0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 524 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Реал Сосьєдад – Реал Мадрид, Іспанія, 36 тур

Ще два місяці тому здавалося, що Реал остаточно випав з чемпіонської гонки, але осічки Барселони і 9-матчева переможна серія самих «вершкових» закрутили інтригу в боротьбі за титул до максимуму. Тепер на команду Зінедіна Зідана очікує вояж  до Сан-Себастьяна, де грати завжди не просто. Нещодавно Сосьєдад у рідних стінах завдав поразки Барселоні, а тепер збирається зіпсувати настрій і гостям зі столиці. Чи вдасться баскам перервати переможну ходу мадридців?

2. Гранада – Лас-Пальмас, Іспанія, 36 тур

Під кінець сезону Лас-Пальмас набрав вражаючий темп. Канарці, здобувши 7 перемог у 10-ти останніх турах, гарантували собі збереження прописки в еліті і тепер у матчах, що залишились, можуть грати у власне задоволення. Чого не скажеш про Гранаду, яка перебуває за крок від зони вильоту. У домашній зустрічі проти «острів’ян» андалусці розраховують виключно на 3 очки, та чи погодяться з цим гості?

3. К’єво – Фіорентина, Італія, 36 тур

К’єво в нинішньому сезоні по праву заслужив звання міцного середняка Серії «А», але в матчах з Фіорентиною веронцям катастрофічно не щастить. «Літаючі віслюки» програли команді з Флоренції 7 останніх очних дуелей і більшість з цих поразок були з різницею в 2 м’ячі, або ж більше. Чи вдасться К’єво перервати жахливу тенденцію в протистояннях з «фіалками»?

4. Удінезе – Торино, Італія, 36 тур

Торино знову залихоманило. Після 3-ох перемог поспіль «бики» програли 2 останні матчі. Щоправда, дозволити собі таке «гранатові» можуть, адже збереження прописки в еліті вже гарантоване. А ось Удінезе похвалитись таким досягненням поки що не може. Втім, у випадку «вікторії» в протистоянні з немотивованими туринцями виліт фріульцям уже точно не загрожуватиме. Чи вдасться «зебрам» набрати 3 очки в дуелі з командою Джамп’єро Вентури?

5. Лор’ян – Лілль, Франція, 36 тур

В останні роки протистояння Лор’яна та Лілля мають одну цікаву закономірність. У 6-ти із 7-ми останніх очних дуелей між суперниками незмінно перемагала та команда, яка грала вдома. Чи збережеться тенденція цього разу?

6. Реймс – Монпельє, Франція, 36 тур

Реймс грається з вогнем. У 5-ти останніх турах «червоно-білі» зазнали 4-ох поразок і у випаду ще однієї невдачі можуть опинитися в зоні вильоту. І такий сценарій виглядає достатньо ймовірним, адже з 6-ти останніх матчів проти Монпельє Реймс виграв лише один при 4-ох поразках та одній нічиїй. Як усе складеться цього разу?

7. Вест Бромвіч – Вест Хем, Англія, 36 тур

Вест Хем демонструє вражаючу форму та скорострільність, а безпрограшна серія команди в АПЛ нараховує вже 9-ть матчів. Щоправда, виграти з них вдалося лише 4-ри при 5-ти нічиїх. У виїзній зустрічі проти Вест Бромвіча «молотобійці», які все ще претендують на єврокубки,  спробують взяти повноцінні 3 очки, але недооцінювати Вест Бромвіч не варто. Команда Тоні П’юлісса славиться впертим характером і є однією з небагатьох, яка змогла відібрати очки, та ще й на виїзді, в двох лідерів чемпіонату – Лестера та Тоттенхема. Чи вдасться лондонцям подужати такого опонента?

8. Сток Сіті – Сандерленд, Англія, 36 тур

Сток, гарантувавши собі збереження прописки в АПЛ, припинив грати. Команда Марка Х’юза програла 3 останні матчі, пропустивши в кожному з них по 4 м’ячі. Реабілітуватись за останні фіаско «гончарі» спробують у протистоянні із Сандерлендом, але мотивація гостей виглядає куди вищою. «Чорні коти» ведуть боротьбу за виживання і на «Британії» віддадуть всі сили заради перемогу. На що поставити в цій дуелі?

9. Ньюкасл – Крістал Пелас, Англія, 36 тур

Крістал Пелас, схоже, головну ставку на сезон зробив на Кубок Англії, де нещодавно відсвяткував вихід у фінал турніру. А ось в АПЛ справи «орлів» останнім часом йдуть не кращим чином, хоча і пониження в класі їм уже також не загрожує. Абсолютно протилежна ситуація у Ньюкасла, який застряг у зоні вильоту і в зустрічі з «кришталевими» спробує здобути перемогу. Та чи вдасться «сорокам» подужати немотивованого суперника?

10. Шеффілд Уенсдей – Кардифф, Англія, Чемпіоншип, 45 тур

Битва за останню путівку в плей-офф. Шеффілд Уенсдей, щоб фінішувати у ТОП-6, достатньо не програти, а ось Кардифф влаштує виключно перемога. Завдання не з легких, адже в 5-ти останніх турах валлійці здобули лише одну перемогу. Натомість, «сови» набрали прекрасний темп і лише одна поразка в 9-ти останніх матчах Чемпіоншипу – найкраще тому підтвердження. Хто із суперників радітиме після фінального свистка?

11. Роттерхем – Блекберн, Англія, Чемпіоншип, 45 тур

Протистояння сусідів по нижній частині турнірної таблиці. Щоправда, всі негаразди і для Роттерхема, і для Блекберна вже в минулому, адже і одні, і інші завчасно гарантували собі збереження прописки в Чемпіоншипі. У матчі першого кола «бродяги» здобули мінімальну перемогу – 1:0. Чи здатні «мельники» на реванш уже на власному полі?

12. Бристоль Сіті – Хаддерсфілд, Англія, Чемпіоншип, 45 тур

На фініші сезону Брістоль Сіті набрав хороший хід і, якби не провальна осінь, цілком міг би претендувати на звання міцного середняка, або ж навіть поборотись за місце в ТОП-6. У хорошій формі перебуває і Хаддерсфілд, який не програє в Чемпіоншипі вже 4-ри тури поспіль. Щоправда, виграти за цей час «тер’єрам» вдалося лише один матч при 3-ох нічиїх. Чим усе завершиться цього разу?

Зробити свої ставки Ви можете до 16.55 суботи, 30-ого квітня.

Ми у Viber!