0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 531 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Челсі – Лестер, Англія, 38 тур

В Лондоні зустрінуться чемпіони Англії 2-х останніх років. Челсі провалив нинішній сезон, взагалі лишившись без єврокубків. Невиразно виглядає команда і на фініші турнірної дистанції, здобувши тільки 2 очки в 3-х попередніх турах. У той же час Лестер знаходиться у відмінній формі. Навіть ставши недосяжними для суперників, «лиси» не збавляють оберти, довівши власну безпрограшну серію до 11-ти матчів. Чи вдасться підопічним Клаудіо Раньєрі на мажорній ноті завершити чемпіонський сезон?

2. Вест Бромвіч – Ліверпуль, Англія, 38 тур

Впродовж 2-х місяців поспіль Вест Бромвіч не може відчути радості перемоги в чемпіонаті. «Дрозди» провалюють кінцівку сезону, скотившись у нижню частину турнірної таблиці. Аж ніяк не може віднести свій виступ до успішних і Ліверпуль. Якщо в Лізі Європи «червоним» вдалося дістатися фіналу, то в Прем’єр-лізі підопічні Юргена Клоппа перетворилися на звичайного середняка. 3 з 4-х попередніх особистих матчів між цими командами завершувалися унічию. Як буде цього разу?

3. Сток Сіті – Вест Хем, Англія, 38 тур

Сток Сіті демонструє жахливі результати наприкінці сезону. В 6-ти попередніх турах «гончари» спромоглися здобути усього 2 пункти. Та все ж, очок, здобутих раніше, команді цілком вистачає, щоб комфортно почуватися в середині таблиці. А от Вест Хем навіть якщо не здобуде путівки в єврокубки, все одно може бути цілком задоволеним своїм виступом в нинішньому чемпіонаті. «Молотобійці» знаходяться неподалік від лідерів, вигравши 3 з 4-х попередніх матчів. На що розраховувати Вест Хему в Сток-он-Тренті?

4. Ньюкасл – Тоттенхем, Англія, 38 тур

Навіть 5-матчева безпрограшна серія на фініші сезону не допомогла Ньюкаслу врятуватися від пониження в класі. Після нічиєї в минулому турі з Астон Віллою, «сороки» остаточно розпрощалися з класом найсильніших. Свій заключний матч серед еліти Ньюкасл проведе проти Тоттенхема. «Шпори» до останнього вели боротьбу за чемпіонство з Лестером, але в 3-х останніх турах здобули лише 2 очки, тож змушені задовольнитися тільки місцем в Лізі чемпіонів. Яким виявиться прощання Ньюкасла з Прем’єр-лігою?

5. Евертон – Норвіч, Англія, 38 тур

Зрозумівши, що за високі місця поборотися в нинішньому сезоні не зможе, Евертон ще кілька місяців тому втратив будь-який інтерес до національного чемпіонату. В 9-ти попередніх турах «іриски» здобули лише одну перемогу, що, втім, їх не надто засмутило. В матчі заключного туру мерсисайдці прийматимуть Норвіч. Перебування «канарок» у Прем’єр-лізі виявилося недовгим – за підсумками чемпіонату команда знову вилітає до Чемпіоншипа. Чи зуміє Евертон обіграти одного з головних аутсайдерів?

6. Уотфорд – Сандерленд, Англія, 38 тур

Уотфорд переживає не найкращі часи. В 5-ти попередніх матчах усіх турнірів «шершні» зазнали 4-х поразок. Щоправда, хвилюватися за власне становище «жовтій армії» вже не варто – команда спокійно перебуває в середині таблиці та очікує закінчення чемпіонату. Цього разу до Уотфорда завітає Сандерленд. Завдяки 2-м перемогам поспіль, «чорні коти» достроково гарантували собі збереження прописки в Прем’єр-лізі. Чи надихне це досягнення підопічних Сема Аллардайса на ще один виграш?

7. Лаціо – Фіорентина, Італія, 38 тур

8-ме місце, яке нині посідає Лаціо, - зовсім не та позиція, на яку розраховували прихильники «орлів» перед стартом чемпіонату. Але боротьба на 2 фронти виявилася надто важким випробуванням для «біло-блакитних». У 2-х попередніх турах римляни вигравали. Продовжити свою переможну серію підопічні Сімоне Індзагі спробують в зустрічі з Фіорентиною, яка зовсім не вражає на фініші. Лаціо виграв кожен з 4-х попередніх особистих матчів у «фіалок». Чи виявляться «орли» сильнішими і зараз?

8. Сассуоло – Інтер, Італія, 38 тур

Для Сассуоло нинішній сезон в Серії «А» - найуспішніший. «Чорно-зелені» знаходяться неподалік від групи лідерів, а завдяки 3-м перемогам поспіль вони усе ще продовжують претендувати на місце в єврокубках. А от для Інтера заключний тур не матиме жодного турнірного значення. «Чорно-сині» чергують домашні перемоги з виїзними поразками і вже не зможуть піднятися вище 4-ї позиції таблиці. Чи впорається Сассуоло з немотивованим суперником?

9. Удінезе – Карпі, Італія, 38 тур

Удінезе продовжує розчаровувати. В 6-ти попередніх турах «зебри» здобули лише одну перемогу, а в 3-х останніх матчах – тільки одне очко. Однак, навіть подібні результати дозволили команді достроково зберегти прописку в Серії «А», чого не скажеш про Карпі. Зазнавши 2-х поразок поспіль, «біло-червоні» опинилися в зоні вильоту. Тож в заключному турі Карпі потрібно не лише здобувати перемогу самому, але й сподіватися на осічку Палермо. Чи врятуються «біло-червоні» від пониження в класі?

10. Емполі – Торино, Італія, 38 тур

В матчі середняків Серії «А» команди змагатимуться лише за власний престиж. Емполі не вдається перемогти впродовж 3-х турів поспіль. Натомість на власному полі «сині» виглядають достатньо боєздатним колективом, не програючи та не пропускаючи 4 матчі. На 2 очки більше за Емполі має Торино. «Бики» зовсім не вражають, програвши 3 з 4-х попередніх матчів чемпіонату. «Бордові» не можуть не лише перемогти, але й забити Емполі протягом 4-х особистих зустрічей. Чи зміниться щось у стосунках між командами?

11. К’єво – Болонья, Італія, 38 тур

Навіть не зважаючи на низку невдач на фініші, К’єво провів досить непоганий сезон. Веронці міцно закріпилися в середині таблиці і саме там і завершать чемпіонат. В останньому турі «віслюки» зустрінуться з Болоньєю. З 12-ти попередніх матчів Серії «А» «червоно-сині» виграли лише один. Але головної мети команда досягла – місце в Серії «А» на наступний рік собі гарантувала. Чого очікувати від поєдинку команд, які уже вирішили усі свої турнірні завдання?

12. Зюльте-Варегем – Гент, Бельгія, плей-офф, 8 тур

Зюльте-Варегем – безумовний аутсайдер фінальної частини чемпіонату Бельгії. «Червоно-зелені» здобули лише 2 очки в 7-ми попередніх турах і навряд чи вже зуміють піднятися вище останнього, 6-го місця таблиці. Цього разу суперником Зюльте-Варегем стане Гент. Ще кілька турів тому «буйволи» всерйоз розраховували на місце в зоні Ліги чемпіонів. Але 2 поразки поспіль значно погіршили шанси команди. Чи вдасться Генту повернутися на шлях перемог?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 неділі, 15 травня. 

Ми у Viber!