0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 527 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Зоря – Ворскла, Україна, 25 тур

Після безвиграшної серії тривалістю в 4 матчі різних турнірів, Зорі вдалося повернутися на шлях перемог. В гостях «чорно-білі» розгромили Говерлу, не відчувши жодного опору з боку опонента. Звісно, Дніпро луганчанам вже не наздогнати, але й свою нинішню 4-ту сходинку вони навряд чи віддадуть. Гарантувала собі путівку в єврокубки на наступний сезон і Ворскла. Полтавчани набрали непогану ходу, програвши лише один матч чемпіонату з 7-ми попередніх. Чи зуміє Зоря пригальмувати підопічних Василя Сачка?

2. Болонья – Мілан, Італія, 37 тур

Здобувши 4 очки в 2-х попередніх турах Болонья практично гарантувала збереження прописки в Серії «А» на наступний сезон. В останньому для себе домашньому матчі чемпіонату «червоно-сині» прийматимуть нестабільний Мілан. Команда Крістіана Броккі просто жахливо виглядає на фініші турнірної дистанції. В 9-ти попередніх поєдинках Серії «А» Мілан додав до свого активу лише одну перемогу, майже втративши шанси на потрапляння в зону єврокубків. Чи під силу Болоньї засмутити проблемних «червоно-чорних»?

3. Сандерленд – Челсі, Англія, 37 тур

Не зважаючи на те, що Сандерленд не програє впродовж 3-х турів поспіль, після гостьової нічиєї проти Сток Сіті команда знову опинилася в зоні вильоту. Від рятівної 17-ї сходинки «чорних котів» відділяє усього одне очко, однак, далеко не все тепер залежатиме від самих підопічних Сема Аллардайса. А от Челсі турнірне становище вже зовсім не хвилює. Лондонці, які здобули 4 очки в 2-х останніх матчах, перебувають в середині таблиці і подумки знаходяться у відпустці. Чи вдасться Сандерленду здолати немотивованого суперника?

4. Крістал Пелас – Сток Сіті, Англія, 37 тур

Крістал Пелас завчасно вирішив питання збереження прописки в Прем’єр-лізі на наступний сезон, тож нині може заспокоїтися. Головну ставку «орли» зробили на успішний виступ в Кубку Англії, де вони дійшли до фіналу. В чемпіонаті ж команда не може виграти вже 4 матчі поспіль. Аж ніяк не краще нині виглядає і Сток Сіті. У 5-ти попередніх турах «гончари» взяли лише 2 очки, хоча й продовжують знаходитися в середині таблиці. Чим завершиться візит Сток Сіті до південного Лондона?

5. Борнмут – Вест Бромвіч, Англія, 37 тур

Дізнавшись, що залишається в Прем’єр-лізі, Борнмут припинив боротьбу в нинішньому сезоні. В попередніх 6-ти турах «вишні» зазнали 5-ти поразок, зовсім втративши турнірну мотивацію. У схожій ситуації перебуває і Вест Бромвіч. «Дрозди» мають таку ж кількість очок, як і Борнмут, теж переживаючи відвертий спад. В 7-ми останніх матчах команда Тоні Пьюліса здобула тільки 2 очки, виглядаючи зовсім кепсько. Який результат принесе цей напівтовариський поєдинок?

6. Борусія (Менхенгладбах) – Байер, Німеччина, 33 тур

Менхгладбахська Борусія докладає усіх зусиль, щоб зачепитися за місце в зоні Ліги чемпіонів. Поки «жеребцям» вдається утримуватися на 4-ій сходинці таблиці, але конкурентів у «чорно-біло-зелених» багато, та й самі вони виглядають не надто стабільно. А от Байер путівку до головного єврокубка собі вже гарантував. Під кінець сезону «фармацевти» набрали фантастичну форму, вигравши 7 матчів поспіль. Чи продовжиться переможна хода леверкузенців у Менхенгладбасі?

7. Гамбург – Вольфсбург, Німеччина, 33 тур

Впродовж усього чемпіонату Гамбург утримується в середині турнірної таблиці. Саме там «динозаври», швидше за все, і фінішують. В останніх турах команда виглядає непогано, здобувши 4 очки в 2-х попередніх матчах. У той же час Вольфсбург – не впізнати. Певний час «вовки» ще намагалися боротися за місце в зоні єврокубків, але набравши лише 2 очки в 7-ми попередніх турах – остаточно перетворилися на середняка. Гамбургу не вдається перемогти Вольфсбург в 9-ти особистих матчах поспіль. Як буде цього разу?

8. Кельн – Вердер, Німеччина, 33 тур

Під кінець чемпіонату Кельну таки вдалося знайти свою гру. 7 очок, здобутих у 3-х попередніх турах – тому яскраве підтвердження. Цього разу «козлам», які вже не вирішують жодних турнірних завдань, протистоятиме Вердер. Бременцям перемога в цій грі потрібна, як повітря. Підопічні Віктора Скрипника ведуть виснажливу боротьбу за виживання і, тиждень тому, зуміли залишити зону перехідних матчів. На що розраховувати Вердеру у Кельні?

9. Штутгарт – Майнц, Німеччина, 33 тур

Зазнавши 4-х поразок поспіль, Штутгарт опустився в зону вильоту, вибратися з якої тепер буде дуже важко. «Швабам» потрібно перемагати в 2-х останніх турах, але проблема в тому, що востаннє завершували матч на власну користь «автозаводці» ще 2 місяці тому. Не вражає наприкінці чемпіонату і Майнц. Команда здобула тільки 2 очки в 4-х останніх турах, перетворивши власні шанси на місце в Лізі Європи на примарні. Чи вдасться Штутгарту перервати тривалу смугу невдач?

10. Ганновер – Хоффенхайм, Німеччина, 33 тур

Ганновер – найслабша команда першої Бундесліги. «Дев’яносто шості» вже давно втратили навіть теоретичні шанси уникнути пониження в класі, безнадійно посідаючи останнє місце таблиці. От тільки останнім часом Ганновер регулярно набирає очки, програвши лише один матч з 4-х попередніх. У той же час Хоффенхайму перемога нині дуже потрібна, адже команда знаходиться в небезпечній близькості від зони вильоту. 5 останніх матчів між цими командами незмінно завершувалися на користь Хоффенхайма. Чи обіграють «синьо-білі» знову зручного суперника?

11. Монпельє – Ренн, Франція, 37 тур

Завдяки 3-м перемогам, Монпельє не лише відірвався на безпечну відстань від зони вильоту, але й закріпився в середині турнірної таблиці. Тож в 2-х останніх турах «паладіни» можуть грати у власне задоволення, не особливо хвилюючись за результат. У значно гіршій формі перебуває нині Ренн. «Червоно-чорні» здобули тільки одне очко в 4-х попередніх матчах, тож про місце в єврокубках, швидше за все, можуть вже забути. Чи до снаги Монпельє виграти 4-ий матч поспіль?

12. Бастія – Анжер, Франція, 37 тур

Бастія проводить один з найгірших своїх відрізків у нинішньому сезоні. Корсиканців серйозно лихоманить, про що свідчить лише одна перемога команди в 9-ти попередніх матчах. А от Анжер може бути цілком задоволений власними виступами в нинішньому чемпіонаті. Тривалий час дебютант Ліги 1 знаходився навіть в групі лідерів, але й місце в середині турнірної таблиці, яке він нині посідає – хороше досягнення для підопічних Стефана Мулена. Хто виявиться сильнішим у цій грі?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.25 суботи, 7 травня. 

Ми у Viber!