0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 530 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Мілан – Рома, Італія, 38 тур

Колись Рома та Мілан конкурували в боротьбі за «скудетто», проте часи змінилися і нині завдання клубів куди скромніші. І якщо «вовки» таки вибороли місце в топ-трійці та за певних обставин можуть завоювати навіть «срібло», то «червоно-чорні» – лише міцний середняк Серії «А». Попри очевидну різницю, для римлян останні дуелі проти міланців складаються не просто. Востаннє Рома перемагала Мілан ще в 2014-ому році. Відтоді кожен з 3-ох матчів між суперниками проходив у впертій боротьбі, однак жодного з них «вовки» так і не виграли – 2 нічиї та поразка. Як усе складеться цього разу?

2. Спортинг Хіхон – Вільяреал, Іспанія, 38 тур

Спортінг з останніх сил намагається врятуватися від вильоту, але перед заключним туром доля хіхонців не в їхніх руках. Нині «смугасті» в зоні вильоту і щоб гарантувати собі прописку в Прімері, мають зіграти краще за Хетафе, яке в паралельному матчі зустрічатиметься на виїзді з Бетісом. Якщо ж мадридці у Севільї виграють, Спортінгу не допоможе навіть перемога, але в рівні мотивації команди з Хіхона можна не сумніватись. Та чи достатньо цього, щоб подужати міцний та непоступливий Вільяреал?

3. Бетіс – Хетафе, Іспанія, 38 тур

А ось для Хетафе ситуація абсолютно протилежна. Перемога в Севільї гарантує мадридцям ще один сезон у Прімері. Однак, поєдинки на «Беніто Вільямарин», традиційно, даються «синім» не просто. Востаннє на цьому стадіоні в рамках чемпіонату Хетафе перемагав ще 9-ть років тому і відтоді не може виграти в лігві «біло-зелених» 5-ть матчів поспіль. Чи складуться зорі для гостей цього разу?

4. Майнц – Герта, Німеччина, 34 тур

Битва за путівку в Лігу Європу. Хоча ще не так давно обидві команди претендували на місце в топ-четвірці, а це – зона Ліги чемпіонів. Майнц, який гратиме вдома, виглядає фаворитом зустрічі. До того ж, Герта останнім часом, відверто, розчаровує. Востаннє в БундесЛізі берлінці вигравали ще в березні і відтоді не знають радості перемог у 6-ти матчах поспіль, 5-ть з яких були програні. Чи вдасться «старій дамі» перервати серію невдач в дуелі з «карнавальники» і таки порадувати столицю єврокубками?

5. Вольфсбург – Штутгарт, Німеччина, 34 тур

Для Штутгарта початок року видався надзвичайно вдалим, а ще в лютому переможна серія «швабів» нараховувала 5-ть матчів. Тоді здавалося, що «автозаводці» легко збережуть прописку в еліті, проте все сталося з точністю до навпаки. 8 матчів без перемог, 6-ть з яких були програні, опустили Штутгарт у зону вильоту і тепер навіть  перемога на «Фольксаген-Арені» абсолютно нічого підопічним Юргена Крамни не гарантує. На що очікувати від «швабів» у протистоянні з «вовками», які вже жодних турнірних завдань не виконують?

6. Хоффенхайм – Шальке, Німеччина, 34 тур

Ще в лютому шанси Хоффенхайма на збереження прописки в БундесЛізі видавались примарними, однак 7 перемог у 12-ти останніх турах гарантували «селянам» ще один сезон в еліті. Для господарів останній матч проти Шальке – порожня формальність, адже жоден результат глобально для них нічого не змінить. Чого не скажеш про гостей, які розраховують, як мінімум, не програти, адже навіть нічия гарантує їм путівку в Лігу Європи. Чи стане різниця в рівні мотивації вирішальним фактором у цій дуелі?

7. Вердер – Айнтрахт Франкфурт, Німеччина, 34 тур

Епічна битва за виживання. Айнтрахту, щоб зберегти прописку в БундесЛізі, достатньо не програти. Натомість, Вердер влаштує виключно перемогу. Інакше виліт, або ж у кращому випадку перехідні матчі. Господарський статус говорить на користь бременців, але з 11-ти останніх очних дуелей проти франкфуртців «музики» виграли лише одну. Чи вдасться команді Віктора Скрипника здолати незручного суперника?

8. Аугсбург – Гамбург, Німеччина, 34 тур

Ще кілька тижнів тому перспективи Аугсбурга в боротьбі за виживання видавались туманними, але 11 залікових балів у 5-ти останніх турах гарантували «фюггерам» ще один сезон у БундесЛізі. Те ж саме можна сказати і про Гамбург, який за кількістю очок має ідентичні показники. Нічия влаштує кожну зі сторін. От тільки востаннє суперники розходились миром ще 5-ть років тому і відтоді не знаходять компроміс в 9-ти очних дуелях поспіль. Чи стануть Аугсбург та Гамбург ламати списи і цього разу?

9. Сент-Етьєн – Лілль, Франція, 38 тур

Сент-Етьєн не витримав переможний темп і наступного сезону в Лізі чемпіонів точно не зіграє. Після 5-ти «вікторій» поспіль «зелені» не можуть виграти вже в 2-ох турах, а після останньої поразки від Ніцци втратили і 4-ту позицію. Повернутись туди, а заодно і завоювати квиток у Лігу Європи, команда Крістофа Галтьє може у випадку перемоги над Ліллем. Та чи погодяться з цим «доги», які з 15-ти останніх матчів чемпіонату програли лише один?

10. Генгам – Ніцца, Франція, 38 тур

Ніцца мріє про Лігу чемпіонів, та щоб мрії стали реальністю має співпасти кілька факторів. У першу чергу, «орлам» потрібно здолати  на виїзді Генгам, а це зробити не так просто як видається на перший погляд. По-друге, у паралельному матчі Монако має програти вдома Монпельє. Чи вдасться команді з Лазурового побережжя завоювати місце в топ-трійці, чи все ж Ніцца задовольниться участю в Лізі Європи?

11. Кан – Бордо, Франція, 38 тур

Поєдинок, який вже не має вже жодного турнірного значення. Обидві команди – міцні середняки Ліги 1, яким ні виліт, ні єврокубки вже давно не загрожують. У матчі першого кола Кан принизив Бордо на його полі, здобувши розгромну перемогу – 4:1. Чи здатні аквітанці на реванш?

12. Лор’ян – Газелек Аяччо, Франція, 38 тур

Поєдинок, в якому визначиться доля Газелек Аяччо. Щоб гарантувати собі ще один сезон у Лізі 1, корсиканцям потрібно здолати немотивований Лор’ян. Нібито нічого складного, але Газелек ще жодного разу в історії не перемагав «мерлузових». Чи до снаги «острів’янам» виконати завдання і таки зберегти прописку в еліті?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 14-ого травня.

Ми у Viber!