0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 523 тиражу

До Вашої уваги анонс 523 тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Манчестер Сіті – Реал (Мадрид), Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, перший матч

Вперше у своїй історії пробившись до півфіналу Ліги чемпіонів, Манчестер Сіті не збирається на цьому зупинятися. Наступний суперник «містян» - грізний мадридський Реал. Саме «вершкових» усі називають фаворитами цього протистояння. Підопічні Зінедіна Зідана не лише мають більший досвід виступів на подібному рівні, але й знаходяться у відмінній формі – вони виграли 11 з 12-ти попередніх матчів усіх турнірів. Чи вдасться манкуніанцям, не зважаючи ні на що, нав’язати боротьбу іспанському гранду?

2. Атлетико (Мадрид) – Баварія, Ліга чемпіонів, 1/2 фіналу, перший матч

Два роки тому мадридський Атлетико вже пробивався до фіналу Ліги чемпіонів і нині прагне повторити той успіх. В 1/4 фіналу «матрацники» здивували багатьох, за сумою 2-х матчів здолавши діючого на той час володаря трофею – Барселону. Але нинішній опонент мадридців – не менш серйозний. Баварія виграла 9 з 10-ти останніх поєдинків усіх змагань, лише раз за цей час зігравши унічию. Чим завершиться іспано-німецьке протистояння на «Вісенте Кальдероні» у Мадриді?

3. Шахтар – Севілья, Ліга Європи, 1/2 фіналу, перший матч

Шахтар остаточно провалив сезон на внутрішній арені, але має усі шанси компенсувати невдалі результати в чемпіонаті України успішними виступами в Лізі Європи. «Гірники» націлені на перемогу в цьому турнірі, але для початку їм потрібно здолати тріумфатора 2-го за престижністю єврокубка 2-х останніх років – Севілью. Шляхи «помаранчево-чорних» та «норвіонців» вже перетиналися в 1/8 фіналу Кубка УЄФА сезону 2006/07 років і тоді сильнішим виявився іспанський клуб. Як буде цього разу?

4. Вільярреал – Ліверпуль, Ліга Європи, 1/2 фіналу, перший матч

Вихід до півфіналу Ліги Європи – уже непогане досягнення для Вільярреала. От тільки останнім часом «жовта субмарина» виглядає дуже невиразно. Підопічним Марселіно Гарсії Тораля не вдається перемогти впродовж 3-х матчів поспіль, 2 з яких команда програла. Значно переконливіші результати наразі демонструє Ліверпуль. «Червоні» провалили нинішній сезону у Прем’єр-лізі, тож Ліга Європи – остання надія мерсисайдців не залишитися без трофеїв. Чи вдасться Вільярреалу перервати власну смугу невдач?

5. Бірмінгем – Міддлсбро, Англія, Чемпіоншип, 45 тур

Попри усі старання, Бірмінгем втратив шанси потрапити до першої 6-ки команд Чемпіоншипа. Причина всьому – слабкі результати «синіх» наприкінці сезону, коли команда здобула лише одну перемогу в 10-ти попередніх турах. А от для Міддлсбро – боротьба триває. «Червоно-білі» посідають 2-ге місце турнірної таблиці і змагаються з Барнлі та Брайтоном за пряме потрапляння до Прем’єр-ліги за підсумками чемпіонату. Чи під силу немотивованому Бірмінгему зупинити Міддлсбро?

6. Динамо (Москва) – Амкар, Росія, 26 тур

Зазнавши 4-х поразок поспіль, московське Динамо опинилося за крок від потрапляння до зони перехідних матчів між дивізіонами. Щоб цього не трапилося, «біло-блакитним» потрібно перемагати свого сусіда по турнірній таблиці – Амкар. «Червоно-чорні» також знаходяться не в кращій формі, маючи лише на 2 очки більше за «динаміків». Менше 2-х місяців тому Амкар вибив московське Динамо з розіграшу Кубка Росії. Чи зуміють підопічні Андрія Кобелєва реваншуватися за ту невдачі?

7. Спортинг (Хіхон) – Ейбар, Іспанія, 36 тур

Після нищівної гостьової поразки в минулому турі від Барселони, хіхонський Спортинг опинився в зоні вильоту. Але шанси врятуватися від пониження в класі у «червоно-білих» усе ще є. Для початку астурійцям потрібно перемагати Ейбар, який, практично, вже дограє нинішній чемпіонат. «Зброярі» відмінно провели першу половину сезону, після чого серйозно збавили оберти. Так в 11-ти попередніх турах баски здобули лише одну перемогу. Чи вдасться хіхонському Спортингу впоратися з немотивованим суперником?

8. Зюльте-Варегем – Остенде, Бельгія, плей-офф, 6 тур

Схоже, Зюльте-Варегем остаточно змирився з роллю головного аутсайдера верхнього плей-офф. В попередніх 5-ти турах команда здобула лише 2 очки, посідаючи, останнє, 6-те місце турнірної таблиці. Сходинкою вище розташувався нинішній суперник Зюльте-Варегем – Остенде. Ще не так давно «червоно-жовто-зелені» також розчаровували. Але за останній час їм вдалося стабілізувати власні результати. Здобувши 4 очки в 2-х попередніх турах, Остенде усе ще розраховує на місце в зоні Ліги Європи. Чим завершиться це протистояння?

9. Аугсбург – Кельн, Німеччина, 32 тур

Завдяки 3-м перемогам поспіль, Аугсбург зумів не лише вибратися із зони перехідних матчів, але й відірватися від неї на безпечні 5 очок. Однак, остаточно збереження прописки в першій Бундеслізі «фуггери» собі ще поки не гарантували. У той же час Кельн просто грає у своє задоволення. «Козли» перебувають в середині турнірної таблиці, тож їм вже не потрібно хвилюватися за результат. 2 свої попередні матчі «червоно-білі» також виграли. Чи вдасться одній з команд продовжити свою переможну ходу?

10. Уніон Берлін – Бохум, Німеччина, Бундесліга 2, 32 тур

Як Уніон Берлін, так і Бохум зробили кілька кроків вгору в порівнянні з попереднім сезоном, розташувавшись неподалік від групи лідерів. Берлінці левову частку очок здобувають завдяки впевненій грі вдома, у той же час на виїзді виглядаючи далеко не так переконливо. На 5 очок їх випереджає Бохум, який дещо пригальмував на фініші чемпіонату. В 5-ти попередніх турах «синьо-білі» виграли лише раз. Чи зуміє Уніон Берлін продовжити свою домашню переможну серію до 7-ми матчів?

11. Франкфурт – Кайзерслаутерн, Німеччина, Бундесліга 2, 32 тур

Франкфурт з усіх сил намагається зберегти прописку в другій Бундеслізі. Поки «синьо-чорним» ще вдається утримуватися поза зоною вильоту, але всього одне очко, здобуте командою в 7-ми попередніх турах, не додає оптимізму її прихильникам. Значно гірше, ніж впродовж попередніх років, виступає нині і Кайзерслаутерн. Якщо раніше «червоні дияволи» регулярно вели боротьбу за підвищення в класі, то зараз плентаються ближче до кінця турнірної таблиці. Чи вдасться багатостраждальному Франкфурту повернутися на шлях перемог?

12. Дуйсбург – Фортуна (Дюссельдорф), Німеччина, Бундесліга 2, 32 тур

Найгірша станом на сьогодні команда другої Бундесліги Дуйсбург усе ще не втрачає надій врятуватися від пониження в класі. Для цього «зебрам», які, задається, під кінець сезону знайшли свою гру, потрібно вигравати усі 3 матчі, що залишилися і очікувати на очкові втрати конкурентів. Важким обіцяє бути фініш сезону і для дюссельдорфської Фортуни. Здобувши лише 2 пункти в 4-х попередніх турах, «червоні» наблизилися до зони вильоту на відстань усього в одне очко. Чого очікувати від дуелі аутсайдерів?

Зробити свої ставки Ви можете до 21.40 вівторка, 26 квітня. 

Ми у Viber!