0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 525 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Шахтар – Динамо (Київ), Україна, 24 тур

За інших обставин це протистояння могло би стати центральним не лише в 2-му колі, але й в усьому чемпіонату. Але київське Динамо достроково оформило титул чемпіона України, перетворивши матч між «гірниками» та «біло-синіми» у Львові в напівтовариський. Щоправда, навіть за таких умов двобій Донецька та Києва матиме принциповий характер. Підопічні Сергія Реброва розгромно поступилися «помаранчево-чорним» на власному полі в першому колі. Чи зуміють вони взяти реванш за ту невдачу?

2. Манчестер Юнайтед – Лестер, Англія, 36 тур

Навіть 4 перемоги в 5-ти попередніх матчах чемпіонату не дозволили поки Манчестер Юнайтеду піднятися в зону Ліги чемпіонів. Але «червоні дияволи» не полишають надій наздогнати когось із першого квартету. Наступним суперником підопічних Луї ван Гала стане Лестер, який вже в нинішньому турі зможе оформити перший у своїй історії чемпіонський титул. Для цього «лисам» потрібно перемогти на «Олд Траффорд». Чи впорається з цим непростим завданням команда Клаудіо Раньєрі?

3. Саутгемптон – Манчестер Сіті, Англія, 36 тур

Саутгемптон не надто стабільно провів нинішній сезон, хоча поки усе ще зберігає шанси здобути путівку в єврокубки. Останнім часом «святі» виглядають зовсім непогано, зазнавши лише однієї поразки в 7-ми попередніх матчах. Значно переконливіші результати демонструє Манчестер Сіті. Безпрограшна серія «містян» складає 5 поєдинків чемпіонату, що дозволяє команді знаходитися в першій 3-ці, де вона й прагне закріпитися. Наскільки вдалим виявиться візит манкуніанців до Саутгемптона?

4. Челсі – Тоттенхем, Англія, 36 тур

Після 2-х поразок поспіль, Челсі повернувся на шлях перемог. В минулому турі «сині» на виїзді розгромили Борнмут. Підопічні Гуса Хіддінка вже не зможуть піднятися вище середини турнірної таблиці, тож нинішній сезон просто дограють. Значно більше очки нині потрібні Тоттенхему. «Шпори» до останнього ведуть боротьбу за чемпіонство з Лестером, хоча й добре розуміють, що на фініші далеко не все залежить від них самих. Чим завершиться лондонське дербі?

5. Лаціо – Інтер, Італія, 36 тур

Наприкінці сезону Лаціо зовсім не вражає. Не набравши жодного очка в 2-х попередніх турах, «орли» перетворили власні шанси здобути путівку в єврокубки на примарні. Інша річ –Інтер. Міланці набрали непогану ходу, вигравши 3 з 4-х останніх матчів Серії «А». От тільки знайшли свою гру «чорно-сині» надто пізно, тож, швидше за все, на місце в Лізі чемпіонів розраховувати не зможуть, так і залишившись на 4-ій сходинці таблиці. Чи перерве Лаціо власну смугу невдач в поєдинку з серйозним суперником?

6. Емполі – Болонья, Італія, 36 тур

Серйозна криза, яка переслідувала Емполі ще не так давно, лишилася позаду. Наразі команда чергує домашні перемоги з виїзними поразками, чого виявляється цілком достатньо, щоб знаходитися на безпечній відстані від зони вильоту. Усього на 2 очки менше за «синіх» має Болонья. «Червоно-сині» лише в минулому турі зуміли перервати власну 9-матчеву безвиграшну серію, коли на своєму полі розібралися з Дженоа. Чи зуміє Емполі здобути 3-тю поспіль домашню перемогу?

7. Палермо – Сампдорія, Італія, 36 тур

Жахлива 13-матчева безвиграшна серія Палермо підійшла до завершення. В минулому турі «рожево-чорні» здолали в гостях Фрозіноне, після чого в них одразу ж з’явилися шанси залишити зону вильоту. Від рятівного 17-го місця команду відділяє лише 3 очки. Значно спокійніше може почувати себе Сампдорія. Генуезцям вистачить всього кількох пунктів у останніх 3-х турах, щоб офіційно гарантувати собі прописку в еліті на наступний сезон. Чи вдасться Палермо здобути таку потрібну перемогу?

8. Еспаньол – Севілья, Іспанія, 36 тур

Падіння Еспаньола триває. В 5-ти попередніх турах «папуги» додали до свого активу всього 2 очки, опинившись на відстані лише в 5 пунктів від зони вильоту. Тож фініш сезону буде для каталонців непростим. Для початку, на власному полі Еспаньол прийматиме Севілью. «Норвіонці» настільки захопилися боротьбою в Лізі Європи, що опинилися поза зоною єврокубків у турнірній таблиці Прімери. Севілья перемагала Еспаньол в 7-ми з 8-ми попередніх особистих матчів усіх турнірів. Як буде цього разу?

9. Валенсія – Вільярреал, Іспанія, 36 тур

В останніх турах Валенсії, яку лихоманило впродовж тривалого часу, нарешті вдалося знайти свою гру. В 4-х попередніх матчах «кажани» втратили лише 2 очки. От тільки вище середини таблиці левантійцям вже не піднятися – надто багато було втрачено раніше. Зовсім інша ситуація у Вільярреала. «Жовта субмарина» все ще продовжує утримуватися в зоні Ліги чемпіонів, але всього одне очко, яке команда здобула в 3-х останніх матчах Прімери – насторожує її прихильників. Хто виявиться сильнішим на «Местальї»?

10. Анжер – Марсель, Франція, 36 тур

Анжеру вдалося цілком подолати власну кризу, яка тривала кілька місяців на початку року. Нині команда знову знаходиться в повному порядку, видавши серію з 5-ти матчів без поразок та закріпившись в середині таблиці. А от Марселю не позаздриш. Ще не так давно один з грандів французького футболу не може перемогти впродовж 11-ти поєдинків Ліги 1. «Провансальці» опинилися на відстані всього в 5 очок від зони вильоту, хоча пониження в класі їм навряд чи загрожує. Чи повернеться Марсель на шлях перемог в Анжері?

11. Вердер – Штутгарт, Німеччина, 32 тур

Матч борців за виживання в першій Бундеслізі. Гірше турнірне становище поки у Вердера. Підопічні Віктора Скрипника програли 3 з 4-х попередніх поєдинків чемпіонату, внаслідок чого продовжують знаходитися на 16-му місці – в зоні перехідних матчів між дивізіонами. На одну сходинку вище знаходиться Штутгарт, який випереджає бременців на 2 очки. «Шваби» переживають не меншу кризу, ніж їх суперник, здобувши лише 2 пункти в 6-ти останніх турах. Чи зуміє Вердер перемогти Штутгарт, заразом випередивши його в таблиці?

12. ЦСКА (Москва) – Зеніт, Кубок Росії, фінал (Казань)

Московський ЦСКА та пітерський Зеніт, які змагаються між собою також і за звання чемпіона, цього разу зійдуться в фінальному двобої за титул володаря Кубка Росії. Краще на фініші сезону виглядають «армійці». «Червоно-сині» виграли 4 з 5-ти попередніх матчів усіх турнірів, ще раз зігравши унічию. А от футболісти з Санкт-Петербурга особливою стабільністю не відзначаються. З іншого боку, ЦСКА не вдається перемогти Зеніт впродовж 4-х особистих зустрічей. Кому дістанеться почесний трофей?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 1 травня.

Ми у Viber!