0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 526 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Баварія – Атлетико Мадрид, Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, матч-відповідь

У першому матчі на «Вісенте Кальдерон» Атлетико здобув мінімальну перемогу – 1:0, а Дієго Сімеоне назвав гру своїх підопічних близькою до ідеальною. На щось подібне наставник «матрацників» розраховує і в Мюнхені. Мадридці, швидше за все, гратимуть з яскравим акцентом на оборону, зробивши головну ставку на контратаки. Чи вдасться Баварії зламати найнадійніший захист Європи і таки переломити хід протистояння?

2. Реал Мадрид – Манчестер Сіті, Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, матч-відповідь

Перший матч Реалу та Манчестер Сіті  на «Етіхад», відверто, розчарував. Команди, які, традиційно, діють в гостроатакуючому стилі, грали надто обережно, тож усе закінчилось невиразною нульовою нічиєю. Такий результат у тій, чи іншій мірі влаштував обидві сторони. «Вершкові» тепер матимуть фактор переваги власного поля і спробують дотиснути опонента, а ось «містян» на «Сантьяго Бернабеу» влаштує будь-яка результативна нічия. На що поставити в цій дуелі?

3. Севілья – Шахтар, Ліга Європи, 1/2 фіналу, матч-відповідь

У Львові Шахтар провів два абсолютно різних тайми. Якщо в першій половині зустрічі «гірники», попри ранній пропущений м’яч, фактично, не випускали Севілью з її половини поля і забили два прекрасних м’ячі, то після перерви цілковитою перевагою володіли вже андалусці, які, врешті-решт, рахунок зрівняли – 2:2. Такий результат перетворює команду Унаї Емері на безсумнівного фаворита протистояння, а ось донеччанам тепер потрібно діяти в максимально агресивному стилі і вже з перших хвилин йти вперед та забивати. Чи впораються підопічні Мірчі Луческу із цим завданням, чи все ж Севілья доведе справу до кінця і втретє поспіль зіграє у фіналі Ліги Європи?

4. Ліверпуль – Вільяреал, Ліга Європи, 1/2 фіналу, матч-відповідь

На «Ель Мадригал» суперники створили мінімум моментів і все йшло до нульової нічиєї, яка виглядала цілком закономірним підсумком зустрічі, але вже в доданий арбітром час Вільяреал провів убивчу контратаку, відсвяткувавши мінімальну перемогу – 1:0. Поразка не залишає Ліверпулю іншого вибору, окрім як створювати на рідному «Анфілді» черговий «камбек». Утім, «жовта субмарина» вміє тримати удар, а за ефективністю гри в обороні може дати фору будь-якому європейському гранду. Чи по зубам мерсисайдцям такий суперник?

5. Ростов – Локомотив, Росія, 27 тур

Поєдинок, результат якого може мати вирішальне значення в боротьбі за чемпіонство в Росії. Обом командам, щоб розраховувати на титул, потрібно лише перемагати. «Вікторія» дозволить Ростову повернути лідерство в чемпіонській гонці, а ось Локомотив, якщо виграє, впритул підбереться до групи лідерів. Господарський статус говорить на користь «синьо-жовтих», які в нинішньому сезоні не програли в рідних стінах ще жодного поєдинку – 9-ть перемог і 4-ри нічиї. Чи до снаги «залізничникам» завдати ростовцям першої домашньої поразки?

6. Крилья Советов – Уфа, Росія, 27 тур

На фініші сезону Крилья Советов взялися за голову, а безпрограшна серія команди триває вже 4-ри матчі, 2 з яких були виграні. Завдяки останнім успіхам самарці дещо відірвалися від зони вильоту, але зупинятися їм протипоказано. У домашній зустрічі проти Уфи «крила» спробують розжитись повноцінними 3 очками, та чи погодяться з цим гості, які прагнуть будь-що залишити зону перехідних матчів?

7. Ред Стар – Діжон, Франція, Ліга 2, 37 тур

Безкомпромісна серія Ред Стара триває. Востаннє внічию «червоні зірки» грали ще на початку січня і відтоді не розписують мирові в 10-ти турах поспіль – 5-ть перемог і стільки ж поразок. Натомість, у 2-ох з 3-ох останніх очних дуелей між Ред Старом і Діжоном була зафіксована нічия. Чи варто очкувати на мирову і цього разу?

8. Осер – Гавр, Франція, Ліга 2, 37 тур

Останні 4-ри роки протистояння Осера та Гавра відбуваються за одним сценарієм – перемагає та команда, яка грає вдома. Саме так було в 7-ми останніх очних дуелях між суперниками. Чи продовжиться тенденція цього разу?

9. Бурж-Перрона – Ланс, Франція, Ліга 2, 37 тур

Бурж-Перрона, гарантувавши собі збереження прописки в Лізі 2, втратив форму. Команда не може перемогти вже 4-ри матчі поспіль, 3 з яких були програні. Не легко, вочевидь, Буржу доведеться і в зустрічі проти Ланса, який нині перебуває в достатньо бойових кондиціях. Чи вдасться господарям перервати безвиграшну серію в протистоянні з «кроваво-золотистими»?

10. Аяччо – Сошо, Франція, Ліга 2, 37 тур

На фініші сезону Сошо залихоманило. Після 2-ох поразок поспіль «автомобілісти» скотились у зону вильоту, але шанси на порятунок ще є. На Корсиці Сошо гратиме виключно на перемогу, проте місцеве Аяччо в рідних стінах програє не часто – лише 3 поразки у 18-ти матчах. Чи вдасться гостям подужати впертих корсиканців?

11. Ньор – Кретель, Франція, Ліга 2, 37 тур

Майже увесь сезон Ньор клеїв дурня, але коли виліт здавався вже невідворотним, взявся за голову. Команда не програє вже 3 матчі поспіль, 2 з яких були виграні. Завдяки останнім успіхам Ньор відірвався від зони вильоту і ще одна перемога майже на 100% гарантує збереження прописки. Щоправда, Кретель без бою не здасться, адже у випадку поразки розпорощається з Лігою 2. Хто вийде переможцем з битви за виживання?

12. ФК Париж – Валансьєн, Франція, Ліга 2, 37 тур

У 5-ти останніх турах ФК Париж здобув більше перемог, ніж за весь попередній відрізок сезону, але від вильоту столичний клуб уже ніщо не врятує. Єдине, що залишається зробити парижанам, так це гідно попрощатися з Лігою 2 і подякувати вболівальникам за підтримку. Та що скаже на це Валансьєн, який з останніх сил намагається врятуватися від вильоту?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 середи, 3 травня.

Ми у Viber!