0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 529 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зоря – Дніпро, Кубок України, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Ще не так давно Зоря вважалася дуже незручним суперником для Дніпра. Але часи змінилися. В нинішньому календарному році «синьо-біло-блакитні» вже двічі перемагали луганчан, в тому числі – і в першому півфінальному матчі Кубка України. На власному полі дніпропетровці виявилися сильнішими з рахунком 1:0. Здавалося б, перевага підопічних Мирона Маркевича не така вже й велика, але надто блідо останнім часом виглядає Зоря, яка виграла тільки один матч з 6-ти попередніх. Кому вдасться пробитися до фіналу?

2. Вест Хем – Манчестер Юнайтед, Англія, 35 тур

10-матчева безпрограшна серія Вест Хема підійшла до завершення. В минулому турі «молотобійці» розгромно поступилися на власному полі Суонсі, погіршивши власні шанси на потрапляння в зону єврокубків. А от Манчестер Юнайтед підходить до вирішальних матчів сезону у відмінній формі. «Червоні» дияволи втратили лише 2 очки в 4-х останніх матчах і продовжують боротьбу зі своїми земляками з Сіті за місце в першій четвірці. Чи відсвяткують манкуніанці перемогу в Лондоні?

3. Ліверпуль – Челсі, Англія, 35 тур

Ліверпуль не найкращим чином проводить нинішній сезон у Прем’єр-лізі. Команда знаходиться в середині таблиці і може здобути путівку в єврокубки лише в разі перемоги у фіналі Ліги Європи. Позбавлений будь-якої турнірної мотивації і Челсі. «Сині» виглядають дуже нестабільно. Приміром, в 2-х останніх турах вони спочатку позбавили шансів на чемпіонство Тоттенхем, а потім – поступилися одному з аутсайдерів – Сандерленду. Чим завершиться поєдинок на «Енфілді»?

4. Данді Юнайтед – Партик Тисл, Шотландія, 37 тур

Найгіршу команду нинішнього сезону Прем’єр-ліги Данді Юнайтед ніщо уже не врятує від пониження в класі. Щоправда, «мандаринів», схоже, це не надто турбує. Так, в останньому турі вони розібралися з Івернессом. Цього разу Данді Юнайтед поміряється силами з Партик Тислом, який зовсім не проти стати переможцем нижнього плей-офф, хоча поки йде лише 3-им. Чи вдасться «мандаринам» гідно попрощатися з найвищим дивізіоном шотландського футболу?

5. Сент-Джонстон – Селтик, Шотландія, 37 тур

3 перемоги поспіль на фініші сезону дозволили Сент-Джонстону піднятися на 4-те місце турнірної таблиці. Саме тут святі й прагнутимуть закріпитися, адже піднятися ще вище шансів вже не мають. Цього разу до Перту завітає Селтик, який в минулому турі достроково уп’яте поспіль оформив звання чемпіона Шотландії. Безпрограшна серія «кельтів» складає 12 матчів чемпіонату. Чи зуміють футболісти Селтика відсвяткувати чемпіонство ще однією перемогою?

6. Росс Каунті – Мозервелл, Шотландія, 37 тур

Для Росс Каунті саме потрапляння до верхнього плей-офф – уже неабияке досягнення. Однак, під кінець сезону «олені» зовсім не вражають. В 7-ми попередніх турах вони здобули лише одну перемогу, посідаючи останнє, 6-те місце. Сходинкою вище знаходиться Мозервелл, котрий також переживає спад. «Помаранчево-бордові» програли 3 з 4-х останніх матчів. Мозервеллу впродовж 6-ти особистих пождинків поспіль не вдається перемогти Росс Каунті. Чи зміниться щось цього разу?

7. Гамільтон – Івернесс, Шотландія, 37 тур

Наприкінці чемпіонату Гамільтон розігрався. Команда виграла 3 з 4-х попередніх матчів Прем’єр-ліги, але все одно ні на що вже не претендує. Дуже непогані результати останнім часом демонструє і Івернесс. «Червоно-сині» зробили чимало, щоб перемогти у нижньому плей-офф, однак в останньому турі несподівано поступилися на власному полі аутсайдеру – Данді Юнайтед, втративши нагоду піднятися на вершину. Цікавий факт: в 4-х попередніх протистояннях між цими командами незмінно перемагали гості. Чи порушиться ця традиція?

8. Люцерн – Грассхопперс, Швейцарія, 33 тур

Зазнавши лише однієї поразки в 9-ти попередніх зустрічах Суперліги, Люцерн отримав можливість всерйоз поборотися за одну з путівок в Лігу Європи. Але для цього команді не можна збавляти обертів, адже від жаданого 4-го місця її відділяє 3 очки. Що стосується Грассхопперса, то «коники» продовжують утримувати 3-тю позицію. Не так давно «біло-сині» пережили справжній спад, але з усіма проблемами їм вдалося успішно впоратися. Чого очікувати від зустрічі клубів з амбіціями?

9. Рід – Аустрія (Відень), Австрія, 35 тур

Для Ріда нинішній сезон нічим не відрізняється від кількох попередніх. Як і раніше, команда перебуває в середині таблиці, де і завершить чемпіонат. Не допомогли «зелено-чорно-білим» піднятися вище навіть 7 очок, здобутих в 3-х попередніх турах. Значно вищими є прагнення віденської Аустрії, яка повертається в когорту лідерів австрійського футболу. «Фіалкам» слід здобути тільки одне очко в 2-х останніх турах, щоб гарантувати собі місце в Лізі Європи. Чи вдасться Ріду нав’язати боротьбу віденцям?

10. Вольфсбергер – Адміра-Ваккер, Австрія, 35 тур

Матч середняків чемпіонату Австрії. Вольфсбергер, який провалив першу частину чемпіонату, нині виглядає досить боєздатним клубом. В 13-ти останніх турах «біло-чорні» зазнали лише однієї поразки і не ведуть боротьбу за високі місця лише тому, що надто багато втратили раніше. На 4 пункти більше за Вольфсбергер має його нинішній суперник – Адміра-Ваккер. Футболісти з Медлінга чергують успішні домашні поєдинки з виїзними поразками. Чи зуміють «червоні» розраховувати на очки у Вольфсбергу?

11. Урал – Спартак (Москва), Росія, 28 тур

Урал, який ще на початку року виглядав дуже переконливо, нині переживає важкі часи. «Помаранчево-чорним» не вдається виграти впродовж 5-ти матчів поспіль, що, втім, не заважає їм міцно триматися в середині турнірної таблиці. Лише за максимальним результатом вирушає до Єкатеринбургу московський Спартак. Навіть після 2-х попереог поспіль «червоно-білі» продовжують знаходитися поза зоною єврокубків. Чи здолають москвичі проблемний Урал?

12. Динамо (Москва) – Ростов, Росія, 28 тур

Падіння московського Динамо триває. «Біло-блакитні» здобули тільки одне очко в 6-ти попередніх турах. Якщо найближчим часом нічого не зміниться, підопічні Андрія Кобелєва ризикують опинитися в зоні перехідних матчів між дивізіонами. Цього разу в гості до «динамівці» завітає один з лідерів чемпіонату – Ростов. Ще кілька турів тому «жовто-сині» очолювали турнірну таблицю і зараз роблять усе, щоб повернутися на вершину. Чи здобуде Ростов максимальний результат у Москві?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 10 травня.

Ми у Viber!