший темп. У 5-ти останніх турах «сині» здобули 4-ри перемоги і в зустрічі проти Одда прагнуть записати до свого активу ще одну «вікторію». Тим більше, що 2 останні домашні дуелі проти цього суперника Сарпсборг виграв. Чи вдасться господарям знову подужати команду із Шиїна?

8. Барі – Трапані, Італія, Серія «Б», 42 тур

Барі мріє про Серію «А», але пробиватися туди команді доведеться через плей-офф. Утім, нинішня форма «півників» дозволяє їм сподіватися на успіх. В 11-ти останніх турах «біло-червоні» здобули 7 перемог, зазнавши при цьому лише однієї поразки. Ще переконливіше виглядає Трапані, яке не програє ще з середини лютого, а це – 15-ть матчів поспіль, 11-ть з яких були виграні. Чи до снаги Барі перервати безпрограшну серію «гранатових»?

9. Про Верчеллі – Кальярі, Італія, Серія «Б», 42 тур

Кальярі ось уже кілька тижнів святкує повернення в Серію «А», але при цьому грати у півсили сардинійці собі не дозволяють. Принаймні, 2 останні матчі чемпіонату «острів’яни» виграли з однаковим рахунком 3:0. Чи вдасться Про Верчеллі, яке з останніх сил намагається врятуватись від вильоту, уникнути такої ж долі?

10. Авелліно – Чезена, Італія, Серія «Б», 42 тур

Авелліно, гарантувавши собі прописку в Серії «Б», припинило грати. Принаймні, в 10-ти останніх турах «вовки» здобули лише одну перемогу, а ось поразок було одразу 6-ть. Натомість, Чезена, навпаки, на фініші сезону серйозно додала, завоювала путівку в плей-офф і тепер змагатиметься за путівку в Серію «А». Хто вийде переможцем з цієї дуелі?

11. Тернана – Брешіа, Італія, Серія «Б», 42 тур

Протистояння сусідів по турнірній таблиці, які вже ні за що особливо не борються, адже ні виліт, ні підвищення в класі їм уже не загрожує. У 3-ох з 4-ох останніх очних дуелей між Тернаною та Брешіа була зафіксована нічия. Чи варто очікувати на ще одну мирову?

12. Віченца – Перуджа, Італія, Серія «Б», 42 тур

Востаннє Перуджа перемагала Віченцу 12-ть років тому. Щоправда, відтоді команди зіграли лише 4-ри матчі – 2 з них завершились внічию, а 2 останні зустрічі виграла Віченца. Чи вдасться «грифонам» перервати безвиграшну серію в протистояннях із «біло-рожевими»?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 середи, 18-ого травня.

Ми у Viber!