0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 528 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Карпати – Шахтар, Україна, 25 тур

Крапати не надто успішно виступають у весняній частині нинішнього сезону. У 8-ми матчах вони здобули лише одну перемогу. Однак, набраних раніше очок львів’янам вистачає, щоб знаходитися в середині таблиці. Цього разу суперником «зелено-білих» стане Шахтар, для якого «Арена Львів» за останній час також стала рідною. Серед тижня «гірники» припинили свої виступи в єврокубках, поступившись в півфіналі Ліги Європи Севільї. Чи зуміють «помаранчево-чорні» належним чином налаштуватися на Карпати?

2. Манчестер Сіті – Арсенал, Англія, 37 тур

Вилетівши з Ліги чемпіонів, Манчестер Сіті тепер усі свої зусилля зосередить на тому, щоб успішно завершити сезон в Прем’єр-лізі. Тут «містяни» поки ще не гарантували собі місця в першій четвірці, хоча й близькі до цього На 3 очки манкуніанців випереджає Арсенал, який останнім часом надто часто грає унічию. Манчестер Сіті не може перемогти «канонірів» впродовж 5-ти особистих матчів різних турнірів. Чи виявляться «містяни» сильнішими цього разу?

3. Гент – Брюгге, Бельгія, плей-офф, 7 тур

Поки усе ще діючий чемпіон Бельгії Гент не відзначається особливою стабільністю у плей-офф Жюпіле Ліги. Поступившись в минулому турі на виїзді Андерлехту, «буйволи» різко погіршили свої шанси повторити успіх минулого сезону. Тепер Генту протистоятиме не менш серйозний суперник – Брюгге. Завдяки 2-м перемогами поспіль, «чорно-сині» вийшли в одноосібні лідери чемпіонату. Щоб закріпитися на вершині, команді не можна збавляти обертів. Чи вдасться Генту створити проблеми підопічним Мішеля Прюдомма?

4. Торино – Наполі, Італія, 37 тур

Торино – типовий середняк Серії «А», який вже не перший сезон не хапає зірок з неба, але й не веде боротьбу і за високі турнірні місця. Після кількох невдало проведених матчів, у минулому турі «бики» знову повернулися на шлях перемог, розгромивши в гостях Удінезе. Але наступний суперник туринців – значно серйозніший. Наполі знаходиться на 2-му місці, де й прагне завершити нинішній чемпіонат. От тільки на виїзді «партенопеї» не вражають, програвши 3 попередні гостьові зустрічі. Чи обіграють неаполітанці «биків»?

5. Сампдорія – Дженоа, Італія, 37 тур

Виглядаючи дуже нестабільно наприкінці сезону, Сампдорії все ж таки вдається триматися на безпечній відстані від зони вильоту. Вже в цьому турі команда може гарантувати собі збереження прописки в Серії «А», якщо здолає на власному полі земляків з Дженоа. «Грифони», у свою чергу, продовжують здавати власні позиції. Вони програли 3 з 4-х попередніх матчів чемпіонату і тепер випереджають Сампдорію всього на 3 очки. Чим завершиться чергове генуезьке дербі?

6. Карпі – Лаціо, Італія, 37 тур

Для Карпі 2 заключні матчі сезону виявляться вирішальними. Нині дебютанту Серії «А» поки ще вдається утримуватися поза межами зону вильоту, але команда ризикує туди потрапити, якщо не переможе Лаціо в наступній грі. Римляни ж вже давно ні на що не претендують. Втім, завчасно припиняти боротьбу в чемпіонаті «біло-блакитні» не збираються. Приміром, в останньому турі вони здолали Інтер, що знаходиться в групі лідерів. Чи під силу Карпі обіграти непоступливих «орлів»?

7. Аталанта – Удінезе, Італія, 37 тур

3-матчева безпрограшна серія Аталанти підійшла до завершення. В минулому турі бергамці поступилися в гостях Наполі, хоч і виглядали проти грізного суперника достатньо пристойно. Пониження в класі «чорно-синім» вже не загрожує, чого не скажеш про Удінезе. Програвши 2 попередні поєдинки, «зебри» опинилися на відстані всього в 3 очки від зони вильоту, тож не можуть почуватися спокійно в жодному разі. Чим завершиться для удінців їх візит до Бергамо?

8. Утрехт – АЗ Алкмаар, Нідерланди, 34 тур

Утрехт серйозно пригальмував, здобувши лише одну перемогу в 3-х останніх матчах. В заключному турі регулярного чемпіонату «червоно-білі» прийматимуть АЗ Алкмаар. «Сирні фермери», на відміну від свого суперника, виглядають дуже переконливо. Вони виграли 3 попередні матчі і не збираються на цьому зупинятися. Щоб здобути пряму путівку до Ліги Європи, АЗ Алкмаару вистачить і нічийного результату. Чого очікувати від цього протистояння?

9. Твенте – Вітесс, Нідерланди, 34 тур

Найкращі часи Твенте лишилися позаду. Нині команда перетворилася на звичайного середняка Ередивізі, який ні на що не претендує. На фініші чемпіонату «тюккерс» виступають дуже нестабільно, вигравши тільки один матч з 4-х попередніх. Не може похвалитися успішними результатами і Вітесс. Здобувши усього 2 очки в 5-ти останніх турах, арнемці перетворили власні шанси зачепитися за зону плей-офф Ліги Європи на примарні. Чи перерветься смуга невдач Вітесса у Енсхеді?

10. Гронінген – Хераклес, Нідерланди, 34 тур

Гронінген неначе підмінили. Команда, яка на початку весни програвала один матч за іншим, в останніх 5-ти турах втратила усього 2 очки, стрімко увірвавшись до зони плей-офф Ліги Європи. Щоб у ній закріпитися, «зелено-білій армії» потрібно в заключному турі перемагати Хераклес. Але футболісти з Алмео – також не подарунок. Їхня безпрограшна серія в чемпіонаті нараховує вже 7 матчів. Щоправда, 3 свої попередні поєдинки «чорно-білі» завершили унічию. Чи визначать суперники сильнішого цього разу?

11. Ден Хааг – Херенвен, Нідерланди, 34 тур

Ден Хааг провів черговий невиразний сезон, впродовж якого жодного разу так і не зумів виграти більше одного матчу поспіль. Усього на одне очко від футболістів з Гааги відстає такий же проблемний Херенвен. «Суперфрізи» спромоглися здобути лише одне очко в 3-х попередніх турах, програвши 2 останні свої поєдинки. В першому колі нинішнього чемпіонату Ден Хааг познущався над Херенвеном в гостях – 4:0. Чи вдасться «суперфрізам» реваншуватися за ту невдачу?

12. Камбуур – Ексельсіор, Нідерланди, 34 тур

Незалежно від результату матчу заключного туру, вже зараз відомо, що Камбуур посяде останнє місце в турнірній таблиці чемпіонату, втративши місце в найвищому дивізіоні нідерландського футболу. В заключному матчі серед еліти «жовто-сині» прийматимуть Ексельсіор, який веде боротьбу за те, щоб уникнути перспективи грати плей-офф за право збереження місця в Ередивізі. Чи зуміють «червоно-чорні» обіграти головного аутсайдера та врятуватися від пониження в класі?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.25 неділі, 8 травня. 

Ми у Viber!