0 (800) 21 00 65 help@msl.ua
00:00
МСЛ
00:00
Виберіть камеру:
Повторити
Прийняти
Анонс 522 тиражу

До Вашої уваги анонс чергового тиражу лотереї «Спортпрогноз».

1. Олександрія – Дніпро, Україна, 23 тур

Дніпро набрав відмінний хід, а переможна серія команди у всіх турнірах нараховує вже 6-ть матчів. Втім, продовжити її у виїзній дуелі проти Олександрії буде дуже не просто. Команда Володимира Шарана славиться впертим характером, що на собі вже відчули гранди українського футболу – Динамо, Шахтар та Зоря. Чи розкусять «дніпряни» кіровоградській горішок?

2. Сампдорія – Лаціо, Італія, 35 тур

Виліт Сампдорії вже навряд чи загрожує, але теоретично команда ще може залишити Серію «А», тому грати у півсили генуезці дозволити собі не можуть. Тим більше, перед власними вболівальниками. У домашньому протистоянні з Лаціо господарі не проти розжитись 3 очками, але подужати римлян їм не вдається з 2010-ого року, а це 7 матчів поспіль, 5-ть з яких були програні. Чи вдасться Сампдорії перервати безвиграшну серію в дуелях зі столичними «орлами»?

3. Торино – Сассуоло, Італія, 35 тур

Наприкінці сезону Торино таки взялося за розум. «Бики» набрали свою оптимальну форму, видавши в квітні 3 перемоги поспіль, які, фактично, гарантували команді збереження прописки в Серії «А». Надзвичайно близькою команда Джамп’єро Вентури була до очок і в останньому турі, коли на виїзді зустрічалася з Ромою. Але, перемагаючи 2:1, перевагу не втримала і наприкінці зустрічі пропустила двічі – поразка 2:3. Чи вдасться туринцям повернутись на шлях перемог у домашній дуелі з міцним та амбітним Сассуоло?

4. Болонья – Дженоа, Італія, 35 тур

Болонья – команда надзвичайних контрастів. Ще не так давно «червоно-сині» вражали як грою, так і результатами і навіть відбирали очки в самого Ювентуса, але нині команда знову стрімко котиться в прірву. Квінтесенцією невдач стала виїзна поразка в останньому турі, коли команда Роберто Донадонні у виїзній дуелі проти Наполі отримала в свої ворота 6 м’ячів без відповіді. Реабілітуватися за ту невдачу Болонья сподівається у домашньому протистоянні з Дженоа. Та чи погодяться з цим  «грифони», які посеред тижня нарешті гарантували собі збереження прописки в Серії «А»?

5. Аталанта – К’єво, Італія, 35 тур

У домашньому протистоянні з К’єво Аталанта може гарантувати собі збереження прописки в Серії «А» ще на один сезон. Для цього бергамцям потрібно перемагати самим і сподіватися, що в паралельній зустрічі Фрозіноне втратить очки. Втім, навіть з виконанням першої частини завдання можуть виникнути проблеми, адже «літаючі віслюки» в нинішньому сезоні присоромили вже багатьох скептиків і можуть поправу вважатись одним з головних відкриттів чемпіонату. У матчі першого кола веронцям вдалося мінімально подужати Аталанту – 1:0. Чи вдасться «синьо-чорним» взяти реванш?

6. Ренн – Монако, Франція, 35 тур

Монако сам собі створив проблеми. Ще не так давно здавалося, що підопічні Леонардо Жардіма без проблем фінішують на 2-ому місці, але поразки від Бордо та Лілля дозволили конкурентам впритул наблизитись до команди. Повернутись на шлях перемог монегаскам вдалося в минулому турі, коли вдома був обіграний Марсель. Тепер на Монако очікує виїзна дуель з Ренном. Бретонці після 2-ох поразок поспіль пербувають в пригніченому настрої, але «вікторія» над монегасками може все змінити. Хто вийде переможцем з цього протистояння?

7. Генгам – Кан, Франція, 35 тур

Протистояння команд, які, фактично, дограють сезон, адже ні виліт, ні боротьба за виживання Генгаму та Кану не загрожують. За таких обставин достатньо високою виглядає ймовірність мирової, але востаннє внічию суперника грали ще 7 років тому і відтоді не знаходять компроміс у 6-ти очних дуелях поспіль. Як усе закінчиться цього разу?

8. Газелек Аяччо – Бастія, Франція, 35 тур

Гаряче корсиканське дербі! Газелек Аяччо опинився за крок від зони вильоту, тож у домашньому протистоянні з сусідами по острову зробить все, аби записати до свого активу такі потрібні 3 пункти. А ось Бастія особливої турнірної мотивації не має, але статус дербі не дозволить гостям грати у півсили. У матчі першого кола Газелеку вдалося подужати «бастильців» на їхньому полі, але чи зможе команда Тьєрі Лоре зробити те ж саме і вдома?

9. Хетафе – Валенсія, Іспанія, 35 тур

Крига скресла. Посеред тижня Хетафе нарешті перервав 13-матчеву безвиграшну серію, подужавши на виїзді Реал Сосьєдад. Втім, зупинятися мадридцям протипоказано, адже вони досі перебувають у зоні вильоту, а конкуренти не сплять. У домашній дуелі з Валенсією «сині» налаштовуються на 3 очки, але після звільнення Гаррі Невілла «кажани» отримали нове дихання і 3 перемоги поспіль, одна з яких була здобута у виїзному матчі проти самої Барселони, найкраще тому підтвердження. Чи вдасться левантійцям продовжити переможну серію у протистоянні з Хетафе?

10. Айнтрахт Франкфурт – Майнц, Німеччина, 31 тур

Айнтрахт догрався. Після 3-ох поразок поспіль франкфуртці скотились у зону вильоту і нині від зони перехідних матчів відстають уже на 4 пункти. Повернути «банкірів» до життя може перемога в домашньому протистоянні з Майнцом, але з 8-ми останніх дуелей проти «карнавальників» Айнтрахт виграв лише одну при 5-ти поразках. До всього іншого, гості будуть надзвичайно мотивовані, адже ще зберігають шанси на місце в топ-четвірці, а це – квиток до Ліги чемпіонів. На що поставити в цьому протистоянні?

11. Ростов – Зеніт, Росія, 25 тур

Чемпіонська гонка в Росії набирає обертів, а її завершення обіцяє стати неймовірно гарячим. Серед головних претендентів на титул – Ростов та Зеніт. Статистика очних дуелей говорить виключно на користь пітерців, які перемагали «синьо-жовтих» у 4-ох з 5-ти попередніх матчів між командами. Більше того, всі ці перемоги були здобуті з різницею в 3 голи, або ж більше. Втім, Ростов у нинішньому сезоні підніс уже чимало сюрпризів і від ще одного точно не відмовиться. Хто опиниться на вершині РПЛ після цього поєдинку?

12. Крістал Пелас – Уотфорд, Англія, Кубок, 1/2 фіналу (нейтральне поле)

Крістал Пелас та Уотфорд, гарантувавши собі збереження прописки в Прем’єр-Лізі, налаштовані поборотись за перемогу в Кубку Англії. Шанси команд на вихід у фінал виглядають приблизно рівними, що підтверджують результати очних дуелей в нинішньому чемпіонаті, коли суперники обмінялися виїзними перемогами. Тепер вони зустрінуться на легендарному «Уемблі» в Лондоні. Хто залишить стадіон зі щитом, а хто – на щиті?

Зробити свої ставки Ви можете до 15.55 неділі, 24-ого квітня.

Ми у Viber!